paefstra
Member
Δεν θα σας κουράσω καθόλου. Ήδη οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Ετοιμάζω πανευρωπαϊκό τουρρρρ.Θα σου βρούμε δουλειά τραγουδίστριας.
Δεν θα σας κουράσω καθόλου. Ήδη οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Ετοιμάζω πανευρωπαϊκό τουρρρρ.Θα σου βρούμε δουλειά τραγουδίστριας.
Και σώθηκες αν έβγαλες 1000 ή 10000 ευρώ. Γιατί αν έβγαλες κανένα εκατομμύριο, δεν έχει νοημα η συμμετοχή σου στην συζήτηση.Πάρτυ θα κάνουμε με την αγαπημένη μου αν βγούμε στη δραχμή!
Επίσης μία λύση είναι να βγάλεις τα χρήματα στο εξωτερικό(για την topic starter το γράφω αυτό, μην αγωνιά), εγω τουλάχιστον τον ιούνιο του 12 φοβήθηκα και τα έβγαλα, μην τυχόν και κάτσει καμία στραβή από τη σκλήρή διαπραγμάτευση και το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και ματαιωθεί κανένα ταξίδι...
Μα για 10 χιλιάρικα θα συζητάμε τώρα; Φυσικά μιλάμε για περισσότερα, ας σοβαρευτούμε επιτέλους!Και σώθηκες αν έβγαλες 1000 ή 10000 ευρώ. Γιατί αν έβγαλες κανένα εκατομμύριο, δεν έχει νοημα η συμμετοχή σου στην συζήτηση.
Ρε σεις σοβαρευτείτε λίγο. Πιστεύετε ότι σε περίπτωση δραχμής η μόνη σας έννοια θα ειναι τα ταξίδια; Δεκαοχτάχρονα είστε; Οιπαλιότεροι (σε ηλικία) θυμόμαστε τις αλεπάλληλες υποτιμήσεις της δραχμής και τι σήμαινε αυτό στο καθημερινό κόστος ζωής και στο κόστος μετάβασης στο εξωτερικό ακόμα και για δουλειές.
Η συζήτηση μου θυμίζει το νήμα που ανοίχτηκε λίγο μετά το ξεκίνημα της κρίσης. Οι μισοί ορκίζονταν πως δεν τρέχει κάστανο και πως όλα θα κυλούσαν όπως πριν, όσο αφορά τα ταξίδια τουλάχιστον. Αν βρείτε έστω και τους μισούς να ταξιδεύουν ακόμα, σφυρίξτε μου.
Δεν ριχνεις ετσι πιπινια. Τζαμπα τα λες.18 χρονα είμαστε και έχουμε βαρεθεί τη σοβαροφάνεια των μεγαλύτερων και τη σοφία τους που μας έφτασαν εδώ.
Απο λάθος πόρτα επιβιβάζεσαι. Απο εκεί που μπαίνει ο @jimp και τα πιπίνια του, δεν έχει κόσμο.Αυτη η ταλαιπωρια με τα γεματα αεροπλανα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.
Τρελλοταξιδιαρη,ακομη και ετσι να ειναι,μετα απο δεκα χρονια παλι νεος θα εισαι...αλλοιμονο σε μας,που εχουμε καποια ηλικια και πρεπει να κοψουμε κατι που μας ευχαριστει.Ποια η άποψή σας επί του θέματος, γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ πάρα πολύ και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου ''φυλακισμένο'' για μια δεκαετία στην Ελλάδα.
Γιατί, πεθαίνεις;Ποια είναι η εκτίμησή σας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι(γιατί σχεδιάζω ταξίδι ζωής).Θα προλάβω να το πραγματοποιήσω?
Εδώ δεν μπορούν να κάνουν εκτίμηση για την επόμενη εβδομάδα και ζητάς να πούμε για το καλοκαίρι;Ποια είναι η εκτίμησή σας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι(γιατί σχεδιάζω ταξίδι ζωής).Θα προλάβω να το πραγματοποιήσω?