Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Πάντως στο 11 185 το αυτόματο μήνυμα λέει ότι "όλα τα μέσα λειτουργούν κανονικά". Και μετά το κλείνουν.

Grtraveler

Member
Στην gov.uk δε λέει τίποτα για αυτούς που απλά περνάνε από τη χώρα σχετικά με τον κορονοϊό, έλεος. Τέλοσπαντων, θα δω πώς θα πράξω, ευχαριστώ.

υγ. 10ημερη καραντίνα στο ΓιουΚέη δε θα κάτσω πάντως, έτσι; :haha:
Σιγουρα οχι 10ημερη καραντινα. Οποτε θες να φυγεις απο την χωρα μεσα στην περιοδο καραντινας εχεις δικαιωμα να μεταβεις μεχρι το αεροδρομιο και να πεταξεις κι ας μην εχει ληξη η περιοδος.
Ενημερωτικά το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.Στο τριήμερο της καραντίνας έχεις το δικαίωμα να φύγεις/ταξιδέψεις.

Το λένε στο Notam που ισχύει.
Σκεφτόμουν να πάω Uk για το pre settled status (έστω και μια μέρα να ησουν στο Uk το τελευταίο εξάμηνο μπορείς να αιτηθείς). Αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείς να φύγεις πριν τελειώσει το 10 ήμερο (η 5 νθημερο, αν έκανες ιδιωτικά τεστ, αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, γιατί νομίζω ότι κάτι άλλαξε κ σε αυτό)?

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκεφτόμουν να πάω Uk για το pre settled status (έστω και μια μέρα να ησουν στο Uk το τελευταίο εξάμηνο μπορείς να αιτηθείς). Αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείς να φύγεις πριν τελειώσει το 10 ήμερο (η 5 νθημερο, αν έκανες ιδιωτικά τεστ, αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, γιατί νομίζω ότι κάτι άλλαξε κ σε αυτό)?
the legislation also specifies that they can leave their place of isolation “to travel in order to leave England, provided that they do so directly”.

https://www.legislation.gov.uk/uksi/2020/568/part/2/made

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
συμφωνα με το προγραμμα εμβολιασμου εδω (Γερμανια) εγω θα μπορω να κανω το εμβολιο καπου Νοεμβριο 2021 η Δεκεμβριο 2021

ok απο την μια καλυτερα να μην εισαι απο τους πρωτους....
αλλα αν ως τοτε θελεις εμβολιο να μπεις αεροπλανο? η να ταξιδεψεις???

paefstra

Member
συμφωνα με το προγραμμα εμβολιασμου εδω (Γερμανια) εγω θα μπορω να κανω το εμβολιο καπου Νοεμβριο 2021 η Δεκεμβριο 2021

Σιγουρα θα μπορεις με τεστ και η χωρις καραντινα. Δεν θα σταματησουν οι πτησεις και τα ταξιδια, απλα θα συνεχισουν τα μετρα.

mourohavlos

Member

Φαντάζομαι θα υπάρχει η εναλλακτική του τεστ (το οποίο ενδεχομένως να γίνει ακόμη πιο οικονομικό και σύντομο όσον αφορά το αποτέλεσμα στο μέλλον). Πιθανότατα θα απαιτείται ένα από τα δύο

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Απο περιεργεια, ποιο προγραμμα? Εχει κανει η κυβερνηση προγραμμα, η ειναι καποιου "expert panel"? Γιατι τα δεδομενα δεν θα ειναι τα ιδια αυριο ουτε τον αλλο μηνα. "Εμβολιαστικα κεντρα" στηνονται σε μια νυχτα αν χρειαστει, η παραγωγη εμβολιων αυξανεται συνεχως κ νεες εταιρειες μπαινουν στο παιχνιδι (novamax). Ως το καλοκαιρι, ισως κ νωριτερα θά εχει τελειωσει η συζητηση περι εμβολιασμων κ δεν θα χρειαζεται τιποτε για τα ταξιδια. Εκτιμηση μου βεβαια, που οπως πολλες μπορει να εξοκειλει...

paefstra

Member
Απο περιεργεια, ποιο προγραμμα? Εχει κανει η κυβερνηση προγραμμα, η ειναι καποιου "expert panel"? Γιατι τα δεδομενα δεν θα ειναι τα ιδια αυριο ουτε τον αλλο μηνα. "Εμβολιαστικα κεντρα" στηνονται σε μια νυχτα αν χρειαστει, η παραγωγη εμβολιων αυξανεται συνεχως κ νεες εταιρειες μπαινουν στο παιχνιδι (novamax). Ως το καλοκαιρι, ισως κ νωριτερα θά εχει τελειωσει η συζητηση περι εμβολιασμων κ δεν θα χρειαζεται τιποτε για τα ταξιδια. Εκτιμηση μου βεβαια, που οπως πολλες μπορει να εξοκειλει...
Το εμβολιο θα ειναι προαιρετικο παντα. Θα υπαρχει σιγουρα και η εναλλακτικη του τεστ για οποιον δεν θελει να εμβολιαστει ποτε η δεν μπορει για λογους υγειας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom