ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Οπότε να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου.Χωρα δλδ που θα πει φέτος εγώ δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό(με αρνητικό τεστ στην είσοδο) θα μαζέψει όλο το χρήμα από το τουρισμό;
Αν έχει εμβολιάσει τον πληθυσμό της, ίσως.Οπότε να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου.Χωρα δλδ που θα πει φέτος εγώ δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό(με αρνητικό τεστ στην είσοδο) θα μαζέψει όλο το χρήμα από το τουρισμό;
Θα πρέπει η χώρα να έχει και τουριστικά πλεονεκτήματα όπως αυτά που έχει η Ελλάδα αλλιώς πόσοι περισσότεροι πχ να πάνε στη Λιθουανία αν μειώσει τις απαιτήσεις και τι να κάνουν εκεί καλοκαιριάτικα έστω και αν δε χρειάζονται "πιστοποιητικό";Οπότε να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου.Χωρα δλδ που θα πει φέτος εγώ δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό(με αρνητικό τεστ στην είσοδο) θα μαζέψει όλο το χρήμα από το τουρισμό;
απαντησε μονος σου. λες να μην υπαρχει χωρα, ειδικα εκτος ΕΕ, που να μην απαιτει τιποτε κ χωρις να εχει εμβολιασει κανενα πολιτη της? χωρα δημοκρατικη που ειχε 0 κρουσματα ενω οι διπλανες της χωρες ειχαν φουλ..ονοματα δε λεμε.Οπότε να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου.Χωρα δλδ που θα πει φέτος εγώ δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό(με αρνητικό τεστ στην είσοδο) θα μαζέψει όλο το χρήμα από το τουρισμό;
Το σκεφτόμουν κι εγώ πριν θέσω το ερώτημα μου ότι αυτή η χώρα θα παίζει "εκτός συναγωνισμού".απαντησε μονος σου. λες να μην υπαρχει χωρα, ειδικα εκτος ΕΕ, που να μην απαιτει τιποτε κ χωρις να εχει εμβολιασει κανενα πολιτη της? χωρα δημοκρατικη που ειχε 0 κρουσματα ενω οι διπλανες της χωρες ειχαν φουλ..ονοματα δε λεμε.
ως το καλοκαιρι ισως κ να εχει προσφερθει στους παντες, οποτε αδικα συζηταμε, πολυ προωρες συζητησεις.
Για να μη δημιουργειται συγχυση, η ειδηση αφορα τους ιατρικους σκοπους οπως λεει το αρθρο, οχι τους ταξιδιωτικους που συζηταμε.Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πάντως προκρίνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού και θέτει γνησιότητας του.
Πρώτο «πράσινο» φως της Κομισιόν για το πιστοποιητικό εμβολιασμού
Από σήμερα η Νορβηγία κλείνει τα σύνορα στους μη μόνιμους κατοίκους.
Νορβηγία: Κλείνει τα σύνορά της σε σχεδόν όλους τους πολίτες που δεν διαμένουν εκεί
Εχει προηγηθει το Βελγιο.Βόμβα! Να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.
Για δύο εβδομάδες θα ισχύσει.Βόμβα! Να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.