thanos75
Member
Και το σημαντικότερο: το απέραντο γαλάζιο και αυτόν/ην/ούς που αγαπάςΚατάστρωμα, βιβλίο, μουσική, σταυρολεξα και περνά ευχάριστα η ώρα όσες ώρες κι αν είναι το νησί. Το ίδιο ισχύει και για αεροπλάνο.
Και το σημαντικότερο: το απέραντο γαλάζιο και αυτόν/ην/ούς που αγαπάςΚατάστρωμα, βιβλίο, μουσική, σταυρολεξα και περνά ευχάριστα η ώρα όσες ώρες κι αν είναι το νησί. Το ίδιο ισχύει και για αεροπλάνο.
Εγώ πάντως εχω κλείσει εδώ κ μήνες για μήλο το καλοκαίρι...και τώρα αρχίζω να σκέφτομαι ότι δεν είναι καλή ιδέα το συγκεκριμένο νησί λόγω του πολύ κόσμου που μαζεύει, αν και το κατάλυμα που έχω επιλέξει είναι σε σημείο πιο ήσυχο από το κέντρο...ανησυχώ λίγο και για τις ώρες στο καράβι...δεν ξέρω έχω μπερδευτει...Δεδομένου ότι ο συνωστισμός δεν θα είναι τρελός στα πλοία (Σύμφωνα με τη σημερινή εγκύκλιο τα συμβατικά θα ταξιδεύουν με το 55% του πρωτοκόλλου), προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα και ειδικά με απολυμαντικό κ μάσκα . Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο κλιματισμός και τα συστήματα εξαερισμού του πλοίου (ευτυχώς που είμαι γενικά του open deck)
Παντα εψαχνα για θεσεις στους κλιματιζόμενους χώρους αλλά όλοι ειχαν καπαρώσει από 4-5 με τα πράγματα τους και πολλές φορές έκανα αναβάθμιση σε καμπίνα. Οταν δεν υπήρχε 2κλινη που χρειαζόμασταν μας έδιναν 4-κλινη- αν υπήρχε- με την ίδια χρέωση. Πολύ καλύτερα θα είναι τώρα χωρίς το χαμό στα καφε και χωρίς τους σωριασμένους σε κάθε διάδρομο και κάθε γωνία. Ο κλιματισμός- εξαερισμός είναι το μόνο που δεν χρειάζεται να σε απασχολεί πάντως.Δεδομένου ότι ο συνωστισμός δεν θα είναι τρελός στα πλοία (Σύμφωνα με τη σημερινή εγκύκλιο τα συμβατικά θα ταξιδεύουν με το 55% του πρωτοκόλλου), προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα και ειδικά με απολυμαντικό κ μάσκα . Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο κλιματισμός και τα συστήματα εξαερισμού του πλοίου (ευτυχώς που είμαι γενικά του open deck)
Σωστά , είναι και η Εύβοια !!! Αλλά για τα υπόλοιπα νησιά θες καράβι..μόνη επιλογή μετα είναι να πας κάπου παραθαλάσσια αλλά όχι σε νησί αν φοβάσαι για τις ώρες στο καραβιΗ Εύβοια ας πούμε.
Πόρο Ύδρα Σπέτσες μου φαίνεται ότι είναι από τα νησιά που μαζεύουν πολύ κόσμο ειδικά επειδή είναι πολύ κοντά κ στην Αθήνα ...Επισης, Πορος - Υδρα - Σπετσες , απο Πελοποννησο με μικρα ταχυπλοα η βαρκες
Και εγώ το πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο ανθρώπινα τα πράγματα στα πλοία φέτος. Κάτι πάντως που δείχνει επίσης την ολίγον "άρπα- κόλλα" αντιμετώπιση του ακτοπλοικου στη σημερινή εγκύκλιο, είναι και το γεγονός ότι πουθενά δεν υπήρξε αναφορά στο πως θα γίνεται το service στα εστιατόρια των πλοίων και ειδικά στα self- service που μαζεύουν και τον περισσότερο κόσμοΠαντα εψαχνα για θεσεις στους κλιματιζόμενους χώρους αλλά όλοι ειχαν καπαρώσει από 4-5 με τα πράγματα τους και πολλές φορές έκανα αναβάθμιση σε καμπίνα. Οταν δεν υπήρχε 2κλινη που χρειαζόμασταν μας έδιναν 4-κλινη- αν υπήρχε- με την ίδια χρέωση. Πολύ καλύτερα θα είναι τώρα χωρίς το χαμό στα καφε και χωρίς τους σωριασμένους σε κάθε διάδρομο και κάθε γωνία. Ο κλιματισμός- εξαερισμός είναι το μόνο που δεν χρειάζεται να σε απασχολεί πάντως.
Η Εύβοια κ η Λευκάδα δεν είναι νησιά με τη στενή έννοια του όρου.
https://el.wikipedia.org/wiki/ΕύβοιαΗ Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής Στερεάς Ελλάδας, από το Μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της Ραφήνας, χωρισμένη από αυτήν με την Ευβοϊκή θάλασσα.
Σίγουρα στην αρχική εγκύκλιο θα βγει/βγουν τροποποιήσεις/συμπληρώσεις, βλέποντας την πορεία αλλά και παίρνοντας τα μηνύματα από τους καθ ύλην αρμόδιους.Ας είμαστε πιο ελαστικοί σε ανθρώπους που πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις,χωρίς να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία.Κάτι πάντως που δείχνει επίσης την ολίγον "άρπα- κόλλα" αντιμετώπιση του ακτοπλοικου στη σημερινή εγκύκλιο, είναι και το γεγονός ότι πουθενά δεν υπήρξε αναφορά στο πως θα γίνεται το service στα εστιατόρια των πλοίων και ειδικά στα self- service που μαζεύουν και τον περισσότερο κόσμο
Επίσης τo "Τζέλα Δέλτα" δεν θα έχει φουγάρα.Κάτι πάντως που δείχνει επίσης την ολίγον "άρπα- κόλλα" αντιμετώπιση του ακτοπλοικου στη σημερινή εγκύκλιο, είναι και το γεγονός ότι πουθενά δεν υπήρξε αναφορά στο πως θα γίνεται το service στα εστιατόρια των πλοίων και ειδικά στα self- service που μαζεύουν και τον περισσότερο κόσμο
"Αρπα-κολλα" υπάρχει επι δεκαετίες σε πάγια και κρίσιμα θέματα και μάλιστα υπο κανονικές συνθήκες, παρά τον άπλετο χρόνο, πχ εθνικά θέματα, πυροπροστασία, περιβάλλον κ.άΚαι εγώ το πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο ανθρώπινα τα πράγματα στα πλοία φέτος. Κάτι πάντως που δείχνει επίσης την ολίγον "άρπα- κόλλα" αντιμετώπιση του ακτοπλοικου στη σημερινή εγκύκλιο, είναι και το γεγονός ότι πουθενά δεν υπήρξε αναφορά στο πως θα γίνεται το service στα εστιατόρια των πλοίων και ειδικά στα self- service που μαζεύουν και τον περισσότερο κόσμο