Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Μόνο από ΗΒΗ 14ήμερη καραντίνα ισχύει και για όσους ταξιδεύουν απευθείας απο Ελλάδα ή μόνο για το HB.
Εδώ δεν βγάζω άκρη....
To pcr για είσοδο στην Ρωσία το δέχονται στα αγγλικά; Χρειάζεται και ταξιδιωτική ασφάλιση;Κι ο Σαλονικιός μπορεί να πάει στη Ρωσία και να λιάζεται ή να χιονίζεται και χωρίς όριο ατόμων. Παρεμπιπτόντως, παρότι υπάρχουν πτήσεις για να πετάξει στη Ρωσία κανείς μέσω τρίτης χώρας (πχ Τουρκία) η Ρωσία επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ σε όσους πηγαίνουν με απευθείας πτήση από τη χώρα προέλευσης.
Ναι και και.To pcr για είσοδο στην Ρωσία το δέχονται στα αγγλικά; Χρειάζεται και ταξιδιωτική ασφάλιση;
Ξέρεις κόστος της ασφάλισης;Ναι και και.
Ναι σε όλα, που λένε και στο Κοινοβούλιο...
Θυμίζω ΜΟΝΟ απευθείας πτήση, όχι μέσω τρίτου σταθμού
1,25-1,50 ευρώ ανά μέρα διαμονήςΞέρεις κόστος της ασφάλισης;
Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Επίσης σκεφτόμουν και την αγορά τουρκικών λιρών μέσω Revolut, είτε για ανταλλαγή στο μέλλον αν ανέβει με ευρώ, είτε για κάποιο ταξιδι στο μέλλον. Έτσι, να υπάρχουν. Τι λέτε?Να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κανένα ταξίδι για Τουρκία;Πέφτει και η λίρα....
Θυμάμαι ένα φίλο που αγόρασε μπολιβαρες μετά τις "εκλογές " του Μαδουρο, όταν κατρακυλουσε το νόμισμα " Ε πόσο πιο κάτω θα πάει " μου έλεγε και τον θυμήθηκα όταν διασχίζοντας τα σύνορα Βενεζουέλας-κολομβίας έβλεπα τα.μπολιβαρες πεταμένα στο δρόμο, η αξία τους ήταν τόσο ανύπαρκτη που ο κόσμος τα πετούσε σα σκουπίδια.Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Επίσης σκεφτόμουν και την αγορά τουρκικών λιρών μέσω Revolut, είτε για ανταλλαγή στο μέλλον αν ανέβει με ευρώ, είτε για κάποιο ταξιδι στο μέλλον. Έτσι, να υπάρχουν. Τι λέτε?
Αν ειχες παρει πριν 2 μηνες bitcoin, θα ειχες 4πλασιασει την αξια τους. Ε τωρα η τουρκικη λιρα δεν ειναι για επενδυση.Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Επίσης σκεφτόμουν και την αγορά τουρκικών λιρών μέσω Revolut, είτε για ανταλλαγή στο μέλλον αν ανέβει με ευρώ, είτε για κάποιο ταξιδι στο μέλλον. Έτσι, να υπάρχουν. Τι
Ναι,το ρώτησα, και εγώ που έχω όλα τα παραπάνω θα μείνω καραντίνα μία εβδομάδαΑς υποθέσουμε ότι έχω κάνει τα εμβόλια (και τις δυο δόσεις) εδώ και δυο εβδομάδες και έχω pcr
test αρνητικό, μπορώ να έρθω ταξίδι στην Ελλάδα χωρίς καραντίνα; ή θα πρέπει υποχρεωτικά να πάω
καραντίνα;