οκ jimp. Eσύ επιλέγεις. Πάντως ακόμα και αθλητικές εκπομπές, φουστανέλα ή βαμμενες ήταν... (προφανώς και ειναι ακόμα)Βλέπω μόνο δευτέρες πρετεντέρη και όποτε είμαι σπίτι ειδήσεις στο σκαι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι θα γίνει στο μέλλον. Ανάπτυξη λέει ο πρετεντέρης, φουλ η ανεργία. Μεγάλες επενδύσεις λέει ο πορτοσάλτε, λούνα παρκ ανοίγει.
Αλλά παράπονο δεν κάνω. Ναι μπορεί να είμαι μαζόχας και να βλέπω μόνο πολιτικές εκπομπές και ειδήσεις άντε και κανένα αθλητικό πρόγραμμα αλλά ποτέ παράπονο. Αν και τώρα με την κανέλλη που μιλούσε για ψεκασμούς μ'έπιασαν κάτι νεύρα.
Μα φυσικά και είναι βαμμένες σε σκούρο χρώμα κιόλας όχι απλά βαμμένες. Δεν καταλαβαίνω από προπαγάνδα όμως, αυτή είναι η ψυχαγωγία μου!οκ jimp. Eσύ επιλέγεις. Πάντως ακόμα και αθλητικές εκπομπές, φουστανέλα ή βαμμενες ήταν... (προφανώς και ειναι ακόμα)
Όποτε βλέπω την Κανέλλη ένας μικρός Κασιδιάρης ξυπνάει μέσα μου... κι αλλάζω κανάλι γρήγορα, πριν μεγαλώσει... Και δεν είναι καιρός για ... νέες περιπέτειες...Αν και τώρα με την κανέλλη που μιλούσε για ψεκασμούς μ'έπιασαν κάτι νεύρα.