• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι κανεις αν δεν ανακοινωθει το gate?

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Συγνώμη αλλά το smartphone με σύνδεση στο ίντερνετ πως βοηθάει; Ανακοινώνονται οι πύλες αναχώρησης στο ίντερνετ;
Στο site του εκάστοτε αεροδρομίου αν μπείς την ώρα που πάς ή που είσαι στο αεροδρόμιο έχει τα στοιχεία πύλης και αναχώρησης για όλες τις επερχόμενες πτήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όσες φορές έχει γίνει αλλαγή gate σε πτήση Α3 μου έχουν στείλει sms.

οχι ολοι μιλουσαν γαλλικα..........και στα αγγλικα μου η απαντηση ηταν ale ale αστο μονο που το θυμαμαι εκνευριζομαι...
Mάλλον σου έλεγαν να φύγεις για να μη χάσεις το αεροπλάνο. Mήπως μετά το ale ale λέγανε και τον αριθμό του gate;

Last edited:

orck

Member
Να ένα πεδίο που θα μπορούσαν να βγουν λίγα εκατομμύριακια ακομη.

Να ζητήσει η Ryanair να μην βάζουν τις πτήσεις τις με την πύλη αναχώρησης στις οθόνες στο αεροδρόμιου. Ο πελάτης να ψάχνει τις πύλες μεχρι να το βρει, αλλιώς νέα υπηρεσία "ενημέρωση πύλης με μόνο 9.99 με ένα SMS". Γιατί όπως πάντα κάνουμε το ταξίδι καλύτερο, η ευελιξία και η δυνατότητα επιλογών είναι προτεραιοτητα. :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Όσες φορές έχει γίνει αλλαγή gate σε πτήση Α3 μου έχουν στείλει sms.

Mάλλον σου έλεγαν να φύγεις για να μη χάσεις το αεροπλάνο. Mήπως μετά το ale ale λέγανε και τον αριθμό του gate;

Ακριβως, το "allez, allez!" δεν σημαινει φυγε με την εννοια "φυγε απο δω, ενοχλεις" αλλα "συνεχισε", "προχωρα". Πιθανοτατα θα εδιναν και καποια αλλη πληροφορια στα γαλλικα που η συμφορουμιτισσα δεν καταλαβαινε.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Να ένα πεδίο που θα μπορούσαν να βγουν λίγα εκατομμύριακια ακομη.

Να ζητήσει η Ryanair να μην βάζουν τις πτήσεις τις με την πύλη αναχώρησης στις οθόνες στο αεροδρόμιου. Ο πελάτης να ψάχνει τις πύλες μεχρι να το βρει, αλλιώς νέα υπηρεσία "ενημέρωση πύλης με μόνο 9.99 με ένα SMS". Γιατί όπως πάντα κάνουμε το ταξίδι καλύτερο, η ευελιξία και η δυνατότητα επιλογών είναι προτεραιοτητα. :)
Καλό! Αν και δεν νομίζω η κυρια να ταξίδευε με Ryanair.

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
εγω δεν ταξιδευα με ryanair ταξιδευα με aegean στη συγκεκριμενη πτηση......δεν ξερω τι μπορει να σημαινει το ale ale ο τροπος τους παντως δεν ηταν κι ο καλυτερος......ηταν το τριτο ταξιδι στο παρισι εκεινο..........ειχα ηδη κανει αλλα 2 και εχω κανει πολλα περισσοτερα απο τοτε,παντα το αεροδρομιο μου ειναι το cdg πλεον το ξερω απ εξω......γαλλικα οχι δεν καταφερα να μαθω........χαχαχα κι επισης η θεματοθετρια δεν ειμαι εγω........απλα το αναφερα το περιστατικο μου γιατι ειχα στεναχωρεθει θυμαμαι....συμπερασμα εχουμε το νου μας στα gates Παντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom