• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα τρία σενάρια της χρεοκοπίας

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Δε τα σβήνουμε όλα λέω γω? Αρκετά πια με τη μαυρίλα! Δηλώνω κι εγώ ένοχος, αλλά μπάστα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
20 πράγματα που είναι ντροπή σας αν δεν τα γνωρίζετε
2 Η πιο περιώνυμη μάπετ μελωδία διαθέτει τους πιο εύκολα προσβάσιμους (για τη μνήμη) στίχους: Μανά μανά, ντου του του ρου ρου, μανά, μανά κ.ο.κ.

Αααααχχχ! Σε ευχαριστώ! Είμαι μεγάλη φαν!

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Παράκληση πρός admin
Μήπως να κλειδωθούν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα Τόπικ με οικονομική κρίση ,οικονομική καταστροφή ,οικονομική δευτέρα παρουσία ,οικονομική δεν ξε΄ρω και γω τελικά ......
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!

Εδω και αρκετές μέρες έχει χαθεί πλήρως το πραγματικό προφίλ του travelstories !!!!

Yπάρχουν πιθανόν άπειρα φόρα για να γραφει ο καθένας και να καταστροφολογεί όσο θέλει .( Δεν αναφερομαι προσωπικά στον topic starter ) αλλά σε ΟΛΟΥΣ και στην αφεντιά μου που συμετέχουμε σε αυτές τις κουβέντεςκαι βλέπω οτι καθημερινά πολλάπλασιάζονται τα topic

Εξάλου οτι χειρότερο είναι να μας βρεί θα μας βρεί
εμείς απλά θα το απολάυσουμε αφου δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε .

Συγνώμη αλλά κουράστηκα απο όλα αυτά .......
Φιλικά Χρήστος

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
+1 από μένα.... Μ'αρέσει που τα κουβεντιάζουμε μεταξύ μας και ακούω τη γνώμη ανθρώπων που εκτιμώ, μ'αρέσει που δίνουμε την οπτική της κρίσης και το πώς επηρρεάζει τα ταξίδια, αλλά έχω μιζεριάσει πλέον... :( Έχω καταλήξει να μπαίνω μαζοχιστικά μόνο στο social και να παρακολουθώ τα πιο μίζερα θέματα!

chrisbd

Member
Κατα την άποψή μου δεν πρέπει να κλειδώνονται θέματα γιατί μας δημιουργούν μαυρίλα η μας μιζεριάζουν αν θέλει κάποιος να συμμετάσχει σε ένα τόπικ το κάνει αλλιώς αδιαφορεί.....φαντάζομαι πως όλοι μας δεν ασχολούμαστε με όλα τα τόπικ...
Αν παρόλα αυτά οι admin επιθυμούν το κλείδωμα ασφαλώς και μπορούν να το κάνουν, δεν θα τους κατηγορήσω για λογοκρισία, αλλά επιφυλάσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως μέλος του travelstories και θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργειά μου για να κατοχυρώσω τα αναφαίρετα δικαιώματά μου μπλα μπλα μπλα.....:haha:
καλά το πηγαίναμε προς το μάπετ όλο και κάτι θάβγαινε και ναι στη ζωή υπάρχει και η μαυρίλα ........
φιλικά Χρήστος

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ναι ναι ναι ναι! Να κλειδωθούν ΟΛΑ! Να φύγουνε να πάνε αλλού! Ξουτ!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ δεν λέω για το θέμα που άνοιξες, γενικά, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν ΤΟΣΑ θέματα με τα σκατά μας (σόρι κιόλας), ένα φτάνει, έχει ανοιχτεί κι ένα προσχαρο θέμα με τις happy thoughts και έχει λίγη συμμετοχή σχετικά! Γιατί? Θα φοβόμαστε να γελάσει το χειλάκι μας σε λίγο από ντροπή (μα τι, εσύ γιατί γελάς? τόσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας!!), μέχρι να καταστραφούμε τελείως ας είμαστε πιο αισιόδοξοι βρε παιδιά!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie