• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι κανεις αν δεν ανακοινωθει το gate?

jo kel

New Member
Καλησπερα παιδια!! Πριν περιπου απο ενα μηνα γυρνουσα απο Λονδινο και κοντεψα να μεινω εκει!
Εφτασα με καθυστερηση λογω κινησης στο αεροδρομιο και δεν εγραφε πουθενα μα πουθενα στον πινακα απο ποιο gate θα εφευγε το αεροπλανο ενω για αλλες πτησεις εγραφε κανονικα! Τι να ρωταω τον κοσμο, τι τους security δεν ηξερε κανεις να μου πει!! Μαλιστα ενας υπευθυνος μου ειπε κατσε και περιμενε ενω σε 10 λεπτα η πυλη εκλεινε! Εν τελει ξαναρωτησα αλλον υπευθυνο και με πηρε και με πηγε τρεχοντας..στο τσακ προλαβα την πτηση!! Σας εχει συμβει κατι τετοιο? τι κανουν σε αυτη την περιπτωση? στην εφαρμογη της ryanair γραφει καπου το gate και δεν το εχω δει? Πηγαινω παλι σε ενα μηνα και φοβαμαι μην παθω παλι το ιδιο..help

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
σε ποιο αεροδρομιο σου ετυχε αυτο?
πολυ κουλο μου φαινεται, δεν μου εχει τυχει ποτε προσωπικα
λογικο βεβαια οι security να μην ξερουν το gate
Δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα ωστοσο, το οτι εγινε μια φορα κατι τετοιο σε απειρες καθημερινες πτησεις δεν σημαινει οτι θα ξανατυχει.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Η μόνη φορά που μου έτυχε κάτι παρόμοιο είναι από Λισσαβόνα για Φουνσάλ (Μαδέρα) με την Πορτογαλική TAP.

Είχαμε φτάσει στη Λισσαβόνα 2 μέρες πριν και είχαμε προσγειωθεί στο Terminal 1. Από εκεί νομίζαμε πως θα φεύγαμε μετά και για Φουνσάλ, καθώς δεν είχαμε ξανακούσει τα terminals έως τότε. :innocent:
Κατεβαίνουμε από το λεωφορείο εκεί που είχαμε επιβιβαστεί και όταν είχαμε φτάσει, βλέπουμε την πτήση μας στον πίνακα, οπότε λέμε ΟΚ, εδώ είμαστε. Παρόλαυτά πουθενά δεν έλεγε το γκισέ. Αφότου ρωτήσαμε διάφορους υπαλλήλους που είδαμε στο αεροδρόμιο (μέχρι και τον οδηγό του λεωφορείου που μας είχε φέρει και περίμενε να ξεκινήσει το δρομολόγιο της επιστροφής), πήγαμε στις πληροφορίες του αεροδρομίου και μας είπαν από εκεί ότι ΜΑΛΛΟΝ η πτήση θα έφευγε από το Terminal 2 (διαφορετικό κτήριο). Τελικά, όντως έτσι ήταν, αλλά μέχρι να πάμε εκεί είχε περάσει η ώρα και δεν έπαιρναν άλλες βαλίτσες.

Αναγκαστικά πληρώσαμε κανένα 60ευρω (2 άτομα) και αλλάξαμε τα εισιτήρια για την επόμενη πτήση που θα έφευγε μετά από 4 ώρες (αν θυμάμαι καλά).

Τώρα για συμβουλή τι να σου πω; Να ξεκινούσες για το αεροδρόμιο πιο νωρίς; Κι εμείς έτσι λέγαμε, αλλά είχε κολλήσει ο υπολογιστής του ξενοδοχείου στο check-out και από εκεί και μετά όλα κύλισαν αλυσιδωτά (χάσαμε το λεωφορείο για το αεροδρόμιο, φτάσαμε αργά στο αεροδρόμιο, χάσαμε στο τσακ το λεωφορείο που συνέδεε τα terminals μεταξύ τους). Παρόλαυτά, όπως λέει και ο whoknows, το ότι έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει. Κι εμένα μία μόνο φορά μου έτυχε (βέβαια προσέχω πλέον τα terminals). :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μου χει τύχει να μην εμφανίζεται η θύρα στον πίνακα, ρωτάς στις πληροφορίες και σου λένε. Ακόμη και σε άλλες θύρες κοιτώντας τον υπολογιστή τους συνήθως ξέρουν να σου πουν αν και δεν είναι δουλειά τους.

escursione

Member
Εμένα μια φορά η lufthansa μου έστειλε email ότι άλλαξε το gate αλλά που να φανταστώ να το ψάξω εκεί. Στον πίνακα ήταν κενό για πολλή ώρα αλλά ευτυχώς βρήκα υπάλληλο της εταιρίας και ενημερώθηκα.

jo kel

New Member
Στο Στανστεντ μου ετυχε!! Ναι πανω στον πανικο μου ουτε τις πληροφοριες εβρισκα ουτε τιποτα!! Χαχαχα ισχιει την επομενη θα παω πολυ νωριτερα μην στραβωσει τιποτα!! Ευχαριστω πολυ παιδια

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καλησπερα παιδια!! Πριν περιπου απο ενα μηνα γυρνουσα απο Λονδινο και κοντεψα να μεινω εκει!
Εφτασα με καθυστερηση λογω κινησης στο αεροδρομιο και δεν εγραφε πουθενα μα πουθενα στον πινακα απο ποιο gate θα εφευγε το αεροπλανο ενω για αλλες πτησεις εγραφε κανονικα! Τι να ρωταω τον κοσμο, τι τους security δεν ηξερε κανεις να μου πει!! Μαλιστα ενας υπευθυνος μου ειπε κατσε και περιμενε ενω σε 10 λεπτα η πυλη εκλεινε! Εν τελει ξαναρωτησα αλλον υπευθυνο και με πηρε και με πηγε τρεχοντας..στο τσακ προλαβα την πτηση!! Σας εχει συμβει κατι τετοιο? τι κανουν σε αυτη την περιπτωση? στην εφαρμογη της ryanair γραφει καπου το gate και δεν το εχω δει? Πηγαινω παλι σε ενα μηνα και φοβαμαι μην παθω παλι το ιδιο..help
καλημερα,ναι μου εχει τυχει στο CDG στο παρισι,δεν ειχα κινητο με ιντερνετ τοτε,ειχα ενα παλιο κινητο απλο,ειχα παει νωρις,ειχα κανει chek in αλλα πουθενα δεν εγραφε την gate-porta στα γαλλικα,και κανεις δεν μιλαγε και κανεις δεν με εξυπηρετησε κι εχασα την πτηση......και ενοηται δεν πηρα αποζημιωση.....απλα εβγαλα αλλο εισητηριο,με αλλα χρηματα.......εχασα και το καραβι που θα επερνα για το νησι που μενω..........κοινως θελει κινητο καλο το ταξιδι στο εξωτερικο,ή να μιλας πολυ καλα τη γλωσσα.επισης να εχεις χρηματα καβατζα γιατι ποτε δεν ξερεις....!ευχομαι να μην σου ξανασυμβει.

orck

Member
Συγνώμη αλλά το smartphone με σύνδεση στο ίντερνετ πως βοηθάει; Ανακοινώνονται οι πύλες αναχώρησης στο ίντερνετ;

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Συγνώμη αλλά το smartphone με σύνδεση στο ίντερνετ πως βοηθάει; Ανακοινώνονται οι πύλες αναχώρησης στο ίντερνετ;
με πτησεις τις aegean παντα.......αν ειχα τοτε smartphone δε θα εχανα την πτηση μου.η οποια ειχε αλλαξει πολλες φορες gate .

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καλα, εναν υπαλληλο της εταιριας που πετουσες δε βρηκες?
οχι ολοι μιλουσαν γαλλικα..........και στα αγγλικα μου η απαντηση ηταν ale ale αστο μονο που το θυμαμαι εκνευριζομαι.....σε αστυνομικο πηγα κι εδειξα το εισητηριο μου εκεινος με πηγε σ ενα γραφειο,μου εγραψαν με στυλο δε θα το ξεχασω 2 πιθανες πορτες.......οταν την βρηκα το αεροπλανο μου ειχε ηδη φυγει.

maria91

Member
Αν εχεις app της aegean σου ερχετε ειδοποιηση για το gate οσο εισαι σε ελληνικο αεροδρομιο..στη επιστροφη απο Λονδινο δε μου ρθε καποια ειδοποιηση αλλα σου ρχετε μαιλ με το terminal και το gate

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom