• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τη μαρκα σας.....παρακαλω...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Όσες προσπάθειες και αν έκανα, να το γυρίσω στον καπνό, απέβησαν μάταιες...:mad: Βράχνιασα, ξαναβράχνιασα και ένοιωθα σαν να είχα καταπιεί καρφίτσες...:D
Επιστροφή λοιπόν στα αγαπημένα Stuyvesant, για να μπορώ τουλάχιστον να τραγουδάω...:bleh:
Και στα ταξίδια, αγοράζω μια κούτα...ευτυχώς τα βρίσκω παντού...είναι πολύ συνηθισμένα...:rolleyes:
pando με τον καπνό ειναι λίγο περίεργα τα πράγματα..
υπάρχει μια γρήγορη τεχνική που αφαιρεις την κολλα απο το χαρτί.αυτη κανει την ζημιά.
βάζεις οπωσδήποτε φιλτράκι και ειναι θέμα χρονου να το συνηθίσεις ...
σε αντίθεση εγώ απο σένα τώρα, άν καπνίσω κανονικο τσιγάρο θα βήχω δέκα μέρες..αν δεν έχω τον καπνό μου μπορώ να περιμένω μέχρι να βρώ.ποτέ ομως τσιγάρο.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
υπάρχει μια γρήγορη τεχνική που αφαιρεις την κολλα απο το χαρτί.αυτη κανει την ζημιά.
σε αντίθεση εγώ απο σένα τώρα, άν καπνίσω κανονικο τσιγάρο θα βήχω δέκα μέρες..αν δεν έχω τον καπνό μου μπορώ να περιμένω μέχρι να βρώ.ποτέ ομως τσιγάρο.
Κανόνισε...σε 12 μέρες...να μου κάνεις σεμινάριο...;) θα περιμένω...:D:clap:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Dunhill απο τοτε που ξεκινησα να καπνιζω. Ωραιος καπνος ειναι και ο καινουργιος Camel αλλα βαριεμαι να στριβω

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Κανόνισε...σε 12 μέρες...να μου κάνεις σεμινάριο...;) θα περιμένω...:D:clap:
Pandora,
Κράτα τα stuyvesant και για εμάς (δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ να το ρίχνουμε στη τράκα),
αλλά αύριο έχει σεμινάριο στριφτού..... (έχω πάρει οδηγίες από αγαπητό σου πρόσωπο :haha: )

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Εχω αναψει τον ναργιλε προ πολλου και παρακολουθω τι μαρκα καπνιζετε.

Ααααααφεριμ !!!!

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Τα τσιγάρα που μου αρέσουν είναι Assos, Lucky Strike, Philip Morris.
Οι καλύτεροι καπνοί για εμένα είναι Drum, το Camel το καινούριο πολύ καλό, και Golden Virginia. Αυτό τον καιρό κάνω Assos ή Camel καπνό. :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
:haha::haha: ωραίες μάρκες vario, αλλά όποτε τις δοκίμασα, μου έκλεινε ο λαιμός...:D
Εγω οταν τις δοκιμαζα κατα κορον.. εκλεινε ο λαιμος των αλλων απο το κραξιμο!:haha:Μηπως εχω τσιγκουνηδες φιλους λεω...μηπως?

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
επσιδη το αθλημα του στριφτου μου πεφτει δυσκολο μαλμπουρακι medium απο τοτε που το ξεκινησα.......
στην αρχη θυμαμαι καμια φορα εκλεβα κανα τσιγαρακι απο του πατερα μου τα ασσο φιλτο.......απαπαπαπα......πολυ βρωμα βρε παιδι μου.....
τωρα ξανα προσπαθω να μαθω το στριφτο αλλα αυτα βγαινουν ανισορροπα......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom