28 Ιανουαρίου 2013 #1 Panos84 Member Μηνύματα 185 Likes 68 Ταξίδι-Όνειρο Los Santos, San Andreas Τα καλύτερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο!
28 Ιανουαρίου 2013 #2 makisg Member Μηνύματα 4.931 Likes 16.820 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι από λίστα σε λίστα το πάμε.
28 Ιανουαρίου 2013 #3 Panos84 Member Μηνύματα 185 Likes 68 Ταξίδι-Όνειρο Los Santos, San Andreas Της μόδας τις τελευταίες μέρες.
28 Ιανουαρίου 2013 #5 Otokodate Member Μηνύματα 90 Likes 89 makisg said: από λίστα σε λίστα το πάμε. κλικ για όλη την παράθεση... Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, και καταντάει βαρετό πάρα πολύ γρήγορα.
makisg said: από λίστα σε λίστα το πάμε. κλικ για όλη την παράθεση... Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, και καταντάει βαρετό πάρα πολύ γρήγορα.
28 Ιανουαρίου 2013 #6 maria30 Member Μηνύματα 239 Likes 744 Επόμενο Ταξίδι ?????? Panos84 said: Τα καλύτερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο! κλικ για όλη την παράθεση... Πεθανα και ειμαι στον Παραδεισο.... με μια διαφωνια οχι Μπανσκο αν θελαν κατι απο Βουλγαρια ας βαζανε Παμποροβο η Μπορεβιτς που ειναι πολυ ομορφοτερα
Panos84 said: Τα καλύτερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο! κλικ για όλη την παράθεση... Πεθανα και ειμαι στον Παραδεισο.... με μια διαφωνια οχι Μπανσκο αν θελαν κατι απο Βουλγαρια ας βαζανε Παμποροβο η Μπορεβιτς που ειναι πολυ ομορφοτερα
28 Ιανουαρίου 2013 #7 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.469 Likes 3.438 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW Bansko ε; Μήπως κάνας ΔΑΠιτής το έγραψε; όταν μπορείς να βάλεις αυτό Bukowina Tatrzanska Πολωνία Chopok Slovakia Bukovel Ukraine Sochi Russia
Bansko ε; Μήπως κάνας ΔΑΠιτής το έγραψε; όταν μπορείς να βάλεις αυτό Bukowina Tatrzanska Πολωνία Chopok Slovakia Bukovel Ukraine Sochi Russia
28 Ιανουαρίου 2013 #8 Panos84 Member Μηνύματα 185 Likes 68 Ταξίδι-Όνειρο Los Santos, San Andreas +1 από μένα για το Bukovel Θανάση.
31 Ιανουαρίου 2013 #9 K kelas22 Member Μηνύματα 24 Likes 5 Ταξίδι-Όνειρο Ο γυρος του κοσμου Οι βουλγαροι χακερς το βαλαν στο τοπ 10 το Μπανσκο Οι ελληνες που ειναι;;; να βαλουν τα Ελληνικα χιονοδρομικα με τις ατελειωτες πιστες;;;;
Οι βουλγαροι χακερς το βαλαν στο τοπ 10 το Μπανσκο Οι ελληνες που ειναι;;; να βαλουν τα Ελληνικα χιονοδρομικα με τις ατελειωτες πιστες;;;;
31 Ιανουαρίου 2013 #10 M McElk Member Μηνύματα 1.136 Likes 2.083 Ταξίδι-Όνειρο Novaya Zemlya Βρήκα οξύμωρο τον όρο «χειμερινό θέρετρο» και με μια σύντομη αναζήτηση στο ιντερνέτ είδα ότι δεν ήμουν ο μόνος..Υπάρχουν χειμερινά θέρετρα;
Βρήκα οξύμωρο τον όρο «χειμερινό θέρετρο» και με μια σύντομη αναζήτηση στο ιντερνέτ είδα ότι δεν ήμουν ο μόνος..Υπάρχουν χειμερινά θέρετρα;
31 Ιανουαρίου 2013 #11 piccolo_mondo Member Μηνύματα 882 Likes 917 Aπο ολοκληρη Ελβετια μονο το Zermatt......?
1 Φεβρουαρίου 2013 #12 thgr Member Μηνύματα 362 Likes 288 Ταξίδι-Όνειρο Χαβάη Whistler/ Blackcomb ο ονειρεμένος μου προορισμός!