Καλό αυτό.Δε θα επανέλθει αυτή η λειτουργία, don't worry.
Υπάρχει όμως η λειτουργία το να βλέπει κάποιος το τι θέμα παρακολουθεί ο άλλος, μετά την αναβάθμιση , το οποίο επίσης είναι ενοχλητικό.Δε θα επανέλθει αυτή η λειτουργία, don't worry.
ωχ...εμ καλα που το είπες ,αυτό στο οποίο αναφερόμουν πιό πάνω,δεν βλεπω όμως να ισχυειΥπάρχει όμως η λειτουργία το να βλέπει κάποιος το τι θέμα παρακολουθεί ο άλλος, μετά την αναβάθμιση , το οποίο επίσης είναι ενοχλητικό.
Σε εσένα πχ βλέπω μόνο πριν πόσα λεπτά είχες την τελευταία δραστηριότητα, ενώ ο taver πχ πριν λίγο είδε τα τελευταία σχόλια. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά το θεωρώ άχρηστο.ωχ...εμ καλα που το είπες ,αυτό στο οποίο αναφερόμουν πιό πάνω,δεν βλεπω όμως να ισχυει
Σε εσένα πχ βλέπω μόνο πριν πόσα λεπτά είχες την τελευταία δραστηριότητα, ενώ ο taver πχ πριν λίγο είδε τα τελευταία σχόλια. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά το θεωρώ άχρηστο.
Και απο τα δύο μπορείς να το δείς αυτό, αν πατήσεις εκεί που λέει "Ενεργά Μέλη" και μετά πάλι "Μέλη" (για να αποκλείσεις τους επισκέπτες και τα ραμπότ). Φαντάζομαι οτι υπάρχει ρύθμιση, αλλά δεν την έχω βρεί. Αν πρέπει να κλείσω το προφίλ μου για να μην φαίνεται, δεν θα το κάνω, γιατί το προφίλ χρησιμεύει για να παίρνει όποιος θέλει πληροφορίες για τα ταξίδια που κάνουμε και μέχρι εκεί. Σε ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε και όχι στο fb...Πού πας και το βλέπεις αυτο; Σε κινητό ή υπολογιστή;
Εχεις απόλυτο δίκιο!!!Και απο τα δύο μπορείς να το δείς αυτό, αν πατήσεις εκεί που λέει "Ενεργά Μέλη" και μετά πάλι "Μέλη" (για να αποκλείσεις τους επισκέπτες και τα ραμπότ). Φαντάζομαι οτι υπάρχει ρύθμιση, αλλά δεν την έχω βρεί. Αν πρέπει να κλείσω το προφίλ μου για να μην φαίνεται, δεν θα το κάνω, γιατί το προφίλ χρησιμεύει για να παίρνει όποιος θέλει πληροφορίες για τα ταξίδια που κάνουμε και μέχρι εκεί. Σε ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε και όχι στο fb...
Δεν το ήξερα αυτό.Και εγώ δεν το θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει.Από την άλλη ποιος κάθεται να ξεχωρίζει τα μέλη από τους επισκέπτες και τα robot;΄Εβγαλε 16 σελίδες με τα περισσότερα να είναι ρομπότ.Ας καταργηθεί λοιπόν αν συμφωνεί η διαχείριση.Και απο τα δύο μπορείς να το δείς αυτό, αν πατήσεις εκεί που λέει "Ενεργά Μέλη" και μετά πάλι "Μέλη" (για να αποκλείσεις τους επισκέπτες και τα ραμπότ). Φαντάζομαι οτι υπάρχει ρύθμιση, αλλά δεν την έχω βρεί. Αν πρέπει να κλείσω το προφίλ μου για να μην φαίνεται, δεν θα το κάνω, γιατί το προφίλ χρησιμεύει για να παίρνει όποιος θέλει πληροφορίες για τα ταξίδια που κάνουμε και μέχρι εκεί. Σε ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε και όχι στο fb...
Δεν είχα ιδέα για τούτο το πράμαΚαι απο τα δύο μπορείς να το δείς αυτό, αν πατήσεις εκεί που λέει "Ενεργά Μέλη" και μετά πάλι "Μέλη" (για να αποκλείσεις τους επισκέπτες και τα ραμπότ). Φαντάζομαι οτι υπάρχει ρύθμιση, αλλά δεν την έχω βρεί. Αν πρέπει να κλείσω το προφίλ μου για να μην φαίνεται, δεν θα το κάνω, γιατί το προφίλ χρησιμεύει για να παίρνει όποιος θέλει πληροφορίες για τα ταξίδια που κάνουμε και μέχρι εκεί. Σε ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε και όχι στο fb...