romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Κι εγώ μπορώ και στις δύο ημερομηνίες,προτιμώ στις 7
ναί δύο συγκεντρώσειςΌποτε νά'ναι, δε με πειράζει - και στις 7 και στις 14 !!!!![]()
Γκούχου... Γκούχου.... (ψαρότρατα, ψαροκασέλα, ταξίματα, Ιαπωνία)Σήμα ελήφθη, over...Μακάρι να μας προκύψει αυτή τη φορά...
![]()
Καλά θα κάνεις, μόλις αποφασίσουν την ημερομηνία, να έρθεις για την τηλεδιάσκεψηΓκούχου... Γκούχου.... (ψαρότρατα, ψαροκασέλα, ταξίματα, Ιαπωνία)
Ο Προαστιακός κάνει 5 χρόνια να έρθει και 5 χρόνια να γυρίσει ως γνωστόν. Α βρε ΟΗΕ, σε ξεπεράσαμε στις τηλεδιασκέψεις (θα συμμετάσχει και το κράτος της Κίνας ή θα είναι ΕΕ μόνο?)Καλά θα κάνεις, μόλις αποφασίσουν την ημερομηνία, να έρθεις για την τηλεδιάσκεψηκαι ν΄αφήσεις τα περί Γκιούλιβερ κ.λ.π. έχεις και προαστιακό
και όχι... μη φοβάσαι
δεν θα πάμε για σούσι...
![]()
Μη σου πω ότι αν έλθει η dim στην Αθήνα, θα κατέβω και γω εκεί και θα τηλε-βρεθώ με τους δικούς μας!Καλά θα κάνεις, μόλις αποφασίσουν την ημερομηνία, να έρθεις για την τηλεδιάσκεψηκαι ν΄αφήσεις τα περί Γκιούλιβερ κ.λ.π. έχεις και προαστιακό
και όχι... μη φοβάσαι
δεν θα πάμε για σούσι...
![]()
Ααα...ώστε έτσι ? :evil: Τότε θα μπορείς μεσοβδομαδιάτικα ε ?Μη σου πω ότι αν έλθει η dim στην Αθήνα, θα κατέβω και γω εκεί και θα τηλε-βρεθώ με τους δικούς μας!![]()
Εεεεεε, κοίτα να δείς, εσύ δεν μπορείς (ακόμη) να μου δώσεις tips για Ιαπωνία, ενώ η dim έχει για ξενοδοχεία κλπ. στο Νεπάλ που δεν έχω πάει...Ααα...ώστε έτσι ? :evil: Τότε θα μπορείς μεσοβδομαδιάτικα ε ?Μωρέ μπράβο...
![]()