Traveller
Member
1. Όλα τα αεροσκάφη της Iran Air και των υπόλοιπων εταιριών είναι παλιά... εξάλλου από τα Tupolev δεν έχουν μείνει και πολλά... καινούργια αεροπλάνα έχει να πάρει δεκαετίες...Όσον αφορά τα αεροπλάνα στο Ιράν,γενικά υπάρχει ένα κακό ιστορικό,όμως η πλειφοψηφία των δυστυχημάτων αφορά εταιρείες με αεροσκάφη τύπου Tupolev (παλιά και κακοσυντηρημένα) που ακόμα και ο Lonely planet συνιστά να αποφεύγουμε.Αντίθετα η Iran air θεωρείται η πιο αξιόπιστη.Τώρα αν έγινε και ένα ατύχημα,αυτό έχει συμβεί σε όλες τις εταιρείες του κόσμου.Θα σταματήσουμε να πετάμε;
2. Η Ιran Air είναι στην ίδια μοίρα με τις άλλες αφού η συντήρηση δεν νομίζω να απέχει πολύ από εταιρία σε εταιρία...
3. Εγώ προσωπικά θα το ρισκάριζα να πετάξω αλλά δεν είμαι και το μέτρο... γενικά πάντως το αεροπορικό στο Ιran έχει ένα θεματάκι... σαφώς και δεν θα σταματήσουμε να πετάμε επειδή έπεσε ένα αεροπλάνο αλλά στο Iran το κακό έχει παραγίνει... κάθε χρόνο πέφτει και ένα... δεν νομίζω να είναι η κακιά η ώρα ή σατανική σύμπτωση...
4. Στα θετικά είναι πως τα αεροπορικά εισιτήρια στο εσωτερικό είναι πάρα πολύ φτηνά...
5. Από το ΙΚΑ δεν εκτελούνται εσωτερικές πτήσεις τουλάχιστον μέχρι πέρσι που το κοίταζα και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε... η απόσταση από το ΙΚΑ στο Mehrabad σε συνθήκες κίνησης είναι κανένα δύωρο...