• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τελος για την Winehouse

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Το τραγικό σε όλα αυτά τα περιστατικά είναι για μένα το εξής:

Πως άνθρωποι τόσο προικισμένοι, αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τους οδηγούν στις ουσίες δυστυχώς για να ανακουφιστούν, η διέξοδος του 'πόνου' μέσω της τέχνης δεν τους καλύπτει αρκετά και έχουν αυτό το τέλος τόσο νωρίς...
Για μένα δεν είναι η δημοσιότητα η αιτία αυτής της συμπεριφοράς, έχουν ήδη κάποια θέματα που δεν μπρρούν να αντιμετωπίσουν, απλά οι περισσότεροι είναι καλλιτέχνες, γιατί η τέχνη τους δίνει μια κάποια διέξοδο... Όχι αρκετή για να ξορκίσουν τους δαίμονές τους.
ΚΡΙΜΑ...

Borealis

Member
Πολύ καλή η Αμυ και σίγουρα μεγάλη απώλεια, αλλά να μπαίνει στο ίδιο ζύγι με Morrison, Joplin, Hendrix...και η ίδια ούτε στις πιο μεγάλες μαστούρες της δεν θα το τολμούσε (αν και με το καβαλίκεμα είχε μια ιδιαίτερη σχέση). Any way, Rest In Peace...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πάνω σε μια βόλτα στο διαδίκτυο, έπεσα στην παρακάτω ιστοσελίδα. :shock:
When Will Amy Winehouse Die? - Predict it here!

Άραγε, υπήρξε κάποιος που προέβλεψε σωστά?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τουλάχιστον διεστραμμένο αν όχι κάτι χειρότερο.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Fenia μην αγχώνεσαι,εκτός αν κάνεις μυστική καριέρα στη μουσική σκηνή και μας το κρύβεις.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Δόξα τω Θεώ που είμαι ατάλαντη και κάτω από 27... :cool:
(Τώρα για τη σελίδα με τις προβλέψεις, θα συμφωνήσω... Διεστραμμένο :shock:)

Traveller

Member
Όλοι το περιμέναμε,κανείς δεν το πιστεύει.
Μεγάλο κρίμα για μια κοπέλα που είχε πάρα πολλά να δώσει.

Κι αυτό το αναθεματισμένο 27(ετών) έχει πάρει πολλούς μαζί του.Μα τι παθαίνουν στα 27!

Εδώ πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες, εδώ οι φασίστες σκοτώσαν για την πλάκα τους 100 ανθρώπους κι εσείς δεν μπορείτε(!!) να πιστέψετε ότι ένα μισότρελλο παρλικό που έτυχε να έχει καλή φωνή έπεσε στην πρέζα και τα τίναξε? ρε σεις είναι στραβός ο γιαλός ή σταβά αρμενίζουμε? Οκ η μαντάμ είχε ένα εξαιρετικό χάρισμα μια υπέροχη φωνή... ε και... σιγά τα αυγά που θα συγκλονιστώ επειδή μαστούρωνε και τελικά φυσιολογικότατα μας κούνησε μαντίλι... χιλιάδες νέοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα, από πολέμους από ατυχήματα, η Amy μας μάρανε... οκ φτιαχνόμαστε με τα τραγούδια της αλλά ως εκεί... ας πρόσεχε... ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει...

Αυτό πάλι με το 27 που διαβάζω από το πρωί τι παπαριά είναι? Είναι μήπως το καταραμένο νούμερο του σατανά που χτυπάει τους πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες? Ρε maltakias καλά όλοι οι άλλοι αλλά κι εσύ?

_antonis_

Member
Δε νομίζω να σκάει κανείς για την Amy ακριβώς, προσωπικά στεναχωριέμαι απίστευτα γιατί χάθηκε η φωνή της! Μακάρι να την είχε κάποια άλλη να την αντικαταστήσει (προσπαθεί μία, αλλά πραγματικά προσπαθεί, χωρίς νομίζω να μπόρεσε εδώ και 2-3 χρόνια που βγήκε να την φτάσει τελικά). Για τα υπόλοιπα που λές συμφωνώ απολύτως, τόσοι και τόσοι χάνονται χωρίς λόγο, ειδικά εγώ μετά απο ένα προσωπικό θέμα, έχω γίνει τελείως αναίσθητος. Το άλλο πια με το 27 δεν το σχολιάζω, σίγουρα κάνουν όλοι πλάκα!!

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον Traveller. Είναι ανόητο να μαζεύονται και να κλαίνε έξω από το σπίτι της Winehouse (τη στιγμή που η δική της απερισκεψία έφερε αυτό το αποτέλεσμα) και να μην συγκεντρώνονται τόσοι για τους 100 στη Νορβηγία, που στην τελική δεν έκαναν τίποτα για να το προκαλέσουν όλο αυτό. Όσο για τη φωνή, οκ, είχε ωραία τραγουδάκια, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Υπάρχουν πολύ καλύτερες φωνές, τις οποίες δυστυχώς δεν εκτιμά η πλειονότητα, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι εμπορικές ή δε σκανδαλίζουν με τη ζωή τους...

Borealis

Member
Εδώ πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες, εδώ οι φασίστες σκοτώσαν για την πλάκα τους 100 ανθρώπους κι εσείς δεν μπορείτε(!!) να πιστέψετε ότι ένα μισότρελλο παρλικό που έτυχε να έχει καλή φωνή έπεσε στην πρέζα και τα τίναξε? ρε σεις είναι στραβός ο γιαλός ή σταβά αρμενίζουμε? Οκ η μαντάμ είχε ένα εξαιρετικό χάρισμα μια υπέροχη φωνή... ε και... σιγά τα αυγά που θα συγκλονιστώ επειδή μαστούρωνε και τελικά φυσιολογικότατα μας κούνησε μαντίλι... χιλιάδες νέοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα, από πολέμους από ατυχήματα, η Amy μας μάρανε... οκ φτιαχνόμαστε με τα τραγούδια της αλλά ως εκεί... ας πρόσεχε... ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει...

Αυτό πάλι με το 27 που διαβάζω από το πρωί τι παπαριά είναι? Είναι μήπως το καταραμένο νούμερο του σατανά που χτυπάει τους πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες? Ρε maltakias καλά όλοι οι άλλοι αλλά κι εσύ?
Όλα καλά, αλλά ο μεγάλος έλληνας σκηνοθέτης που κολλαει? 89 χρονών μια χαρά γεμάτη ζωή έζησε (τ' ακούς Κώστα?)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Fenia μην αγχώνεσαι,εκτός αν κάνεις μυστική καριέρα στη μουσική σκηνή και μας το κρύβεις.
Ρε συ είμαι πασίγνωστη για τις φωνητικές μου ικανότητες τις οποίες ξεδιπλώνω ως επί τω πλείστων στο μπάνιο - με ξέρει όλη η γειτονιά - , αλλά δεν ανησυχώ ακόμα δεν έχω πέσει στα σκληρά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios