• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τετραήμερο στην ανοιξιάτικη Θράκη

Dafni

Member
πολύ ομορφο τετραημερο Patty:clap::clap::clap:...εχουμε κάνει και μεις περσι κάτι ανάλογο...ειχαμε μια μέρα λιγοτερη και έτσι δε φτάσαμε τοσο μακρια αλλά κάναμε σχεδον τις ίδιες διαδρομες...η Ξάνθη ειναι μια πόλη με γοητεια σιγουρα...και με ωραιο φαγητό ...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πολύ ωραία η ιστορία σου pattyyy.

Είχαμε κάνει και εμείς μια παρόμοια εξόρμηση πριν λίγα χρόνια και σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου.

Ειδικά για την Ξάνθη και το φαγητό της τα έχουμε ξαναπεί. Απλά δεν παίζονται. :D

Αλλά και η στάση στο Λούρο κατά την επιστροφή σας, επίσης πολύ καλή ιδέα. Σε επιστροφή μας από Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια είχαμε σταματήσει και εμείς, κατόπιν συμβουλής ενός φίλου με καταγωγή από την περιοχή.
Πανέμορφο τοπίο!

Άντε.... σύντομα σε επόμενες εξόρμήσεις και νέες περιγραφές. ;)

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Ψωμί και σοκολάτα!μήπως είναι αυτό το καταπληκτικό καφέ
που λειτουργεί και ως φούρνος??
Η περιήγηση στο δάσος της Δαδιάς αποτελεί στόχο και για μένα.
Οι φωτογραφίες σου με ξεσήκωσαν για Β.Ελλάδα:)

XRISTOS71

Member
τελειο στόρυ για μια περιοχή που δεν εχω πάει ποτε .....
πολυ καλη περιγραφή και υπέροχες φωτογραφίες .... μπράβο Pattyyy !!!!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Νάσαι καλά! Έπεσε φέτος από την παρέα η ιδέα για διακοπές στη Θράκη. Στην Ξάνθη πήγα πριν μερικά χρόνια από την Καβάλα. Πράγματι κούκλα. Ροδόπη και Έβρο δεν έχω πάει. Αν όλα πάνε καλά θα το κάνουμε το ταξιδάκι και λέμε να πάμε και μονοήμερη στην Αδριανούπολη. Ευχαριστώ και πάντα τέτοια!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
romantic woman ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Τα σεκέρ παρέ είναι σιροπιαστά, πεντανόστιμα γλυκά! Ο amsterdam το κατέχει το θέμα Ξάνθη :), με κάλυψε με το παραπάνω!!!
Dafni,αnny,ντίνα σας ευχαριστώ! Τα μέρη εκεί είναι υπέροχα! Εύχομαι να ξανα-πάτε σύντομα! Ειδικά άνοιξη είναι μαγευτικά!
Χρήστο,Δήμο ευχαριστώ πολύ! Οι φωτογραφίες είναι καλές (παρά την αδέξια φωτογράφο!) γιατί είναι ωραίο το θέμα τους! Η Θράκη είναι υπέροχη! Ήδη έχω φανταστεί το επόμενό μου ταξίδι προς τα πάνω!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Πολύ όμορφο το οδοιπορικό σας pattyyy. Μ' αρέσει πάρα πολύ η Θράκη γιατί είναι ένα ταξίδι διαφορετικό μέσα στα ελληνικά όρια. Όποιος δεν το έχει κάνει πρέπει να το πραγματοποιήσει άμεσα και δεν θα χάσει.

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Πολύ όμορφο το οδοιπορικό σας pattyyy. Μ' αρέσει πάρα πολύ η Θράκη γιατί είναι ένα ταξίδι διαφορετικό μέσα στα ελληνικά όρια. Όποιος δεν το έχει κάνει πρέπει να το πραγματοποιήσει άμεσα και δεν θα χάσει.

Σ'ευχαριστώ πολύ marydim! Είναι ακριβώς αυτό που λες! Πανέμορφο και διαφορετικό μέσα στην ίδια μας τη χώρα!

dmdoc

Member
Μα καλά,πήγατε "κιούπια" και δεν δοκιμάσατε παιδάκια;;
Άσε που νομίζω σας είδα να τρώτε στο γωνιακό τραπέζι στο μπαλκόνι:haha::haha::haha:

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Μα καλά,πήγατε "κιούπια" και δεν δοκιμάσατε παιδάκια;;
Άσε που νομίζω σας είδα να τρώτε στο γωνιακό τραπέζι στο μπαλκόνι:haha::haha::haha:
Eννοείται πως φάγαμε και παϊδάκια και κεμπάπ και πολλά άλλα υπέροχα κρεατάκια! Κι εμένα μου φαίνεται σε πήρε το μάτι μου στην απέναντι γωνία!:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom