varioAthens
Member
Marshall Islands - USS Saratoga
Κύπρος - Zenobia
Φιλιππίνες - IJN Akitsushima
British Virgin Islands - RMS Rhone
Κοιτα εδω για να ανεβασεις φωτογραφιες:πες μου ότι δεν έχεις βουτήξει σε όλα αυτά γιατί θα σε μισήσω τελείες φωτογραφίες....αλήθεια μια βοήθεια στην άσχετη πως μπορείς να ανεβάσεις φώτο.....?
Πού τέτοια τύχη... αλλά επειδή έχω μία αδυναμία σε όλα αυτά και με ξετρέλαναν και οι φωτογραφίες, γι' αυτό και τις έβαλα!πες μου ότι δεν έχεις βουτήξει σε όλα αυτά γιατί θα σε μισήσω τελείες φωτογραφίες....αλήθεια μια βοήθεια στην άσχετη πως μπορείς να ανεβάσεις φώτο.....?
Aν όχι Ερυθρά, που υπολόγιζες???Επειδή πιθανότατα θα κλείσω για Αίγυπτο τη Δευτέρα, υπάρχει περίπτωση για κατάδυση την ελεύθερη μέρα; Ξέρει κανείς; Έχει τίποτα τέτοιο κοντά ή μόνο στη πλευρά της Ερυθράς που δε νομίζω να είναι και εύκολο πράγμα... Ή υπάρχει πιθανότητα πχ στο ξενοδοχείο να κανονίζουν μια μέρα κατάδυση με έξτρα χρήματα; Ευχαριστώ...
Στο Νείλο!!! Υπάρχει περίπτωση για Ερυθρά; Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο για μονοήμερες, αλλά δε βρήκα λεπτομέρειες...Aν όχι Ερυθρά, που υπολόγιζες???
Για ημερήσια το βλέπω χλωμό, αν σκεφθείς ότι από Κάϊρο το Σαρμ ελ Σέϊχ είναι κανά 400άρι χλμ. και η Χουργκάντα κανά 500άρι.Στο Νείλο!!! Υπάρχει περίπτωση για Ερυθρά; Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο για μονοήμερες, αλλά δε βρήκα λεπτομέρειες...
Κρίμα, αλλά σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μου είπε στο πρακτορείο ότι μπορεί να κανονίσει εκδρομή, αλλά μόνο εγώ κάνω κατάδυση οπότε δε λέει να πάω 2-3 μέρες μόνος... Άν βρώ κάτι τελευταία στιγμή εκεί θα δούμε. Δε θα με πείραζε να πάω και με αεροπλάνο, αλλά το θέμα είναι να προλάβαινα σε μιά μέρα... δύσκολο όμως... κρίμαΓια ημερήσια το βλέπω χλωμό, αν σκεφθείς ότι από Κάϊρο το Σαρμ ελ Σέϊχ είναι κανά 400άρι χλμ. και η Χουργκάντα κανά 500άρι.
Η πιο κοντινή (χιλιομετρικά) απόσταση είναι Λούξορ-Χουργκάντα, απ' ότι είδα 281χλμ. που δεν τα λες και λίγα...εκτός αυτού 1)δεν ξέρεις τι δρόμος είναι 2)δε νομίζω στο Λούξορ να έχεις πάνω από μία μέρα, συνήθως έτσι είναι τα προγράμματα δηλαδή...
Ε κάνε εσύ κατάδυση και η παρέα χαλάρωση στις ξαπλώστρες...δεν είναι κακό...Κρίμα, αλλά σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μου είπε στο πρακτορείο ότι μπορεί να κανονίσει εκδρομή, αλλά μόνο εγώ κάνω κατάδυση οπότε δε λέει να πάω 2-3 μέρες μόνος... Άν βρώ κάτι τελευταία στιγμή εκεί θα δούμε. Δε θα με πείραζε να πάω και με αεροπλάνο, αλλά το θέμα είναι να προλάβαινα σε μιά μέρα... δύσκολο όμως... κρίμα
Ναι, το σκέδτηκα ΚΑΙ αυτό!! Μόνο που Δεκέμβριο δε νομίζω να είναι τόοοοσο ζέστη για αυτούς στη παραλία, εγώ στολή θα φοράω, αλλά εκείνοι δεν ξέρω...θα δείξει!!Ε κάνε εσύ κατάδυση και η παρέα χαλάρωση στις ξαπλώστρες...δεν είναι κακό...
φιλε αντωνη αν πεταχτεις απο εκει που θα εισαι με το αεροπλανο να βουτηξεις και να γυρισεις στο καπακι, φροντισε μεσα στο αεροπλανο της επιστροφης να εχει και ενα θαλαμο αποσυμπιεσηςΔε θα με πείραζε να πάω και με αεροπλάνο, αλλά το θέμα είναι να προλάβαινα σε μιά μέρα... δύσκολο όμως... κρίμα