• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα κουφά της αφηρημάδας...και γκάφας.....

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Αλλη γκαφα: ξυπναω, ντυνομαι και εφορμω για τον αρτον τον επιουσιον. Η μερα κυλαει με δεκαδες επαγγελματικες συναντησεις, παρατηρω οτι με κοιτανε πιο εντονα απο αλλες φορες και καμαρωνω, ποιος ειμαι σημερα ρε γαμωτο τυφλα να χει ο James... James Bond και αλλα φαλλοκρατικα, το βραδυ γυριζω κατακοπος στο σπιτι οπου διαπιστωνω οτι το δεξι μου παπουτσι ειναι εντελως διαφορετικο απο το αριστερο.

να φανταστω οτι εισαι μαλλον ενα κακο αφεντικο και δεν τουλμουνε να σου μιλησουν ε????

στιγμες αφηριμαδας....
φτιαχνω ελληνικο και βαζω και δημητριακα με γαλα σε ενα μπολ,αντι να βαλω τον ελληνικο σε μια κουπα τον βαζω στα δημητριακα.
μια αλλη φορα εχω βαλει την μπλουζα μου αναποδα και φαινονται οι ραφες και οταν φτανω στην δουλεια αρχιζουν να με κοροηδευουν οι συναδελφοι και εγω σαν να μην τρεχει τιποτα τους απαντω οτι ετσι ειναι το στυλ της μπλουζας.
μιλαω στο κινητο και ανοιγω το ψηγειο να παρω κατι,βαζω το κινητο μεσα και το κλεινω,εφαγα τον κοσμο να το ανακαλυψω.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μπα, εγω θα προτιμουσα την τσικουδια, και με γεματο και με αδειο στομαχι στανιαρω καλυτερα. Καποιος πρεπει να πει του παιδιου να αποφευγει τα γλυκα ποτα, προσθετουν βαρος.:D:D:D
Ο.κ θα το ενημερωσω......εχει μεγαλωσει τωρα.....θα το καταλαβει καλλιτερα...να πω οτι ειναι εκ μερους σου ?????

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω γιατι δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες,αλλα σιγουρα οσοι ειναι Κρητικοι θα την εχουνε πατησει 4-5-10 φορες με την ρακι ..
Ποσες φορες εχω ανοιξει το ψυγειο και αντι για νερακι εχω προλαβει να πιω μια νεροκουπα ρακι .. Ωσπου καποια στιγμη το εμαθα και απο δω και περα υπαρχει γυαλινο μπουκαλι στο ψυγειο με επιγραφη "ΡΑΚΙ" για τους απροσεκτους ..

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω γιατι δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες,αλλα σιγουρα οσοι ειναι Κρητικοι θα την εχουνε πατησει 4-5-10 φορες με την ρακι ..
Ποσες φορες εχω ανοιξει το ψυγειο και αντι για νερακι εχω προλαβει να πιω μια νεροκουπα ρακι .. Ωσπου καποια στιγμη το εμαθα και απο δω και περα υπαρχει γυαλινο μπουκαλι στο ψυγειο με επιγραφη "ΡΑΚΙ" για τους απροσεκτους ..
πολλές φορές Ορέστη. οι συμφορουμίτες που τους έχω πάει το μπουκάλι έχουν δει κολημένο το χαρτάκι με τη λέξη "ρακή".

Εύα τα μυαλά σου στο travelstories. μου το είπαν....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
πολλές φορές Ορέστη. οι συμφορουμίτες που τους έχω πάει το μπουκάλι έχουν δει κολημένο το χαρτάκι με τη λέξη "ρακή".

Εύα τα μυαλά σου στο travelstories. μου το είπαν....
Και εγω εχω ρακι στη καταψυξη, οποτε δεν τη μπερδευω ποτε....στο ξενο σπιτι ομως...αντε να τη ξεχωρησεις.....
Ασε που μια φορα σε φιλους εβαλα σφηνακια με νερο......και νομιζαν οτι τους εκανα πλακα...... απο τοτε τη μετακομισα...

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Έτσι την πάτησε κι ένας μπάρμπας μου στην Κρήτη πριν κάτι μέρες και ήπιε κατά λάθος νερό. Μόνο εμετό που δεν έκανε.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
- Αφήνω το αυτοκίνητο κοντά σε σταθμό μετρό.
- Πάω κέντρο, κάνω τις δουλειές μου και επιστρέφω στο σταθμό μετρό που συνήθως πάρκαρα.
- Βγαίνω και προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιον από τους γύρω δρόμους το άφησα.
- Δε θυμάμαι. Πανικοβάλλομαι. :shock: (δεν ήταν κι η 1η φορά που δε θυμόμουν σε ποιο δρόμο, έχω λιώσει παπούτσια ψάχνοντας στην περιοχή...).
- Θυμάμαι τελικά ότι το άφησα σε άλλο σταθμό. :shock::haha:
- Είμαι πολύ κουρασμένη για να κάνω 1,5 ώρα να πάω πίσω να το πάρω+να γυρίσω σπίτι, ώστε παίρνω ταξί για το σπίτι.
- Πάω την άλλη μέρα στου διαόλου τη μάνα για να πάρω το αυτοκίνητο.

Το καλύτερο είναι ότι εκείνες τις μέρες φιλοξενούσα τη γιαγιά μου, η οποία το επόμενο πρωί με ρωτάει με αγωνία "Παιδί μου, γιατί δεν είναι το αυτοκίνητο εδώ; Μήπως τράκαρες;" (με ύφος εμπιστευτικό, του τύπου "πες μου το εμένα και δε θα το πω σε κανέναν" :lol: )

Έχω φτιάξει ελληνικό καφέ με τσίπουρο. Και όχι για μένα...

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
-
- Πάω την άλλη μέρα στου διαόλου τη μάνα για να πάρω το αυτοκίνητο.
..
Εμμ εμένα ένας (άλλος) φίλος που έφυγε ταξίδι, το άφησε στο πάρκινγκ αεροδρομίου...
Οταν επέστρεψε δεν θυμόνταν που ήταν ακριβώς και το ψαχνε για ώρα.... με 40ο θερμοκρασία και αποσκευές :D...

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Πονηρή συμβουλή, όταν δεν θυμόσαστε το όνομα κάποιου:

- Θυμησέ μου το όνομά σου..
- Αφροξυλάνθη
- Οχι βρε παιδί μου το μικρό, αυτό το θυμάμαι, το επίθετο δεν θυμάμαι :D

υ.γ.
το όνομα αποτελεί παράδειγμα εδώ :haha:
(φυσικά τέτοιο όνομα , χρειάζεται Post-it για να το θυμάσαι...:D)

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Ο ελληνικος με το τσιπουρο, πως ηταν;
Γιατι εμενα μου ακουγεται ενδιαφερον...

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Μμμμ... τώρα που το λες, το έχω χάσει σε XL πάρκινγκ ενός XL super market. Γύριζα 1 ώρα με το καρότσι και τελικά ήμουν σε λάθος όροφο :rolleyes:
Το βράδυ μαγειρέψαμε όλα τα κατεψυγμένα :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα