Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έληξε η απαγόρευση πτήσεων προς Τουρκία με τη νέα notam
Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ενώ ο Θεσσαλονικιός δεν μπορεί να πάει ούτε για ψάρεμα στη Χαλκιδική, 4000 Ρώσοι εβδομαδιαίως θα μπορούν να πηγαίνουν και να λιάζονται....Ανανεώθηκαν οι notam.Δεν υπάρχει πλέον απαγόρευση από Τουρκία(όπως έγραψε ο @Yorgos) και από Αλβανία και Β.Μακεδονία.Επίσης αυξήθηκε το όριο για τουρίστες από Ρωσία.
ΥΠΑ: Νέα παράταση notam πτήσεων εσωτερικού, αλλαγές στις αεροπορικές οδηγίες
Από την Τουρκία εξαρτάται αυτό μάλλον.΄Εχει η Τουρκία απαγορεύσεις εισόδου η καραντίνα;Δεν ξέρω,αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ενώ ο Θεσσαλονικιός δεν μπορεί να πάει ούτε για ψάρεμα στη Χαλκιδική, 4000 Ρώσοι εβδομαδιαίως θα μπορούν να πηγαίνουν και να λιάζονται....
Οι άρση της απαγόρευσης ισχύει μόνο για τις αφίξεις από Τουρκία ή και αντιστρόφως;
Σύμφωνα με το scyscanner δεν χρειάζεται καραντίνα παρά μόνο pcr testκαι plf:Από την Τουρκία εξαρτάται αυτό μάλλον.΄Εχει η Τουρκία απαγορεύσεις εισόδου η καραντίνα;Δεν ξέρω,αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Αυτοι δεν φερνουν κανενα κορωνοιο. Φερνουν την ευλογια απο την Αγια Πετρουπολη.Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ενώ ο Θεσσαλονικιός δεν μπορεί να πάει ούτε για ψάρεμα στη Χαλκιδική, 4000 Ρώσοι εβδομαδιαίως θα μπορούν να πηγαίνουν και να λιάζονται....
Βρήκα το παρακάτω από το προξενείο μας στην Πόλη.Λεει ότι η καραντίνα ισχύει για όσους πάνε οδικώς η από θάλασσα και δεν έχουν τεστ.Σύμφωνα με το scyscanner δεν χρειάζεται καραντίνα παρά μόνο pcr testκαι plf:
Τουρκία: Περιορισμοί πτήσεων και ταξιδιών λόγω κοροναϊού (COVID-19) | Skyscanner
Σύμφωνα με την τελευταία παράγραφο σε 7ημερη καραντίνα μπαίνουν όσοι εισέρχονται οδικώς ή μέσω θαλλάσης χωρίς αρνητικό pcr test.Βρήκα το παρακάτω από το προξενείο μας στην Πόλη.Λεει ότι η καραντίνα ισχύει για όσους πάνε οδικώς η από θάλασσα και δεν έχουν τεστ.
Υποχρέωση επίδειξης αρνητικού τεστ COVID-19 για την είσοδο στην Τουρκία - Νέα του Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης
Κι ο Σαλονικιός μπορεί να πάει στη Ρωσία και να λιάζεται ή να χιονίζεται και χωρίς όριο ατόμων. Παρεμπιπτόντως, παρότι υπάρχουν πτήσεις για να πετάξει στη Ρωσία κανείς μέσω τρίτης χώρας (πχ Τουρκία) η Ρωσία επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ σε όσους πηγαίνουν με απευθείας πτήση από τη χώρα προέλευσης.Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ενώ ο Θεσσαλονικιός δεν μπορεί να πάει ούτε για ψάρεμα στη Χαλκιδική, 4000 Ρώσοι εβδομαδιαίως θα μπορούν να πηγαίνουν και να λιάζονται....
Οι άρση της απαγόρευσης ισχύει μόνο για τις αφίξεις από Τουρκία ή και αντιστρόφως;
Η 14ήμερη καραντίνα ισχύει και για όσους ταξιδεύουν απευθείας απο Ελλάδα ή μόνο για το HB.Παρεμπιπτόντως, παρότι υπάρχουν πτήσεις για να πετάξει στη Ρωσία κανείς μέσω τρίτης χώρας (πχ Τουρκία) η Ρωσία επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ σε όσους πηγαίνουν με απευθείας πτήση από τη χώρα προέλευσης.