Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Πώς να ξεχαστούν αυτά ? Μεγάλες στιγμές ζήσαμε...Οι παλιές καραβάνες του φόρουμ θα θυμούνται
Πώς να ξεχαστούν αυτά ? Μεγάλες στιγμές ζήσαμε...Οι παλιές καραβάνες του φόρουμ θα θυμούνται
Αχ αυτά τα τραίνα τι έχουν ακούσει.....προσγειωνόμαστε στο Wien Schwechat πέρσι τέλη Απριλίου και κατευθυνόμαστε προς τον σταθμό τρένων για να πάμε προς το κέντρο.
έρχεται ένα τρένο, προαστιακός, η γραμμή Σ8 ενώ αναμέναμε την Σ7. Μπαίνουμε στον συρμό Σ8, μένοντας με την απορία αν έχουμε μπει στο σωστό τρένο...
Τελικά κατεβαίνουμε στο σωστό σταθμό αλλά χωρίς την αποσκευή λόγω αφηρημάδας!
διάβασα για ταυτότητα και ταξίδι και θυμήθηκα την αφηρημάδα της μάνας μου....... ανακαλύψαμε ότι και οι 2 είχαμε αφήσει τις αστυνομικές μας ταυτότητες στο ξενοδοχείο...
(Ευτυχώς είχαμε μαζί μας και τα διαβατήρια μας....)
Σύνολο αφηρημένων=3
ετσι είναι. Και πόσοι δεν έχουν γράψει ακόμη...Ισως να ντρέπονται να ομολογήσουν την αφηρημάδα τους...Πολύ χαίρομαι που έχετε κάνει τόσα κι εσείς!!!!!! Εκτός ότι γέλασα να, πως να το πω, νιώθω καλύτερα
Θάνο, εσένα ήταν η μαμά σου, εμένα ήταν ο εαυτός μου.....διάβασα για ταυτότητα και ταξίδι και θυμήθηκα την αφηρημάδα της μάνας μου...
ετοιμαζόμαστε να πάμε οδικώς στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
---Μάνα τα έχεις όλα μαζί σου; εισιτήρια, διαβατήριο, κλειδιά;
---Ναι παιδί μ, τα έχω όλα μαζί μου.
---Σίγουρα;
---Σίγουρα!
Φτάνουμε κανένα 2ωρο στο Μακεδονία, πάμε στο γκισέ, και ώ του θαυματος, η μαμά δεν είχε το διαβατήριο μαζί της....
Βουρ στο αυτοκίνητο και ο θάνος αναγκάστηκε να γίνει Σουμάχερ στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης για να κινηθει από τέρμα ανατολικά προς σχεδόν τέρμα Δυτικά και πάλι πίσω...
Υ.Γ.:
ετσι είναι. Και πόσοι δεν έχουν γράψει ακόμη...Ισως να ντρέπονται να ομολογήσουν την αφηρημάδα τους...
Χαχαχαχα,δεν υπάρχετε πραγματικά! Καταρχας ξεκινησατε οδικό ταξίδι και δεν πήγατε να γεμίσετε full από τη προηγούμενη? Και κατα δεύτερον, θα ΄θελα να ξερα πως αντιδράσατε όταν μάθατε που είστε!!Στις 08:30 αν θυμάμαι καλά, έφευγε το καράβι από Κυλλήνη για Κεφαλονιά εκείνο τον Γενάρη. Έπρεπε να πάω για αποτύπωση και μετά να επιστρέψω γραφείο. Καθώς όμως έτυχε να βρίσκεται και ο αδερφός μου Αθήνα, τον τσακώνω μαζί με μια φίλη του και ξεκινάμε κατά τις 05:00 για Κυλλήνη. Στην κακιά σκάλα, έργα και μας ρίχνουν στον παλιό εθνικό. Χάνουμε έτσι αρκετό χρόνο. Στο Δερβένι ανακαλύπτω ότι δεν έχουμε βενζίνη (το terios είχε κάποιο θέμα με τον δείκτη βενζίνης). Μπαίνουμε στο χωρίο κατά τις 07:00 όπου οι χωριανοί μας στέλνουν από βενζινάδικο σε βενζινάδικο (μάλλον στον κουμπάρο του ο καθένας) όπου τα βρίσκουμε όλα κλειστά. Με τα πολλά, βρίσκουμε ένα αλλά έχουμε χάσει τόσο χρόνο που με αναγκάζει να τρέχω την υπολειπόμενη απόσταση σταθερά με 170 something. Φτάνουμε λιμάνι, βλέπω ένα πορτοκαλί σαπιοκάραβο και ένα άλλο πιο ευπαρουσίαστο, πάω κατευθείαν στην μπουκαπόρτα του και με στέλνουν πίσω στα γκισέ για εισιτήριο. Δύο τα γκισέ, πάω τυχαία στο ένα, βγάζω εισιτήρια και ορμάω στο καράβι. Λίγες ώρες μετά, το καράβι δένει Ζάκυνθο.......
(δηλαδή και στο καράβι άτυχος, και στα γκισέ! Μα εγώ φταίω που το σάπιο πήγαινε Κεφαλονιά?)
α, επίσης, μου θύμισες ότι τρεις-τέσσερις φορές έχω ξεχάσει πού έχω παρκάρει το ποδήλατο και ψάχνω 3 πάρκινγκ ποδηλάτων για να το βρω, όπως επίσης στην εστία ξεχνάω αρκετές φορές σε ποιό πλυντήριο ή στεγνωτήριο έχω βάλει τα ρούχα μου. Έχουμε 2 δωμάτια και το καθένα έχει 10 πλυντήρια και 10 στεγνωτήρια. Οπότε όταν βάζω 2 πλυντήρια και μετά έχω 2 στεγνωτήρια καταλαβαίνετε τι γίνεται! (δυστυχώς δεν έχω πάντα την επιλογή να χρησιμοποιήσω το στεγνωτήριο που είναι ακριβώς πάνω από το κάθε πλυντήριο. Στην αρχή θυμόμουν, αλλά μετά από τόσα πλυντήρια, το κεφάλι δεν συγκρατεί πλέον τόσο άχρηστες πληροφορίες)Πολύ "σουξέ" έγινε το συγκεκριμένο θέμα , με μεγάλη ανταπόκριση και φυσικά έχω ρίξει πολύ γέλιο
Ένα απο τα "καλά" που έχω κάνει είναι την πρώτη φορά που πήγα στο Mall: φτάνω κατευθείαν απο επαρχία και παρκάρω βιαστικά στο parking για να μην στήσω την αδελφή μου που με περίμενε...ανεβαίνω , πίνουμε τον καφέ μας, τα λέμε κι έρχεται η ώρα να φύγει. Εγω, θα έμενα ακόμα λίγο να κάνω κάτι ψώνια που ήθελα. 20 λεπτά αργότερα μου τηλεφωνεί έντρομη η αδελφή μου:-"μου έκλεψαν το αυτοκίνητο" μου λέει! -"Πως γίνεται αυτό?" της απαντώ απορημένη. -"Είμαι τόση ώρα εδω και το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά" μου απαντάει..."πρέπει να μου το έκλεψαν". -"Δεν γίνεται, βρε, ψάξε καλύτερα, αν είναι δυνατόν να μην θυμάσαι που το άφησες" της λέω εγω και γελάω με τη γκάφα της. -"Α, να το!" μου λέει μετά απο κανά δυο λεπτά. Μετά απο λίγη ώρα , κατεβαίνω κι εγω να φύγω. Μία ώρα αργότερα μου τηλεφωνεί η αδελφή μου: " Έλα, έφτασες στον Πειραιά?" με ρωτάει...-"Ποιόν Πειραιά, βρε αδελφή, ακόμα το αυτοκίνητο ψάχνω" της λέω!!! Η αδελφή μου ακόμα γελάει...