Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή για κανέναν...Εν τω μεταξυ οι συνταξιουχοι παιζει να ξαναβγουν απο το σπιτι το 2021. Δεν ειναι μλκς, μετα τα 65 ειναι high risk.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή για κανέναν...Εν τω μεταξυ οι συνταξιουχοι παιζει να ξαναβγουν απο το σπιτι το 2021. Δεν ειναι μλκς, μετα τα 65 ειναι high risk.
Οι συνταξιουχοι. Θα πανε ταξιδι εν μεσω κορονοιου. Θεος σχωρεστους.Οι συνταξιούχοι είναι το 0,01% του γενικού πληθυσμού;
Συμφωνω. Αλλα οχι ολο τον χρονο, πρεπει να μην εχουν κοντα ευπαθεις, να μην ειναι ευπαθεις.Σίγουρα κάτω από το 99,9%
Ε ναι, οκ, αλλά είναι πολύ μεγάλος πάντως. Εγω και πολλοί άλλοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ένα ταξίδι και μετά να κάτσουμε 15 μέρες στο σπίτι. Και δεν είναι μόνο θέμα άδειας....θα χάσω και τη δουλειά μου!Σίγουρα κάτω από το 99,9%
Δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι. Είναι και οι εποχικοί, είναι και αυτοί που έχουν δική τους δουλειά, είναι κι αυτοί που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να εργαστούν λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο μυωπικό να λες "ανήκω στην πλειοψηφία, άρα η πλειοψηφία είναι 99,9%". Ένας που έχει ξενοδοχείο στη Ρόδο και δε θα ανοίξει, μια χαρά θα πάει στο Μπάλι αντί να κάτσει να κλαίει τη μοίρα του.Οι συνταξιουχοι. Θα πανε ταξιδι εν μεσω κορονοιου. Θεος σχωρεστους.
Και αυτος που εδω πληρωθηκε με 800 ευρω επιδομα για 2 μηνες, οι επιστημονες/ελ επαγγελματιες 600, ε ταξιδακι θα παει.Δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι. Είναι και οι εποχικοί, είναι και αυτοί που έχουν δική τους δουλειά, είναι κι αυτοί που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να εργαστούν λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο μυωπικό να λες "ανήκω στην πλειοψηφία, άρα η πλειοψηφία είναι 99,9%". Ένας που έχει ξενοδοχείο στη Ρόδο και δε θα ανοίξει, μια χαρά θα πάει στο Μπάλι αντί να κάτσει να κλαίει τη μοίρα του.
Εγώ ας πούμε μόλις τελειώσω με τις υποχρέωσεις που έχω σε άλλη χώρα, θα μπορούσα να φύγω για μήνες, αφού δεν έχω δουλειά τι να κάτσαω να κάνω, γιατί να μην πάω για ταξιδάκι;
Στο πήγαινε όχι, θα πάρει το εισιτήριό του πίσω, καμία εταιρεία δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πας να κάνεις καραντίνα σε ξένη χώρα. Στο γύρνα έτσι κι αλλιώς ποια η διαφορά αν κάνεις καραντίνα;Ειμαι μυωπας ως γνωστον ναι, αλλα θα παει ο αλλος στο Μπαλι να κατσει καραντινα 14μ; Κ ξανα στο γυρνα;
Χωρις καραντινα εγω προσωπικα φευγω κ σε μιση ωρα. Κ δεν ειμαστε λιγοι, αλλα με ορους καραντινας Ελλαδιτσα, εχουμε πολλα κενα αλλωστε.
Κάποιοι θα πάνε, ναι. Είναι αυτή η περίεργη κάστα ανθρώπων που είχαν παραπάνω από 0 ευρώ στο λογαριασμό τους. Πες με περίεργο, πιστεύω πως είναι πάνω από το 0,01%.Και αυτος που εδω πληρωθηκε με 800 ευρω επιδομα για 2 μηνες, ε ταξιδακι θα παει.
Τα 800€ για κάποιον που έχει π.χ μαγαζί δεν φτάνουν για ταξιδακι ούτε μέχρι τη Λαμία. Αλλά και για κάποιον που έχει υποχρεώσεις πάλι δεν φτάνουν. Ας μη λέμε κι ο,τι θέλουμε!Και αυτος που εδω πληρωθηκε με 800 ευρω επιδομα για 2 μηνες, ε ταξιδακι θα παει.
Αρκει να μην τα φαει χαχαχχα
Δηλαδή όποιος πήρε τα 800 αποκλείεται να είχε χρήματα στην τράπεζα; Ή να είχε σχεδιάσει ταξίδι (όπως γράφουν πάμπολλοι εδώ μέσα) και να αποφασίσει να πάει;Τα 800€ για κάποιον που έχει π.χ μαγαζί δεν φτάνουν για ταξιδακι ούτε μέχρι τη Λαμία. Αλλά και για κάποιον που έχει υποχρεώσεις πάλι δεν φτάνουν. Ας μη λέμε κι ο,τι θέλουμε!