Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εγώ θα πρότεινα τη Φλωρεντία, κυρίως αν δεν έχεις πάει.Καλησπερα! Νέος εδώ και θα ήθελα βοήθεια. Θέλω να κάνω ένα ταξίδι στην Ιταλία κάπου στα μέσα Σεπτέμβρη.. που θα μπου προτείνατε να παω από τα παρακάτω και αν γνωρίζετε πληροφοριες..
1. Μιλανο - cinque terre
2. Μιλανο - φλωρεντια
Θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας.. που θα λέγατε ότι είναι καλύτερο για αυτή την περίοδο που θα πάω στα μέσα Σεπτέμβρη; Απο αξιοθέατα; Φαγητό; Απο τιμές και διαμονή;
ευχαριστώ! Περιμένω τις συμβουλές σας
Η πόλη είναι υπαίθριο μουσείο, χώρια που έχει δίπλα και το έτερο δέος, τη Σιέννα (που μου άρεσε και περισσότερο, αλλά ήταν και οι συγκυρίες της συγκεκριμένης επίσκεψης εκεί). Επίσης, το ταξίδι εκεί είναι πιο εύκολο να σχεδιαστεί, δεδομένου ότι έχεις λιγότερο από μήνα.
Το Cinque Terre, καλώς ή κακώς χρειάζεται αμάξι για να το δεις όπως του αξίζει. Επίσης, στις μικρές πόλεις και στα χωριουδάκια θα γίνεται ακόμα λίγο ψιλοχαμός φαντάζομαι (λόγω εποχής). Εγώ θα ήθελα περισσότερο καιρό για να σχεδίαζα το ταξίδι εκεί, από τον 1 μήνα που έχεις.
Αν ήθελα ντε και καλά θάλασσα θα πήγαινα Cinque Terre (αν και τα νερά εκεί είναι γενικά ψιλοκρύα), αλλιώς θα επέλεγα τη Φλωρεντία (κυρίως αν δεν είχα πάει).