panpan
Member
Ή στην Μαγιόρκα ή στην Ίμπιζα.Επιτρέπεται μετά τις 11/6Πού έγινε αυτό; Δεν επιτρέπονται τα μπάνια στη θάλασσα;
Ή στην Μαγιόρκα ή στην Ίμπιζα.Επιτρέπεται μετά τις 11/6Πού έγινε αυτό; Δεν επιτρέπονται τα μπάνια στη θάλασσα;
Α ok, νόμιζα στην ΕλλάδαΉ στην Μαγιόρκα ή στην Ίμπιζα.
ΣΕΤΕ και ΞΕΕ θα καταθεσουν την επισημη προταση τους στις 11 Μαιου. Οποτε το παραπανω αρθρο δεν ξερω πως προεκυψε.
Δηλαδη δεν σε προβληματισε οτι στην προταση ανεφερεται οτι τα "εξωτερικα παραθυρα" πρεπει να ειναι ανοιχτα για καλο αερισμο, ενω αναθεμα αν εχει δει κανεις παραθυρο που ανοιγει σε πλοιο.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, π.χ. όταν μπαίνουν στο πλοίο αλλά κυρίως όταν βγαίνουν που επικρατεί εκεί στις σκάλες μπάχαλο, τι θα αλλάξει?
Νησιά στα οποία μπορείς να μεταβεις οδικώς.τι νησιά θα επιλέγατε για τις καλοκαιρινές διακοπές
και στο νησί Ρύγκεν οδικώς πηγαίνειςΝησιά στα οποία μπορείς να μεταβεις οδικώς.
Επισης, Πορος - Υδρα - Σπετσες , απο Πελοποννησο με μικρα ταχυπλοα η βαρκεςΝησιά στα οποία μπορείς να μεταβεις οδικώς.
Σε τέτοιο δεν έχω ανέβει....θελωωωωωΑσε τα υδροπλανα ..... εδω και 10 χρονια ολο ξεκινανε δρομολογια
https://www.kathimerini.gr/1074517/...oplana-den-8a-peta3oyn-oyte-fetos-sthn-ellada.
Σε τέτοιο δεν έχω ανέβει....θελωωωωω
Αν πετούσαν υδροπλανα στην Ελλάδα, θα είχα ανέβει αγαπητέ! Εξου και το σχόλιο που έκανα....