Δε νομίζω ότι είναι μηδαμινό. Μειοψηφικό είναι, μηδαμινό όχι. Και δε μιλάω μόνο για τους Έλληνες (που ήδη έχω γνωστούς που κάνουν συζητήσεις για το πού θα πάνε και πώς, όπως θα βρεις και μπόλικους εδώ μέσα) αλλά και για τους ξένους. Εχθές φίλος που είχε κανονίσει να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι με την οικογένειά του από την Αυστρία με ρωτούσε πότε και από ποιον θα μπορούσε να πληροφορηθεί για το τι θα γίνει με τα φέρι φέτος. Απώλεια εισοδήματος έχει κι αυτός, παιδιά έχει κι αυτός και δε θέλει να χάσει τις ετήσιες διακοπές του στην Ελλάδα.Ε ναι, μηδαμινες ταξεις ποσοστων, απορω γιατι ειναι θεμα συζητησης.
Απ' όσο ξέρω δεν το έγραψε ο Ιωαννίδης στο φόρουμ αλλά εσύ. Ακόμη και με καραντίνα (Στην επιστροφή) δε νομίζω ότι θα είναι αμελητέο το ποσοστό, μικρό ναι.Κολλησες κι εσυ με το 0.01%, με στατιστικη επιπεδου Ιωαννιδης εκ στανφορντ
Στο φορουμ αυτο αυτος ειναι ο πονος μας. Δε σημαινει οτι δεν εχουμε αλλες έννοιες ή προβληματα, αλλα δε θα λύσουμε και το Παλαιστινιακο εδω μεσα. Κατανοω φυσικα τι λες, αλλα αν δε κλαφτουμε ΕΔΩ ΜΕΣΑ ποιος αλλος θα μας καταλαβει;Σχετικα με "τον πονο μας", αλλοι χανουν ανθρωπους.
Θα παμε ταξιδια ονειρο το 2021 αν ειναι τοσο χαλια οι συνθηκες φετος. Οι πεθαμενοι δεν θα πανε.
Ψυχραιμια.
Και μόνο που έχουμε υπολογιστή ή ίντερνετ στο σπίτι μας, πολυτέλεια είναι. Οι περισσότεροι γνωστοί μου στην Αβάνα κάνουν καραντίνα με 9ωρες ουρές για ένα αβγό, κανένα ίντερνετ και διακοπές ρεύματος. τι να κάνουμε, να καθόμαστε σε κάθε ποστ να γράφουμε τι τυχεροί που είμαστε; Ε είμαστε γεννηθήκαμε σε ένα ζάμπλουτο κράτος, δεν μπορούμε να το γράφουμε κάθε τρεις και λίγο, άσχετα αν κάποιοι το ξεχνάνε.Θα έπρεπε να χαιρόμαστε που έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε αυτή τη συζήτηση! First world problems!
Παω να βρω ενα φορουμ που να μπορω να κλαφτω που εχω 2 μηνες απο την τελευταια φορα που πηγα θεατρο και σε συναυλια.Στο φορουμ αυτο αυτος ειναι ο πονος μας. Δε σημαινει οτι δεν εχουμε αλλες έννοιες ή προβληματα, αλλα δε θα λύσουμε και το Παλαιστινιακο εδω μεσα. Κατανοω φυσικα τι λες, αλλα αν δε κλαφτουμε ΕΔΩ ΜΕΣΑ ποιος αλλος θα μας καταλαβει;
Κι εδώ προσφέρεται το φόρουμ, ελεύθερα.Παω να βρω ενα φορουμ που να μπορω να κλαφτω που εχω 2 μηνες απο την τελευταια φορα που πηγα θεατρο και σε συναυλια.
Με τον καιρό που έχει η Ελλάδα, δε φαντάζει και τόσο τραγικό να μη φύγεις από τη χώρα για ένα χρόνο. Ξέρω άπειρους που δεν έχουν φύγει ποτέ μέχρι τώραΣχετικα με "τον πονο μας", αλλοι χανουν ανθρωπους.
Θα παμε ταξιδια ονειρο το 2021 αν ειναι τοσο χαλια οι συνθηκες φετος. Οι πεθαμενοι δεν θα πανε.
Ψυχραιμια.
14 μέρες μέσα τον Αύγουστο κλεισμένη στο σπίτι ; πρέπει να αξίζει πολύ το ταξίδι.Εχω τη δυνατοτητα καραντινα επιστρεφοντας στην Ελλαδα τον Αυγουστο.