travel_lover
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΙΑ -
Είμαι εμβολιασμένος με 2 δόσεις, χρειάζεται να κάνω και κάποιο test πριν πετάξω Γεωργία ;
Γνωρίζει κάποιος;
Γνωρίζει κάποιος;
Ας πει κάποιος περαστικά στον άνθρωπο και να γυρίσει με γρήγορα και με ασφάλεια Ελλάδα, τον έχετε βομβαρδίσει στις ερωτήσεις..ΟΚ αναμονη για νεο τεστ λοιπον. Εγω μενω σε σπιτι, αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται αν εισαι σε ξενοδοχειο..φανταζομαι επιβαρύνεσαι οικονομικά μόνος σου το διάστημα που μένεις για την καραντίνα.
το πρόβλημα είναι που θα μείνεις όχι τόσο τα έξοδα. θα σε δέχονται τα καταλύματα από τη στιγμή που πρέπει να πεις ότι είσαι θετικός στον ιό; ένας λόγος που αρκετοί από μας έχουν πάψει να ταξιδεύουν.ΟΚ αναμονη για νεο τεστ λοιπον. Εγω μενω σε σπιτι, αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται αν εισαι σε ξενοδοχειο..φανταζομαι επιβαρύνεσαι οικονομικά μόνος σου το διάστημα που μένεις για την καραντίνα.
το περαστικά είναι αυτονόητα και η καλή επιστροφή επίσης.Ας πει κάποιος περαστικά στον άνθρωπο και να γυρίσει με γρήγορα και με ασφάλεια Ελλάδα, τον έχετε βομβαρδίσει στις ερωτήσεις..
Περαστικά, καλή επιστροφή!
Όταν κάποιος κάνει το τέστ δεν έχει εγκαταλείψει το ξενοδοχείο. Η το κάνει το βράδυ για να φύγει το πρωί η το κάνει το πρωί για να φύγει το βράδυ.Αν το κάνει το πρωί ας φροντίσει να είναι πριν τις 12.00 που δεν θα έχει εγκαταλείψει το ξενοδοχείο. Αν ήδη το έχει αφήσει, τότε με το πιστοποιητικό βρίσκει κάποιο άλλο. Αν δεν έχει πιστοποιητικό, δυσκολεύουν τα πράγματα. Παγκάκι με σταρς βιού. Αφήνουμε εκτός την περίπτωση νοσηλείας.το πρόβλημα είναι που θα μείνεις όχι τόσο τα έξοδα. θα σε δέχονται τα καταλύματα από τη στιγμή που πρέπει να πεις ότι είσαι θετικός στον ιό; ένας λόγος που αρκετοί από μας έχουν πάψει να ταξιδεύουν.
το περαστικά είναι αυτονόητα και η καλή επιστροφή επίσης.
αλλά όλοι θέλουμε να μάθουμε από πρώτο χέρι περισσότερα σχετικά με την διαμονή όταν νοσεί κάποιος στο εξωτερικό και όχι από τα σκάρτα δελτία ειδήσεων.
Για την Κουβα εάν βρεθείς θετικός ισχύουν τα εξης:το πρόβλημα είναι που θα μείνεις όχι τόσο τα έξοδα. θα σε δέχονται τα καταλύματα από τη στιγμή που πρέπει να πεις ότι είσαι θετικός στον ιό; ένας λόγος που αρκετοί από μας έχουν πάψει να ταξιδεύουν.
το περαστικά είναι αυτονόητα και η καλή επιστροφή επίσης.
αλλά όλοι θέλουμε να μάθουμε από πρώτο χέρι περισσότερα σχετικά με την διαμονή όταν νοσεί κάποιος στο εξωτερικό και όχι από τα σκάρτα δελτία ειδήσεων.
Για μένα η είδηση είναι ότι αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια κάθειρξης. Το λες και υπερβολικό για ένα μεθύσι χωρίς θύματα. Για βιασμούς μπαίνουν λιγότερο στη φυλακή στις ΗΠΑ.ΗΠΑ: Ιρλανδός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε πτήση κι έδειξε τα οπίσθιά του
ΗΠΑ: Ιρλανδός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε πτήση κι έδειξε τα οπίσθιά του
Θέλει καραντίνα 14 ημερών, απ'ότι καταλαβαίνω, ανεξαρτήτως status εμβολιασμού κλπ.Είμαι εμβολιασμένος με 2 δόσεις, χρειάζεται να κάνω και κάποιο test πριν πετάξω Γεωργία ;
Γνωρίζει κάποιος;
Το θέμα ειναι τα πρωτόκολλα που ισχύουν σε κάθε χώρα που πάμε. Για την Κούβα μα το έκανε ξεκάθαρο ο @Yorgos.Όταν κάποιος κάνει το τέστ δεν έχει εγκαταλείψει το ξενοδοχείο. Η το κάνει το βράδυ για να φύγει το πρωί η το κάνει το πρωί για να φύγει το βράδυ.Αν το κάνει το πρωί ας φροντίσει να είναι πριν τις 12.00 που δεν θα έχει εγκαταλείψει το ξενοδοχείο. Αν ήδη το έχει αφήσει, τότε με το πιστοποιητικό βρίσκει κάποιο άλλο. Αν δεν έχει πιστοποιητικό, δυσκολεύουν τα πράγματα. Παγκάκι με σταρς βιού. Αφήνουμε εκτός την περίπτωση νοσηλείας.
Φίλε μου διάβασα εδώ,Θέλει καραντίνα 14 ημερών, απ'ότι καταλαβαίνω, ανεξαρτήτως status εμβολιασμού κλπ.
Prevention of Coronavirus Spread in Georgia