Zorz59
Member
Ωραίος.... Γιατί βρήκα μια καλή τιμή στις 11 μέρες μετά τη δεύτερη δόση ... Και το άφησα λόγο φόβου να φάω άκυροΒγαίνει κατευθείαν αλλά ισχύει 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
Ωραίος.... Γιατί βρήκα μια καλή τιμή στις 11 μέρες μετά τη δεύτερη δόση ... Και το άφησα λόγο φόβου να φάω άκυροΒγαίνει κατευθείαν αλλά ισχύει 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
Αυτό ισχύει για στην Ελλάδα τώρα, αλλά, μπορεί να αλλάξει και για άλλες χώρες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.Βγαίνει κατευθείαν αλλά ισχύει 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
ο μεταφραστης θελει φροντιστηριο πες του γιατι ο υπουργος αλλα λεει...Για παράδειγμα στην Ιταλία είναι 15 ημέρες από οποιοδήποτε δόση
Δε ξέρω ιταλικά καρντιά μου και όπως το πόσταρες δεν μπαίνει σε αυτόματο μεταφραστή.ο μεταφραστης θελει φροντιστηριο πες του γιατι ο υπουργος αλλα λεει...
View attachment 356873
Trova Norme & Concorsi - Normativa SanitariaΔε ξέρω ιταλικά καρντιά μου και όπως το πόσταρες δεν μπαίνει σε αυτόματο μεταφραστή.
Τα παράπονά σου - αν λέει κάτι διαφορετικό - στο Re-open EU
View attachment 356874
Για την Ισλανδία που αναφέρεις , ΔΕΝ ισχύει αμέσως.Αυτό ισχύει για στην Ελλάδα τώρα, αλλά, μπορεί να αλλάξει και για άλλες χώρες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.
Για παράδειγμα στην Ιταλία είναι 15 ημέρες από οποιοδήποτε δόση αλλά ως και 9 μήνες μετά την τελευταία δόση, ενώ στην Ισπανία ισχύει αμέσως (παίρνεις κωδικό fast track και περνάς χωρίς ελέγχους), ενώ στην Ισλανδία ισχύει αμέσως αλλά ως 365 μέρες μετά.