• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα κουφά της αφηρημάδας...και γκάφας.....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το χειροτερο παντως ειναι να ξεχασεις τον κωδικο σου για να μπεις στο Tarvelstories...
Μιλαμε για κανονικο Alzheimer...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Το χειροτερο παντως ειναι να ξεχασεις τον κωδικο σου για να μπεις στο Tarvelstories...
Τοχω σκεφτει και γω και για ναμαι σιγουρος εχω βαλει κωδικο που παραπεμπει στην Ασια,που δεν υπαρχει περιπτωση να τον ξεχασω.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Aυγουστος ζεστη φρικτη, και εγω καθομαι στο σπιτι της θειας μου παρεα με τη νυφη και το 10μηνο ανηψακι μου
Το μικρο προφανως διψουσε, και πηγαινω στο ψυγειο να γεμισω το μπιμπερο
Απο τα δυο γιαλινα μπουκαλια επιλεγω ενα τυχαια το γεμιζω και το δινω στο μωρο να πιει
Σε κλασματα δεπτερολεπτου, το μικρο ουρλιαζε,τα ματια του ''πεταχτηκαν'' εξω, αρχισε τα κλαματα και η νυφη μου, και εγω αποσβολομενη προσπαθουσα να καταλαβω τι ειχε συμβει...
Με ενημερωσε η θεια μου οτι το μπιμπερο δεν το γεμισα νερο αλλα τσικουδια !!!!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σωστη ενεργεια, το παιδι πρεπει να γνωρισει τον κοσμο. Αλλα γιατι δεν του αρεσε? Ξενερωτο το κοβω το μωρο....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρισι: Εγω μετα του αφεντου μου και ετερη φιλη μου περναμε αψογα. Και ερχεται η ημερα της αναχωρησης. Ο αφεντης επιστρεφει στη Ελλαδα και εμεις οι δυο τσουπρες θα συνεχιζαμε για Γενευη. Ουσα βλακωδως αφηρημενη παιρνω, κατα τη διαρκεια της τακτοποιησης των αποσκευων μας, στο δικο μου σακ βουαγιαζ τα κλειδια του αφεντη για το σπιτι, τα οποια κατεληξαν στην Ελβετια μαζι μου, αφηνοντας τον χριστιανο με το που γυρισε στα πατρια με τις βαλιτσες στους πεντε δρομους.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Σωστη ενεργεια, το παιδι πρεπει να γνωρισει τον κοσμο. Αλλα γιατι δεν του αρεσε? Ξενερωτο το κοβω το μωρο....
Ασε Σωκρατη...φταιω και εγω λιγο...αργοτερα καταλαβα οτι η ολη φασαρια εγινε....γιατι δεν του αρεσε η τσικουδια.....προτιμουσε το ρακομελλο !!!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Πηγαινω στην Αθηνα διαμαντοπετρα στης γης το δαχτυλιδι για δουλεια, παρκαρω, τελειωνω τις υποχρεωσεις μου, παιρνω το λεωφορειο και επιστρεφω στο σπιτι. Αργοτερα, μεχρι να καταλαβω τι εκανα νομιζα πως μου εκλεψαν το αυτοκινητο.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ασε Σωκρατη...φταιω και εγω λιγο...αργοτερα καταλαβα οτι η ολη φασαρια εγινε....γιατι δεν του αρεσε η τσικουδια.....προτιμουσε το ρακομελλο !!!!!
Μπα, εγω θα προτιμουσα την τσικουδια, και με γεματο και με αδειο στομαχι στανιαρω καλυτερα. Καποιος πρεπει να πει του παιδιου να αποφευγει τα γλυκα ποτα, προσθετουν βαρος.:D:D:D

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αλλη γκαφα: ξυπναω, ντυνομαι και εφορμω για τον αρτον τον επιουσιον. Η μερα κυλαει με δεκαδες επαγγελματικες συναντησεις, παρατηρω οτι με κοιτανε πιο εντονα απο αλλες φορες και καμαρωνω, ποιος ειμαι σημερα ρε γαμωτο τυφλα να χει ο James... James Bond και αλλα φαλλοκρατικα, το βραδυ γυριζω κατακοπος στο σπιτι οπου διαπιστωνω οτι το δεξι μου παπουτσι ειναι εντελως διαφορετικο απο το αριστερο.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Λοιπόν το κόλπο είναι να μην μπαίνετε αυτόματα στο travelstories, αλλά κάθε φορά να πληκτρολογείτε τους κωδικούς....:haha: (συμβουλή από γιατρό.... και δεν είμαι η γιατρός....)

Φυσικά, αν λείπεις ταξίδι ένα μήνα, πιθανότατα να τους ξεχάσεις :haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
To κορυφαιο που μου εχει συμβει ειναι να ξυπνησω το πρωι και μαλιστα οχι καθυστερημενη,.......... και μολις φτασω στην δουλεια να καταλαβω οτι ακομα ειμαι με τις παντοφλες.
A βρε Lyda, εγώ πάντως έχω ξυπνήσει Σάββατο (μη εργάσιμη για μένα), 6.30 πμ , ντύνομαι βολίδα, μιας και νόμιζα ότι είχα αργήσει για τη δουλειά....
.....κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο μου, είδα άδεια την κεντρική λεωφόρο ....

..... ερχεται ο καθηγητης μας με ενα φακελο εξετασεις να τις δω και να του πω την γνωμη μου. Κανω διαγνωση. Μπραβο κουκλα μου, αστερι εισαι, πως το σκεφτηκες; Ποιο; Απανταω εγω. Μεσα σε τρια δευτερολεπτα εχω ξεχασει τι διαγνωση εκανα......
Το κακό θα ήταν να είχες κάνει διάγνωση, βάσει των εξετάσεων του προηγούμενου :haha::haha: .....

Να ψάχνω επί πόση ώρα τα γυαλιά της μυωπίας μου,να έχω κάνει άνω-κάτω όλο το σπίτι κ στο τέλος να βλέπω στον καθρέφτη ότι τα φοράω..όπως επίσης να έχω τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι μου κ πάλι να τα ψάχνω κ πάει λέγοντας..πόσο ηλίθια!!!
Ενα από το ίδιο και από εμένα..... :haha: Που είσαι Κωνσταντάρα ......

Πηγαινω στην Αθηνα, παρκαρω, τελειωνω τις υποχρεωσεις μου, παιρνω το λεωφορειο και επιστρεφω στο σπιτι. Αργοτερα, μεχρι να καταλαβω τι εκανα νομιζα πως μου εκλεψαν το αυτοκινητο.
Υπάρχουν και χειρότερα Σωκράτη.... σε φίλο μου συνέβει ακριβώς το ίδιο, αλλά αυτός, πήγε ΚΑΙ στην αστυνομία και δήλωσε κλοπή :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom