• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα ταξίδια μου.

Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
:DΗ σχέση μου με τα ταξίδια άρχισε από 10 ετών παιδάκι, ήταν διότι ζούσα σε μία πόλη των συνόρων Τσεχοσλοβακίας-Πολωνίας. Απο τότε μου αρέσει και έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη, πάντα μαζί με τον φίλο και συγκάτηκο μου και ποτέ μέσα σε γκρουπ πάντα ανεξαρτητοι, ακόμα και ο σχεδιασμός του ταξιδιού μέχρι και η αγορά των εισητηρίων είναι δική μας υπόθεση ακόμη και στα πιο παράξενα΄κράτη.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Vítejte v naší skupině!
ποιά πόλη; Český Těšín ή Bohumín;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες στη παρέα μας.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες και απο εμας.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Καλώς ήρθες !

YIANNIS2008

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Τι μου θύμησες τώρα... Παιδάκι μέσα στο θρυλικό SKODA 1100cc μοντέλο του '76, και να διαβάζω στο τζάμι MADE IN Czechoslovakia!!! Τόσο αγάπη για τη χώρα,(λόγω SKODA!!!) που πήγα χρόνια μετά, με την κόρη μου... Καλά ταξίδια λοιπόν...

Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Η Τσεχοσλοβακία είναι η πατρίδα μου της οποίας τον χωρισμό ποτέ δεν αναγνώρισα και ποτέ δεν δέχτηκα και το ίδιο έκανε και η πλειοψηφία των Τσεχοσλοβάκων. Δημοσκόπηση της κρατικής αρχής στατιστηκών, λίγους μήνες πριν την διάσπαση, έβγαλέ ως αποτέλεσμα οτι: το 92% των Τσέχων και το 86% των Σλοβάκων ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ, ο οποίος έγινε κατά παράβαση του συνταγματος του 1960 το οποίο ήταν ακόμη το νόμιμο σύνταγμα της χώρας. Το σύνταγμα έλεγε ότι σε περίπτωση που τεθεί θέμα διάσπασης της χώρας, πρέπει να διενεργηθεί δημοψήφισμα, το οποίο και δεν έγινε ποτέ και με την βοήθεια πάντα της ευρώπης και των ΜΜΕ ευρωπαΐκών κυρίως, απέκρυψαν την παραπάνω δημοσκόπηση. Επίσης θέλω να πώ ότι είχε γίνεί και κάποια ανεξάρτητη δημοσκόπηση από πανεπιστήμιο του εξωτερικού με παρόμοιο αποτέλεσμα με την κρατική και φυσικά την έθαψαν και αυτή.

Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δίπλα ήμαστε μισή ώρα με το τραίνο;)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Kαλως ορισες στο forum !!

YIANNIS2008

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Η Τσεχοσλοβακία είναι η πατρίδα μου της οποίας τον χωρισμό ποτέ δεν αναγνώρισα και ποτέ δεν δέχτηκα και το ίδιο έκανε και η πλειοψηφία των Τσεχοσλοβάκων. Δημοσκόπηση της κρατικής αρχής στατιστηκών, λίγους μήνες πριν την διάσπαση, έβγαλέ ως αποτέλεσμα οτι: το 92% των Τσέχων και το 86% των Σλοβάκων ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ, ο οποίος έγινε κατά παράβαση του συνταγματος του 1960 το οποίο ήταν ακόμη το νόμιμο σύνταγμα της χώρας. Το σύνταγμα έλεγε ότι σε περίπτωση που τεθεί θέμα διάσπασης της χώρας, πρέπει να διενεργηθεί δημοψήφισμα, το οποίο και δεν έγινε ποτέ και με την βοήθεια πάντα της ευρώπης και των ΜΜΕ ευρωπαΐκών κυρίως, απέκρυψαν την παραπάνω δημοσκόπηση. Επίσης θέλω να πώ ότι είχε γίνεί και κάποια ανεξάρτητη δημοσκόπηση από πανεπιστήμιο του εξωτερικού με παρόμοιο αποτέλεσμα με την κρατική και φυσικά την έθαψαν και αυτή.
Αγαπητέ φίλε,
λόγω ηλικίας (37 ετών) η Ευρώπη που έμαθα στο σχολείο, δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή (ΕΣΣΔ, Τσεχοσλοβακία, Γιουγκοσλαβία, Αν. & Δυτ.Γερμανία). Παρ' όλα αυτά, κατά έναν ανεξήγητο τρόπο, ποτέ δε χώνεψα τη διάσπαση της Τσεχοσλοβακίας. Ακόμα και της Γιουγκοσλαβίας εξ αιτίας των πολλών θρησκευτικών διαφορών, τη "δέχτηκα". Οι Γερμανίες, ΟΚ εύκολο να το αποδεχθεί κανείς, η ΕΣΣΔ ήταν ένα τερατούργημα που δεν μπορούσε, ούτε να ελεγθεί διοικητικά, οικονομικά, πολιτιστικά... Αλλά ρε φίλε της πατρίδας σου τη διάσπαση πραγματικά, ακόμα να την καταλάβω!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα