Σωστότατα...Νομιζω οτι επειδη ειπα για 14 μερες καθαρα στην Ιταλια δεν χρειαζεται να κοψω κατι σε αυτα που ειπε ο traveller. Δηλαδη..1ο βραδυ Gubbio,2+3+4 Perugia, 5+6+7 Siena, 8+9+10 Florence, 11+12 Lucca, 13 Bologna, 14 San Marino, Σωστα?
Προσοχή!! ΔΕΝ βλαστημάμε σε αυτό το φόρουμ, γιαυτό θα κάνω ότι δεν διάβασα αυτό που έγραψες...Και συνεχιζω (τωρα που σας βρηκα). Ξερω οτι το θεμα ειναι υποκειμενικο αλλα......τα χωρια της Τοσκανης εχουν κατι διαφορετικο μεταξυ τους? Θελω να πω...υπαρχει περιπτωση να βαρεθουμε στα ιδια και στα ιδια? Συγνωμη και παλι δεν εχω ιδεα.....
Καταρχην δεν ξερω αν πρεπει το θεμα να μετακινηθει στην αναζητηση πληροφοριων. Αν νομιζετε παρακαλω μετακινηστε με.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ειδα την προσφορα της superfast με το 50% και σκεφτομαι να βγαλω εισητηρια για το Νοεμβριο. Εχω τις επιφυλαξεις μου γιατι ειναι σχετικα νωρις αλλα ελπιζω να μπορω να τα δωσω αλλου αν εμεις δεν τα καταφερουμε. Αν ολα πανε καλα θα παμε με αυτοκινητο και σκεφτομαι να μεινουμε 14-15 μερες (καθαρα χωρις το ταξιδι). Απο Ιταλια εχουμε δει Ρωμη, Βενετια και Βερονα (αν και αυτη δεν προλαβαμε να τη δουμε και καλα).
Θελω να παμε σιγουρα Φλωρεντια και απο εκει και επειτα που? Πιζα? Σιεννα? Μιλανο? Κομο? Καπου εκει κοντα? Μας αρεσουν οι βολτες σε πολεις και χωρια, δεν ψαχνουμε για νυχτερινη ζωη και τα μουσεια εχουν ενα οριο για εμας
Μπορει καποιος που εχει ορεξη και χρονο να κανει ενα υποθετικο προγραμμα?Ξεκινωντας απο Ανκονα και καταληγοντας εκει?
Απο καιρο το Νοεμβριο θα φαμε πολυ βροχη? Γυρω στις 5-20 Νοεμβριου?
Και αλλη μια ερωτηση. Εχουμε ταξιδεψει στις εθνικες τους που δεν εχω λογια...αεροδρομια....Να υποθεσω ομως οτι αξιζει απο μικροτερους δρομους η διαδρομη? Ειναι καλοι οι μικροτεροι δρομοι?
Συνχωρεστε με για το μεγαλο ποστ. Ξερω οτι νωρις αλλα για ενα μεγαλο διαστημα το καλοκαρι δεν θα μπορω να ψαξω τιποτα. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.
P.S.Λεω εγω τωρα..... 1 βραδυ Perugia, 1 βραδυ Siena, 3 βραδια Φλωρεντια, 1 βραδυ Γενοβα, 1 Μιλανο, 4 βραδια Κομο(και στα υπολοιπα χωρια?), 1 Βερονα, 1 Bologna. Υπερβολικο?
1. Ρώμη.1. Λοιπόν που λέτε να μείνω Ρώμη ή Βενετία?Θα πάω με τον αρραβωνιαστικό μου. Που είναι καλύτερα?
2. Μέσα στην Ρώμη αν μείνω σε ποια περιοχή προτείνετε?άκουσα για stazione termini αλλά πριν από λίγο διάβασα ένα κείμενο εδώ μέσα ότι σαν περιοχή δε λέει και πολλά. Θέλω μια φτηνή περιοχή πάντως η οποία να έχει γύρω αν γίνεται σουπερμαρκετ εστιατορια και εννοειται μετρο. Η περιοχη κοντα στο Κολοσσαιο τι λεει?δεν θελω να μου προτεινετε ξενοδοχειο αλλα την καλυτερη δυνατη επιλογη οσον αφορα περιοχη
3. Τι καιρο εχει τον Ιανουαριο?
4. Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη να παω από Μιλανο στην Ρώμη εκτος απο ταξί βέβαια?
5. Πως θα καταλαβαινουμε ποια ειναι καλά μαγαζια και φτηνα?
6. υπάρχουν μαγαζια όπου μπορεις να παραγγειλεις τηγανητες πατάτες και γενικα τετοιο φαγητο?