romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Κι εγώ μπορώ και στις δύο ημερομηνίες,προτιμώ στις 7
ναί δύο συγκεντρώσειςκαι μάλιστα εγώ θάλεγα 30Ιουν και 14 Ιουλίου και σε διαφορετικά μέρηΌποτε νά'ναι, δε με πειράζει - και στις 7 και στις 14 !!!!
Γκούχου... Γκούχου.... (ψαρότρατα, ψαροκασέλα, ταξίματα, Ιαπωνία)Σήμα ελήφθη, over... Μακάρι να μας προκύψει αυτή τη φορά...
Καλά θα κάνεις, μόλις αποφασίσουν την ημερομηνία, να έρθεις για την τηλεδιάσκεψη και ν΄αφήσεις τα περί Γκιούλιβερ κ.λ.π. έχεις και προαστιακό και όχι... μη φοβάσαι δεν θα πάμε για σούσι...Γκούχου... Γκούχου.... (ψαρότρατα, ψαροκασέλα, ταξίματα, Ιαπωνία)
Ο Προαστιακός κάνει 5 χρόνια να έρθει και 5 χρόνια να γυρίσει ως γνωστόν. Α βρε ΟΗΕ, σε ξεπεράσαμε στις τηλεδιασκέψεις (θα συμμετάσχει και το κράτος της Κίνας ή θα είναι ΕΕ μόνο?)Καλά θα κάνεις, μόλις αποφασίσουν την ημερομηνία, να έρθεις για την τηλεδιάσκεψη και ν΄αφήσεις τα περί Γκιούλιβερ κ.λ.π. έχεις και προαστιακό και όχι... μη φοβάσαι δεν θα πάμε για σούσι...
Μη σου πω ότι αν έλθει η dim στην Αθήνα, θα κατέβω και γω εκεί και θα τηλε-βρεθώ με τους δικούς μας!Καλά θα κάνεις, μόλις αποφασίσουν την ημερομηνία, να έρθεις για την τηλεδιάσκεψη και ν΄αφήσεις τα περί Γκιούλιβερ κ.λ.π. έχεις και προαστιακό και όχι... μη φοβάσαι δεν θα πάμε για σούσι...
Ααα...ώστε έτσι ? :evil: Τότε θα μπορείς μεσοβδομαδιάτικα ε ? Μωρέ μπράβο...Μη σου πω ότι αν έλθει η dim στην Αθήνα, θα κατέβω και γω εκεί και θα τηλε-βρεθώ με τους δικούς μας!
Εεεεεε, κοίτα να δείς, εσύ δεν μπορείς (ακόμη) να μου δώσεις tips για Ιαπωνία, ενώ η dim έχει για ξενοδοχεία κλπ. στο Νεπάλ που δεν έχω πάει...Ααα...ώστε έτσι ? :evil: Τότε θα μπορείς μεσοβδομαδιάτικα ε ? Μωρέ μπράβο...