• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τελικός UEFA Champions League

Traveller

Member
Συγνώμη αλλά συγκρίνουμε τους καρπαζοεισπράκτορες του Φράνκο με τους Εγγλέζους που ποτέ δεν έχουν χάσει έναν πόλεμο? Φτιάξτε πατρίδα πρώτα , κόψτε την κλάψα και την μιζέρια και μετά μιλήστε για Εγγλέζους...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρε φλούφλη εγγλέζε εσύ τι μιλάς; ε; τι; πάενε ρίξε ένα κλάμα μαζί με τον κριστιάνο, να κάνεις προπόνηση για αύριο.

Κερνάω καφεδάκι μετά. Της παρηγοριάς.

:bounce:

fotast

Member
Συγνώμη αλλά συγκρίνουμε τους καρπαζοεισπράκτορες του Φράνκο με τους Εγγλέζους που ποτέ δεν έχουν χάσει έναν πόλεμο? Φτιάξτε πατρίδα πρώτα , κόψτε την κλάψα και την μιζέρια και μετά μιλήστε για Εγγλέζους...

Νομίζω ότι υπάρχει ένα φάουλ εδώ!!

Δέν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καρπαζοεισπράκτορας τού Φράνκο.Τό "καθεστώς" τήν αδικούσε συνέχεια.Ακόμη καί όταν έβγαλε απόφαση νά μοιρασθεί παίκτη μέ Ρεάλ(τόν οποίο είχε κλείσει πρώτη),αρνήθηκε καί δέν τόν πήρε καθόλου.Τί άλλο νά έκανε?

fotast

Member
Φυσικά παραπάνω μιλάω γιά τόν Αλφρέντο ντι Στέφανο.

GTS

Member
Άντε να σηκώσουν ανάστημα και οι αγγλόφιλοι εδώ μέσα.....με τους θου-θου-θου συνέχεια νισάφι....

Υ.Γ. Εγώ δηλώνω ουδέτερος πάντως.....μόνο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ υποστηρίζω και Φέντερερ........όλοι οι άλλοι, ξέρετε....

Traveller

Member
Νομίζω ότι υπάρχει ένα φάουλ εδώ!!

Δέν νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καρπαζοεισπράκτορας τού Φράνκο.Τό "καθεστώς" τήν αδικούσε συνέχεια.Ακόμη καί όταν έβγαλε απόφαση νά μοιρασθεί παίκτη μέ Ρεάλ(τόν οποίο είχε κλείσει πρώτη),αρνήθηκε καί δέν τόν πήρε καθόλου.Τί άλλο νά έκανε?
Η Καταλονία γενικά και η Μπαρτσελόνα ειδικότερα πάντα έτρωγαν, τρώνε και θα τρώνε σφαλιάρες... πάντα θα τους φταίει ο Φράνκο, το κράτος της Μαδρίτης , η θάλασσα , ο αέρας, τα ρούχα τους, ο Φίγκο , οι πάντες... είναι γεννημένοι στη μιζέρια και στον κομπλεξισμό... πάντα μα πάντα αδικημένοι... φουκαράδες... και το κύπελλο να πάρουν το βράδυ πάλι κάτι θα βρουν να μιζεριάσουν... το έχουν στο αίμα τους... πέστε ότι θέλετε, ότι η Βαρκελόνη είναι ωραία, έχει θάλασσα, ωραίο φαί , τον Γκαουντί τα πάντα... ότι και να κάνει όμως Μαδρίτη δεν θα γίνει ποτέ γιατί Μαδρίτη είναι μία... η παντοτινή πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά. Αλλά το θέμα μας είναι ότι θα σας λιώσουμε το βράδυ. :haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι ίδωμεν κι'εσύ ρε βρούτε; πάρε θέση τώρα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Αν και αγγλόφιλος και φεργκιουσονόφιλος να σημειώσω ότι οι εγγλέζοι έχουν χάσει αρκετούς πολέμους με πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό τον πόλεμο για την ανεξαρτησία των ΗΠΑ. Ο σερ Άλεξ μπορεί να το κάνει το θαύμα του απόψε αν και δυστυχώς προβλέπεται να παίξει όπως η τσέλσι στον ημιτελικό...

Traveller

Member
Αν και αγγλόφιλος και φεργκιουσονόφιλος να σημειώσω ότι οι εγγλέζοι έχουν χάσει αρκετούς πολέμους με πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό τον πόλεμο για την ανεξαρτησία των ΗΠΑ.
Τσου τσου τσου... κανένα πόλεμο δεν έχουν χάσει... και στην περίπτωση που ανέφερες ήταν έξυπνοι όπως πάντα και έκαναν συμβιβασμό... Η Αγγλία με τα καλά της και τα κακά της είναι η Αγγλία...απλά και μόνο η Αγγλία...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom