Τοχω σκεφτει και γω και για ναμαι σιγουρος εχω βαλει κωδικο που παραπεμπει στην Ασια,που δεν υπαρχει περιπτωση να τον ξεχασω.Το χειροτερο παντως ειναι να ξεχασεις τον κωδικο σου για να μπεις στο Tarvelstories...
Μιλαμε για κανονικο Alzheimer...
μαρτυριαρηηΤ εχω βαλει κωδικο που παραπεμπει στην Ασια,
Ασε Σωκρατη...φταιω και εγω λιγο...αργοτερα καταλαβα οτι η ολη φασαρια εγινε....γιατι δεν του αρεσε η τσικουδια.....προτιμουσε το ρακομελλο !!!!!Σωστη ενεργεια, το παιδι πρεπει να γνωρισει τον κοσμο. Αλλα γιατι δεν του αρεσε? Ξενερωτο το κοβω το μωρο....
Μπα, εγω θα προτιμουσα την τσικουδια, και με γεματο και με αδειο στομαχι στανιαρω καλυτερα. Καποιος πρεπει να πει του παιδιου να αποφευγει τα γλυκα ποτα, προσθετουν βαρος.Ασε Σωκρατη...φταιω και εγω λιγο...αργοτερα καταλαβα οτι η ολη φασαρια εγινε....γιατι δεν του αρεσε η τσικουδια.....προτιμουσε το ρακομελλο !!!!!
Λοιπόν το κόλπο είναι να μην μπαίνετε αυτόματα στο travelstories, αλλά κάθε φορά να πληκτρολογείτε τους κωδικούς.... (συμβουλή από γιατρό.... και δεν είμαι η γιατρός....)Το χειροτερο παντως ειναι να ξεχασεις τον κωδικο σου για να μπεις στο Tarvelstories...
Μιλαμε για κανονικο Alzheimer...
A βρε Lyda, εγώ πάντως έχω ξυπνήσει Σάββατο (μη εργάσιμη για μένα), 6.30 πμ , ντύνομαι βολίδα, μιας και νόμιζα ότι είχα αργήσει για τη δουλειά....To κορυφαιο που μου εχει συμβει ειναι να ξυπνησω το πρωι και μαλιστα οχι καθυστερημενη,.......... και μολις φτασω στην δουλεια να καταλαβω οτι ακομα ειμαι με τις παντοφλες.
Το κακό θα ήταν να είχες κάνει διάγνωση, βάσει των εξετάσεων του προηγούμενου .......... ερχεται ο καθηγητης μας με ενα φακελο εξετασεις να τις δω και να του πω την γνωμη μου. Κανω διαγνωση. Μπραβο κουκλα μου, αστερι εισαι, πως το σκεφτηκες; Ποιο; Απανταω εγω. Μεσα σε τρια δευτερολεπτα εχω ξεχασει τι διαγνωση εκανα......
Ενα από το ίδιο και από εμένα..... Που είσαι Κωνσταντάρα ......Να ψάχνω επί πόση ώρα τα γυαλιά της μυωπίας μου,να έχω κάνει άνω-κάτω όλο το σπίτι κ στο τέλος να βλέπω στον καθρέφτη ότι τα φοράω..όπως επίσης να έχω τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι μου κ πάλι να τα ψάχνω κ πάει λέγοντας..πόσο ηλίθια!!!
Υπάρχουν και χειρότερα Σωκράτη.... σε φίλο μου συνέβει ακριβώς το ίδιο, αλλά αυτός, πήγε ΚΑΙ στην αστυνομία και δήλωσε κλοπήΠηγαινω στην Αθηνα, παρκαρω, τελειωνω τις υποχρεωσεις μου, παιρνω το λεωφορειο και επιστρεφω στο σπιτι. Αργοτερα, μεχρι να καταλαβω τι εκανα νομιζα πως μου εκλεψαν το αυτοκινητο.