mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το μέτρο με την υποχρεωτική καραντίνα δε φαίνεται στο reopen?
Γιατί δεν είναι σίγουροι ότι η καραντίνα θα είναι 10ήμερη και γιατί δεν έχει βγει το φεκ ακόμη. Το Σάββατο θα ανακοινωθεί το οτιδήποτε.Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το μέτρο με την υποχρεωτική καραντίνα δε φαίνεται στο reopen?
Ενδεχομένως να μην είναι κάτι σίγουρο ακόμη. Εξετάζεται στο κομμάτι αυτό να λάβουν πιο ήπια μέτρα (μίλησα χθες με τον εοδυ)Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το μέτρο με την υποχρεωτική καραντίνα δε φαίνεται στο reopen?
Και προφανως οι 3 μερες εμειναν ετσι για τη χαζομαρα γιατι ουτως ή αλλως δεν εχουν κανενα νοημα...Η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021 περιορίζεται, από τις 10 που είχε εξαγγελθεί, στις 3 ημέρες», ανέφερε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Σταθερότης, όχι αστεία.
Κωμωδια. Απλα δεν ξερουν τι κανουν. Τι ακριβως θα δειξει σε 3 μερες? Ασε που θα πεταξουν ως τις 17 οι ενδιαφερομενοι.Η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021 περιορίζεται, από τις 10 που είχε εξαγγελθεί, στις 3 ημέρες», ανέφερε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Σταθερότης, όχι αστεία.
Πριν ουτε μια βδομαδα εβρισκα ιδια λιγο-πολυ εισιτηρια για καθε μερα απο τις 15 μεχρι και τις 21. Ξαφνικα τα εισιτηρια για τις 17 του μηνα εφθασαν -αυτα που φτανεις την ιδια μερα (~9 ωρες με την ανταποκριση) απο 130-170 που ηταν, στα 300 το ελαχιστο. Μονο το πηγαινε. Συγκυριακο;Ασε που θα πεταξουν ως τις 17 οι ενδιαφερομενοι.
Tις 3 του τεστ γιατι; 'Οσους ξέρω, από Ισπανία τουλάχιστον, που έχουν κάνει το τεστ, δεν έχουν μείνει σε καραντίνα μέχρι να το κάνουν.Το αρνητικό τεστ των 72 ωρών ισχύει φαντάζομαι.Επομένως πάμε στις 3+3 μέρες καραντίνα.Η όχι;Φυσικά δεν ξέρω αν οι 6 μέρες είναι αρκετές ή όχι.
Πας σπιτι σου. Αυτο μαλλον ειναι κ το νοημα των 3 ημερων. Μην κοβεις βολτες, πηγαινε απευθειας σπιτι σου κ προσεχε. Ειναι οπως τα μετρα για τον αριθμο ατομων στο σπιτι για το ρεβεγιον. Μεχρι 6 πχ. Προφανως κανεις δεν θα μας ελεγξει, προσεχε σου λενε.Tις 3 του τεστ γιατι; 'Οσους ξέρω, από Ισπανία τουλάχιστον, που έχουν κάνει το τεστ, δεν έχουν μείνει σε καραντίνα μέχρι να το κάνουν.
Οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και οι μετακινήσεις γενικά ισχύουν; Η απαγόρευσή τους εννοώ. Δεν μπορώ να καταλάβω, οι έλληνες εξωτερικού δεν κατάγονται όλοι από Αθήνα/Θεσσαλονίκη; Πώς θα πάμε σπίτια μας; Επίσης, καραντίνα πού θα πρέπει να μείνουμε;
3 μέρες συνολικά καραντίνα.Το αρνητικό τεστ των 72 ωρών ισχύει φαντάζομαι.Επομένως πάμε στις 3+3 μέρες καραντίνα.Η όχι;Φυσικά δεν ξέρω αν οι 6 μέρες είναι αρκετές ή όχι.
Δεν το έγραψα σωστά μάλλον.Αν είναι αρνητικό καλύπτει τρείς μέρες πριν το ταξίδι.Συν 3 μέρες η καινούρια καραντίνα πάμε στις 6 μέρες συνολικά.Είναι αρκετές για εξασφάλιση ή όχι δεν ξέρω.Tις 3 του τεστ γιατι; 'Οσους ξέρω, από Ισπανία τουλάχιστον, που έχουν κάνει το τεστ, δεν έχουν μείνει σε καραντίνα μέχρι να το κάνουν.
Οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και οι μετακινήσεις γενικά ισχύουν; Η απαγόρευσή τους εννοώ. Δεν μπορώ να καταλάβω, οι έλληνες εξωτερικού δεν κατάγονται όλοι από Αθήνα/Θεσσαλονίκη; Πώς θα πάμε σπίτια μας; Επίσης, καραντίνα πού θα πρέπει να μείνουμε;