Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Δεν ειπα ουτε κατι παραλογο μα ουτε κ παρανομο.Θέλω περισσότερη επεξήγηση σε αυτό που λες για την ευελιξία κινήσεων και . Φτάνω Δευτέρα πρωί Ελλάδα, μόλις πήρα τα αρνητικά αποτελέσματα του PCR. Σύμφωνα με το μήνυμα που παρέθεσες πιο πάνω, θα μπορώ να δηλώσω μέρος για την καραντίνα στο Ηράκλειο Κρήτης. Φτάνω Δευτέρα Αθήνα, κλείνω πτήση για Κρήτη Τετάρτη/Πέμπτη , τις 2-3 μέρες είμαι στην Αθήνα όπου θεωρητικά μένω σε ξενοδοχείο.. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό.
Αν εχεις δει το plf δηλωνεις προσωρινη κ μονιμη κατοικια. Αν η μονιμη πχ ειναι Κρητη παιρνεις τη βεβαιωση της ααδε. Αν τωρα φτανεις δευτερα πρωι κ τη δευτερα δεν υπαρχει πτηση για κρητη μενεις Αθηνα σε καραντινα υποτιθεται σε διευθυνση/χοτελ που δηλωνεις. Εξυπακουεται οτι μπορει να φτασεις εκει μετα απο 5-6 ωρες (αφου εχεις κανει τις δουλειες σου στο ενδιαμεσο), ουδεις μπορει να σου πει τπτ. Αν εχει πτηση την τριτη το απογευμα ομοιως κανεις αλλες 5-6 ωρες να πας στο αεροδρομιο. (Αν θελεις να παρεις πτηση μετα απο 3 μερες, ε δεν ειναι λογικο κ μπορει να στην πουν) Κ αλλες τοσες ωρες ξερω γω για να φτασεις στο χωριο σου.
Τα ιδια κ στην επιστροφη αν δεν γινεται αυθημερον. Δηλ καραντινα κ εχεις γυρισει τη μιση Αθηνα 2 φορες κ τη μιση Κρητη 2 φορες...αυτο δεν ειναι καραντινα ειναι για το θεαθηναι.
Τετοια διαδρομη εκαναν γνωστοι μου απο Αγγλια. Εκλεισαν τα συμβολαια τους στην Αθηνα κ πηγαν στο νησι με την ησυχια τους...κοροιδια για τα ματια του κοσμου.