Περπατάμε δυτικά μέχρι την μυτούλα του νησιού και περνάμε την pont Neuf. Στην απέναντι όχθη του Σηκουάνα η αγορά των παλιών βιβλίων έχει κατεβάσει ρολά, ή μάλλον καπάκια. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα την ύπαρξη αυτής της ιστορικής και ιδιαίτερης αγοράς. Εάν δεν χάζευα τόση ώρα τα λουλούδια θα την είχαμε προλάβει.
kabamarou θα πας την επόμενη (γιατί στο έχω πει ότι θα ξαναπάς, όπως όλοι μας άλλωστε :xmas_cheesygrin. Μείναμε 7 μέρες φουλ (μένει άλλη μία περιγραφή). Την 8η φύγαμε αρκετά νωρίς.Επιτέλους έγραψες την συνέχεια πάνω που έλεγα ότι τα παράτησες.Πολύ καλή περιγραφή.
Στο μαγαζί με τα κρασιά που γράφεις και μου είχες προτείνει δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω.Πόσες ημέρες έκατσες τελικά στο Παρίσι;
Εγώ πάντως από τότε, έχω ξαναπάειΠω πω είχε ξεχαστεί αυτή η καταπληκτική ιστορία.
Πάντως η happiness είχε απόλυτο δίκιο για το ότι αν πας μια φορά θέλεις να ξαναπας οπωσδήποτε.Το σκέφτομαι ακόμη το Παρίσι πολλές φορές και αν το επιτρέψουν τα οικονομικά και η υγεία κάποια στιγμή θα ήθελα πάρα πολύ να πάω και πάλι.
Γεια σένα είναι η ζωήΕγώ πάντως από τότε, έχω ξαναπάει