• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
τώρα που οι πρόεδροι των ομάδων γίνανε και δήμαρχοι μπορούν να αλλάζουν και δημοτικούς συμβούλους με....... υποσχετική.:xalara:

chrisbd

Member
Κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στην ατζέντα Σαμαρά-Βενιζέλου΄

Το θέμα της κατάργησης του εκλογικού μπόνους των 50 εδρών «στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης αναλογικότητας» θα περιλαμβάνεται στην ατζέντα της συνάντησης που θα έχουν το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231322335

Άντε να γελάσουμε λίγο..:D

jimp

Member
Ένα δάκρυ έτρεξε από την άκρη του ματιού μου...
Κουμπάρος κλασσικά το μεγάλο κανάλι και στα δύο παράθυρα να μιλάνε ο Άδωνις και από την άλλη ο Καρατζαφέρης. Και να τα η κεντροδεξια παράταξη θα πρέπει να ενωθεί από τον Άδωνι, και να τα ο Άδωνις με πήρε τηλέφωνο πρώτος για συγχαρητήρια και να τα η μεγάλη παράταξη θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν μεγάλη. Το πιάσατε το νόημα έτσι; Μα που πήγαν τα προδότης, τα με τον σαμαρά στην προεδρία δεν συνεργάζομαι και όλα γνωστά μεγάλα λόγια; Και κάπου εκεί άλλαξα κανάλι...

Μετά έκανα το λάθος και το ξαναγύρισα στο ίδιο...Ακόμα ένα δάκρυ άρχισε να τρέχει.
Ο Ανδρέας, ναι ο Λοβέρδος αυτός που θα ξαναμπεί στην κυβέρνηση, να λέει και πόσο πολύ συμπαθώ τον αρχηγό σας, και πόσο υπεύθυνο κόμμα είστε και φυσικά υπάρχει χώρος στην κεντροαριστερά για τη Δημαρ και τα λοιπά και τα λοιπά...Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχος, οι κόκκινες γραμμές θα επανέλθουν δυναμικά...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Γιατί εξακολουθείς και βλέπεις τηλεόραση? Εγω δεν έχω πια..(τν). Αν κάτι με εκνευρίζει απλα το προσπερνώ. Αδελφέ jimp ρέπεις προς τον μαζοχισμό. Η τηλεόραση είναι το νο 1 προπαγανδα παγκοσίμως. Πούλα τη. Δωστη. Χαρισέ τη. Αν όμως την κρατάς μην κάνεις παράπονα. Δεν ανοίγει απο μόνη της Εκτός αν είναι πρωτοξάδελφος της Κριστίν).

jimp

Member
Βλέπω μόνο δευτέρες πρετεντέρη και όποτε είμαι σπίτι ειδήσεις στο σκαι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι θα γίνει στο μέλλον. Ανάπτυξη λέει ο πρετεντέρης, φουλ η ανεργία. Μεγάλες επενδύσεις λέει ο πορτοσάλτε, λούνα παρκ ανοίγει.

Αλλά παράπονο δεν κάνω. Ναι μπορεί να είμαι μαζόχας και να βλέπω μόνο πολιτικές εκπομπές και ειδήσεις άντε και κανένα αθλητικό πρόγραμμα αλλά ποτέ παράπονο. Αν και τώρα με την κανέλλη που μιλούσε για ψεκασμούς μ'έπιασαν κάτι νεύρα.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να υποθέσω ότι "η ανατροπή" είναι καινούργιο κόμμα αριστεροσοσιαλιστικοφασιστοδεξιοκεντρο πεποιθήσεων?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Βλέπω μόνο δευτέρες πρετεντέρη και όποτε είμαι σπίτι ειδήσεις στο σκαι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι θα γίνει στο μέλλον. Ανάπτυξη λέει ο πρετεντέρης, φουλ η ανεργία. Μεγάλες επενδύσεις λέει ο πορτοσάλτε, λούνα παρκ ανοίγει.

Αλλά παράπονο δεν κάνω. Ναι μπορεί να είμαι μαζόχας και να βλέπω μόνο πολιτικές εκπομπές και ειδήσεις άντε και κανένα αθλητικό πρόγραμμα αλλά ποτέ παράπονο. Αν και τώρα με την κανέλλη που μιλούσε για ψεκασμούς μ'έπιασαν κάτι νεύρα.
οκ jimp. Eσύ επιλέγεις. Πάντως ακόμα και αθλητικές εκπομπές, φουστανέλα ή βαμμενες ήταν... (προφανώς και ειναι ακόμα)

jimp

Member
οκ jimp. Eσύ επιλέγεις. Πάντως ακόμα και αθλητικές εκπομπές, φουστανέλα ή βαμμενες ήταν... (προφανώς και ειναι ακόμα)
Μα φυσικά και είναι βαμμένες σε σκούρο χρώμα κιόλας όχι απλά βαμμένες. Δεν καταλαβαίνω από προπαγάνδα όμως, αυτή είναι η ψυχαγωγία μου!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εμ... αυτή είναι η διαφορά μας.. ΑΥΤΟ ακριβώς είναι ο εκνευρισμός μου.
(Κάτω Ραχούλα-Ρεάλ: σκορ 23-0 στο 90', σπίκερ : Η Ραχούλα έχει χρόνο για την μεγάλη ανατροπή..)
Οχι. Δεν με ψυχαγωγει. Με εκνευρίιζει αυτή η νοοτροπία.
Και συμβαίνει με όλα τα πεπραγμένα. Και εσύ μπορείς να έχεις την κρίση να σπας πλάκα , αλλά κάποιοι (πολλοί) συντάσσονται και επηρρεάζονται. Και στην τελική , λίγη απόρριψη θα τους (μας) κάνει καλύτερους.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν και τώρα με την κανέλλη που μιλούσε για ψεκασμούς μ'έπιασαν κάτι νεύρα.
Όποτε βλέπω την Κανέλλη ένας μικρός Κασιδιάρης ξυπνάει μέσα μου... κι αλλάζω κανάλι γρήγορα, πριν μεγαλώσει... Και δεν είναι καιρός για ... νέες περιπέτειες...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic