alexkremmplit
New Member
ρε φιλε επειδη και εγω περιπου το σχεδιο σου θα ακουλουθησο που βρικεσ εισητηριο με 59 ευρω για βερολινο?Χαιρετίζω το forum μετά από πολύ καιρό!! Λοιπόν το τελευταίο διάστημα οργανώνω την εξόρμηση interRail που λεω να κάνω το καλοκαίρι , ως αποτέλεσμα έχω μάθει σχεδόν τα πάντα και είπα να κάνω μια κοινωνική προσφορά στο forum και να ανταλάξουμε ιδέες ή εμπειρίες.. Ξεκινάμε:
1. Σας παραθέτω τον διαδικτυακό τόπο που μπορεις να ενημερωθείς για το interail:
InterRail Europe Train Pass, European Train Travel & Europe Train Tickets
και ανάλογα με τις ανάγκες και τις βλέψεις του καθενος να κλείσει πάσο εδώ:
Buy European Rail Tickets & Europe Rail Passes for Interrailing | InterRail
2. Σας παραθέτω τον διαδικτυακό τόπο φίλων interail που έχουν ανεβασει χρήσιμες πληροφορίες για το πρακτικό σκέλος της υπόθεσης αλλά και forum συναντησης επιδοξων interail-ers
InterRail.net - travel Europe by train | home | InterRail
Λοιπόν το δικό μου πλάνο έχει ως εξής σε καλούπι 22 ημερών με πασο των 300 ευρώ.
με αεροπλάνο στο βερολίνο (59 ευρώ με φόρους να βρισω και την μερκελ) και απο εκεί αρχίζει το interail:
2 διανυκτερευσεις βερολίνο (εκτος παντα αν μου αρεσει και κατσω και αλλο) μετα μια διανυκτερευση στο βραδυνο τρενο βερολίνο-ανόβερο άμστερνταμ . αλλες 3 στο αμστερνταμ . Στη συνέχεια ολόκληρη μέρα στο τρενο αμστερνταμ - λιέγη -παρίσι .. Άλλες 3 διανυκτερεύσεις Παρίσι . Από εκεί με βραδυνό τρένο παρίσι - μπορντο - βαρκελώνη . Άλλα 3 βράδια βαρκελώνη . Απο βαρκελώνη μαρσεϊγ- μιλάνο 1 ολοκληρη μέρα ταξίδι και αλλες 3 διανυκτερεύσεις μιλάνο και άλλες 3 στη ρώμη . Τέλος απο ανκόνα με το πλοίο πίσω στην Ελλάδα!... το σχέδιο είναι υπο κατασκευή ακόμα απλά είναι ένα ενδεικτικό πλάνο .. Απο κόστος υπολογίζω συνολικά γύρω στα 700με 800 γιουρα...
Περιμένω εστω την γνώμη σας και τις προτάσεις , ακομα και αν δεν εχετε να μου πειτε κάτι βάση εμπειρίας!