fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
6-7 κεφάλαια και ακόμα να δω μπριζόλα Ζαγκρεμπ.
Ούτε θα δεις. Αφού ο κοινός μας φίλος με έψησε για ...ζυμαρικά6-7 κεφάλαια και ακόμα να δω μπριζόλα Ζαγκρεμπ.
Αυτό σημαίνει α) ότι πρέπει να ξαναπάςΟύτε θα δεις. Αφού ο κοινός μας φίλος με έψησε για ...ζυμαρικά
Ε δεν είπαμε, θα κάνω εκδρομή στη Σλοβενία, άρα θα ξαναπάω.α) ότι πρέπει να ξαναπάς
Μη ξεχνάς ότι απέφυγα τις δύο πρώτες μέρες τους πολύ κλειστούς χώρους κι εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου στις ανοικτές χειμερινές αγορές.β) δε ξέρεις ποιους να εμπιστευτείς
Ωδή στη κρεατοφαγία. Πολύ καλό φαγητό γενικά, ακόμα και οι φούρνοι τους.το φαγητό στο Ζαγκρεμπ, με λίγο καλό ψάξιμο μπορεί να είναι φοβερή εμπειρία!
Από ροκ εώς πολύ ροκ ξεκίνησε, στη διάρκεια λίγο μου τα χάλασε αλλά αργότερα έστρωσε.άσχετο αλλά το Harat's pub έπαιζε rock μουσική ή ήταν εντελώς τυχαίοι οι AC/DC;;; ρωτάω για να το έχω στα υπόψιν όπως καταλαβαίνεις
Φαντάζομαι θα δούλεψε καλά η χοληστερίνη στο Ζάγκρεμπ...Εγώ κρατάω το «ωδή στη χοληστερίνη»
Μιλάς λες και ξέρεις κάτι...περιμένω με ανυπομονησία ιστορία από το επόμενο σου ταξίδι!