• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μπορεί να κάνει το κινητό σας (& άλλες χρηστικές πληροφορίες)

XRISTOS71

Member
και μενα η κυρία μου la prerie αγοράζει μόνο και το ματωμα της τσέπης παει σύννεφο
και το κακό είναι και μεις να μην ταξιδευουμε τα παραγγέλνει στις φίλες τις και εγω παλι τα πληρωνω
α ρε ευαγγελία με εχεις καταστρέψει με την γυναικα μου μαζί :haha::haha::haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
και μενα η κυρία μου la prerie αγοράζει μόνο και το ματωμα της τσέπης παει σύννεφο
και το κακό είναι και μεις να μην ταξιδευουμε τα παραγγέλνει στις φίλες τις και εγω παλι τα πληρωνω
α ρε ευαγγελία με εχεις καταστρέψει με την γυναικα μου μαζί :haha::haha::haha:
Aυτο ακριβως κανουμε ολοι Χρηστο....οι κρεμες που χρησιμοποιω στο αεροδρομιο κοστιζει η καθε μια 82 ευρω και στα καταστηματα 104 ...εγω δεν μιλαω για αγορες απο αεροδρομιο....αλλα επιδρομες ....αρωματα. κρεμες, body losion...οποτε βρεθω βεβαια...ή θα παραγγειλω απο φιλη αν ταξιδευει...
Ενα παραπανω στη la prerie που οικονομικα ειναι ασυμφορη...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
θα ρωτησω ρε ευη το κολλητο που μου τα στελνει...αν παιζει τιποτα για κρεμες:bleh::bleh::bleh:

Παντως ειναι να απορει κανενας γιατι οι πληροφοριες αυτες ειναι γνωστες στο διαδίκτυο και κανενας δεν συγκινηθηκε να δωσει μια ανακοινωση ή εστω να κανει μια διαψευση εστω και τυποις.....μα κανενας ?????:D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88