KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Σου χα νε και σενα κλειστα τα σκιαδια και δεν μας το λες:xmas_lol:
Παραδεξου το!
Παραδεξου το!
Νυχτα ηταν, τωρα αν ηταν κλειστα τα παντζουρια θα σε γελασω, εχω την εντυπωση οτι κοιμομουν.Σου χα νε και σενα κλειστα τα σκιαδια και δεν μας το λες:xmas_lol:
Παραδεξου το!
Mη μπερδεύεστε. H μεκατορική (κυλινδρική) προβολή όλης της Γης σε χάρτη είναι αυτονόητο ότι έχει αποκλείσεις στην μέτρηση των αποστάσεων και των γωνιών. Ενώνοντας σημεία δεν ορίζουμε ευθείες γραμμές καθώς βρισκόμαστε σε σφαίρα. Αν ορίσετε μέτρηση απόστασης στο google earth από πχ Φρανκφούρτη προς Νέα Υόρκη, η συντομότερη διαδρομή περνάει εκ των πραγμάτων από τα παράλια του Καναδά
Τι ειπες τωρα βρε Σπυρο!Για καντο μας πιο λιανα αυτο ..γιατι ειναι και δυσκολες οι ωρες.
Επεσες σε αυταρχική ΗγουμενηΜε την Ο.Α (κρατική και ιδιωτική) και την MALEV δεν είχα πρόβλημα για φωτογραφίες.Με την LOT αντιμετώπισα πρόβλημα όταν σηκώθηκα να φωτογραφίσω το εσωτερικό του Embraer 170.Ήρθε η αεροσυνοδός με άγριο ύφος και μου είπε "No pictures" κουνόντας το χέρι...Και δε χρησιμοποίησα φλας,αν χρησιμοποιούσα μπορεί να με πέταγε κι έξω στα 20.000ft !!!!
Ε, άλλο πράγμα να επιτρέπεται η φωτογράφηση έξω από το παράθυρο, και άλλο πράγμα να επιτρέπεται η φωτογράφηση των αγνώστων συνεπιβατών μας και του πληρώματος. Και πολύ χαλαρή την είδα την αντίδρασή της.Με την Ο.Α (κρατική και ιδιωτική) και την MALEV δεν είχα πρόβλημα για φωτογραφίες.Με την LOT αντιμετώπισα πρόβλημα όταν σηκώθηκα να φωτογραφίσω το εσωτερικό του Embraer 170.Ήρθε η αεροσυνοδός με άγριο ύφος και μου είπε "No pictures" κουνόντας το χέρι...Και δε χρησιμοποίησα φλας,αν χρησιμοποιούσα μπορεί να με πέταγε κι έξω στα 20.000ft !!!!