Ελα ντε! Γιατί, θα γεμίσουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα;Ναι το βλέπω. Εν τω μεταξύ εμείς έχουμε ανοιχτά σύνορα με Μάλτα. Πόσοι τουρίστες θα έρθουν από Μάλτα για να γίνουν όλες αυτές οι πτήσεις;
Αυτό μου τη δίνει. Η Ryanair μου ακύρωσε την πτήση επιστροφης για 30 Ιουλίου ήδη εδώ και δύο εβδομάδες. Μαζεύονται τα vouchers.Εδω πουλαει πτησεις για Μαδροτη. Μην το ψαχνεις.
Αυτοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Αύριο μάλλον. Αρχικά υπήρχε αισιοδοξία ότι θα ανοίξουν προς όλη την Ευρώπη στις 15 Ιουνίου, τελευταία άρχισαν οι ενστάσεις από πολιτικούς των κρατιδίων, ειδικά από Βαυαρία που επλήγη χειρότερα από τον ιό. Ο τουριστικός κλάδος πάντως πιέζει πολύ για άνοιγμα, έχουν πάθει μεγάλο στραπάτσο.μια ερωτηση: Εμεις,ενταξει δεχομαστε Γερμανους απο 15 και μετα.Αυτοι?
η μαλτα απ οτι ειχα δει πολυ καιρο πριν ειχε καραντινα μεχρι 30 ιουνιου,για ολες τις χωρες και για ολους τους προορισμους,απο 1 ιουλιου ομως αλλαζουν τα πραγματα,και καλου,κακου εκλεισα αυγουστο στην μαλτα,δεν νομιζω να εχουμε προβλημα...Πήρα τηλ την πρεσβεία της Κροατίας. Τα σύνορα για Ελληνες είναι ανοιχτά με την προϋπόθεση να τους δείξεις αποδεικτικα χαρτιά με το ξενοδοχείο που θα μενει και τη διάρκεια διαμονής. Επίσης τηλεφώνησα και στην πρεσβεία της Μάλτας και μου είπαν αυτό που ήδη ξέρουμε. Η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις χώρες προς το παρόν αλλά περιμένουμε...
Τοτε δεν εχουμε παρα να κλεισουμε με Croatia και low cost εμεις και οι τουριστες τις διακοπες μας και, αν ακυρωθουν οι πτησεις, θα παρουμε τα λεφτα μας. Το ιδιο και για Βαλτικες.Πήρα τηλ την πρεσβεία της Κροατίας. Τα σύνορα για Ελληνες είναι ανοιχτά με την προϋπόθεση να τους δείξεις αποδεικτικα χαρτιά με το ξενοδοχείο που θα μενει και τη διάρκεια διαμονής.
Κι εγώ πιστεύω ότι στην πορεία θα ανοίξουν και για μας. Για να δούμε...η μαλτα απ οτι ειχα δει πολυ καιρο πριν ειχε καραντινα μεχρι 30 ιουνιου,για ολες τις χωρες και για ολους τους προορισμους,απο 1 ιουλιου ομως αλλαζουν τα πραγματα,και καλου,κακου εκλεισα αυγουστο στην μαλτα,δεν νομιζω να εχουμε προβλημα...