maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τότε κάνε παράπονα στην Le Parisien που τα δημοσίευσε.
Απλό είναι. Ότι πιο κίτρινο και λαϊκιστικό μπορείς, ενάντια σε πολιτικούς, τραπεζίτες και το "σύστημα". Δεν έχει καν σημασία αν είναι αληθινό.Αν κάποιος βγάλει άκρη για το ποιό είναι το θέμα εδώ και για το τί πρέπει να γράψουμε ας το πεί και στούς υπόλοιπους γιατί απο το πρώτο πόστ δε βγαίνει (συγκεκριμένο) νόημα
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το σιχαμένο άτομο ο Πρεντέρης καλείται κάπου να μιλήσει...Για όσους κατανοούν ποιό είναι το θέμα του νήματος.....
Παρέμβαση σε ομιλία Μπακογιάννη-Πρετεντέρη στη Λυών on Vimeo
των Ελλήνων πολιτικών???των Ελλήνων μεγαλό -επιχειρηματιών???Και που να'ξερες ότι αναγγέλθηκε ως εκπρόσωπος της λαϊκής βούλησης των Ελλήνων.
Αν κάποιος βγάλει άκρη για το ποιό είναι το θέμα εδώ και για το τί πρέπει να γράψουμε ας το πεί και στούς υπόλοιπους γιατί απο το πρώτο πόστ δε βγαίνει (συγκεκριμένο) νόημα
Ε καλα, μην θιγεστε τοσο πολυ ορισμενοι. Ειπαμε με τους βολεμενους ασχολουμαστε, οχι με τα τσιρακια τους...Απλό είναι. Ότι πιο κίτρινο και λαϊκιστικό μπορείς, ενάντια σε πολιτικούς, τραπεζίτες και το "σύστημα". Δεν έχει καν σημασία αν είναι αληθινό.
Κι αν κινείται και σε μια λογική "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα", ακόμα καλύτερα...
Το λένε ελευθερία λόγου. Εδώ μιλάει ο Πλεύρης και ο Άδωνις...Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το σιχαμένο άτομο ο Πρεντέρης καλείται κάπου να μιλήσει...
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ελευθερία λόγου αλλά όταν ένα άτομο που δε χρήζει καμία εκτίμηση στη χώρα του και δημοσιογραφικά είναι για τα πανηγύρια δεν είναι κρίμα να μιλάει εκ μέρους της χώρας του έξω από αυτή...???Το λένε ελευθερία λόγου. Εδώ μιλάει ο Πλεύρης και ο Άδωνις...
Σας παρακαλώ ..τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί....Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το σιχαμένο άτομο ο Πρεντέρης καλείται κάπου να μιλήσει...
Στον οφθαλμίατρο επειγόντως. Δε λέει "βουλευτών", λέει "βολεμένων"....Μήπως να άλλαζε ο αρχικός τίτλος του post και απο
''Τα travelstories των βουλευτών '' να λεγεται
''Τα lovestories των βουλευτών '' γιατί με τόση αγάπη που βλέπω στα video μεταξύ βουλευτών και΄πολιτών βλέπω η συνουσία να πηγαίνει σύννεφο στο τέλος .........