Theocharis
Member
To PLF δεν εκτυπωνεται?Οχι ,δεν υπάρχει στα ελληνικά ,
έχω μιλήσει μαζί τους..στο τηλέφωνο.με πολιτική προστασία..για ότι σχετικό με το plf to τηλ είναι 00302155605151
μέχρι τις 8 το βράδυ από δευτ εως παρασ,
μη σου φαίνεται απίστευτο...
όπως απίστευτο και μένα μου φάνηκε όταν τον ρώτησα καλα΄τι γίνεται σε περίπτωση που ...σπάει το κινητό μου,πέφτει κάτω και σπάει ή το χάνω(γιατί ΔΕΝ αρκεί μόνο το επιβεβαιωτικό εμαιλ ΌΠΩς ΓΡΑΦΤΗΚΕ από συμφορουμίτη....,είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟς Ο ΚΩΔΙΚΟς που έρχεται τα μεσάνυχτα.. αλλά οκ είναι στην ..διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε αεροπ εταιρείας η συνοριακού σταθμού να σε δεχτουν η όχι αλλά κανονικά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχεις τον κωδικό)
και μου απάντησε ο υπεύθυνος στο τηλ,ναι οκ το καταλαβαίνω αλλά ΕΝΑ θα σας πώ φροντίστε να μη σας συμβεί κάτι τέτοιο,
οπότε καλο θάναι να είμαστε εφοδιασμένοι με καναδυό κινητά,η κινητό και ταμπλετ λαπτοπ κλπ σε περίπτωση ..στραβής
όσο για τους γονείς σου και γενικά για άτομα κάποιας ηλικίας που ορισμένοι έχουν τα κινητά παλιας τεχνολογίας θα πρέπει νάχουν κινητό νέας τεχνολογίας,wifi,..η δεδομένα κλπ για να τους έρθει με email αφενος το επιβεβαιωτικό εμαιλ και κυρίως το εμαιλ με τον κωδικό τα μεσάνυχτο ..σε μορφή αρχείου pdf να το ανοίξουν να το δείξουν