katerina R
Member
Γενικά από ότι έχω διαβάσει κ πιστεύω φαίνεται πως η επιστροφή στην πραγματικότητα όπως την ξέραμε πριν τον ιό θα γίνει το 2022...διότι ούτε εμβόλιο έχει βγει ακόμα άρα κατά πάσα πιθανότητα και το 2021 -αν όχι όλο ένα μεγάλο μέρος του κυρίως οι μήνες του φθινοπώρου/χειμώνα θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην αβεβαιότητα κ στην αστάθεια σε ότι αφορά τα ταξίδια...και προσωπικά θέλω πολύ να ταξιδεύω (σχεδίαζα το γαμήλιο ταξίδι μου για φέτος στο Μπαλί) αλλά αν είναι να έχω τον φόβο στο αεροπλάνο , την καραντίνα , τα κλειστά αξιοθέατα , τις ουρές , την αναμονή παντού προτιμώ να περιμένω μέχρι να νιώσω ασφαλεία ξανά , γτ με αυτους τους όρους δεν θα ευχαριστήθω το ταξίδι μου !!! Οπότε λίγη υπομονή κ όλα θα γίνουν καλύτερα ξανάΚαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς όλους.. Αλλά ειδικότερα στους Master του ταξιδιού.
Πιστεύεται πως η επόμενη μέρα στα ταξίδια μας δεν θα είναι ποτέ ίδια;
Ο κόσμος θα φοβάται / νιώθει ανασφάλεια όπως και εγώ ας πούμε που ασχέτως με όλα αυτά κοιτάω πως και πως το επόμενο ταξίδι.
Θα υπάρχει αύξηση στις τιμές στα πάντα; Από αεροπορικά, ξενοδοχεία, εστίαση μέχρι και μουσεία;
Βλέπω πολλοί τρέχετε με τις ακυρώσεις ας πούμε. Είναι κάτι που θα σας επηρεάσει στα μελλοντικά σας ταξίδια;
Ίσως να έχουν απαντηθεί όλα αυτά αλλά επειδή γίνεται πανικός από συζητήσεις με τον cov είπα να ανοίξω νέο θέμα. Αν υπάρχει παρόμοιο ας μεταφερθεί εκει.
Ευχαριστώ.