• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vasileti

Member
Εννοώ ότι δεν θεωρώ ότι το θέμα είναι offtopic, δεν μου άρεσε η πρόταση να διασπαστεί τώρα που αναπτύσσεται και ότι προέχει η ουσία ενός θέματος και όχι αν είναι λάθος η κατηγοριοποίηση του. Το "δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί το θέμα είναι λάθος" το προσάπτω στο ναύτη που δεν βλέπει το πλοίο να βυθίζεται γιατί θεωρώ ουσία το ότι υπάρχει μια πιθανότητα η ρευστότητα της Ουκρανίας να σκάσει μύτη οπουδήποτε αλλού. Τέλος πάντων σταματάμε.

Borealis

Member
Εννοώ ότι δεν θεωρώ ότι το θέμα είναι offtopic, δεν μου άρεσε η πρόταση να διασπαστεί τώρα που αναπτύσσεται και ότι προέχει η ουσία ενός θέματος και όχι αν είναι λάθος η κατηγοριοποίηση του. Το "δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί το θέμα είναι λάθος" το προσάπτω στο ναύτη που δεν βλέπει το πλοίο να βυθίζεται γιατί θεωρώ ουσία το ότι υπάρχει μια πιθανότητα η ρευστότητα της Ουκρανίας να σκάσει μύτη οπουδήποτε αλλού. Τέλος πάντων σταματάμε.
Όχι φίλε μου δεν κινδυνεύει η ρευστότητα της Ουκρανίας να ξεσπάσει κάπου αλλού και κυρίως όχι στην Ελλάδα, αν έμμεσα προσπαθείς να μας φοβίσεις. Οι ρώσοι έχουν εκπαιδευτεί καλά στο Γκρόζνυ και τη Τιφλίδα και η εποχή του μέθυσου και άτολμου Γιέλτσιν έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι ρωσίδες μάνες ζουν για να δουν τους γιους τους να μπαίνουν στην αγια σοφιά (του Κιέβου, για να μη παρεξηγηθώ)

Vasileti

Member
Είπα: "υπάρχει μια πιθανότητα η ρευστότητα της Ουκρανίας να σκάσει μύτη οπουδήποτε αλλού"
Είπας: "δεν κινδυνεύει η ρευστότητα της Ουκρανίας να ξεσπάσει κάπου αλλού και κυρίως όχι στην Ελλάδα".
Λέγω: "Ίσως η ρευστότητα να αποτιμάται τελικά ως οικονομικό μέγεθος, όχι ως πολεμικό, ή ως βέβαιη συνέχεια τυχόν πολεμικού. Η πίεση που θα ασκηθεί σε ένα σημείο μιας οικονομικής, πχ, δεξαμενής, ενδέχεται να εκτονωθεί οπουδήποτε αλλού στο ίδιο σύστημα, (αρχή του Pascal, ισχύει στα ρευστά).
Είπας: "αν έμμεσα προσπαθείς να μας φοβίσεις"
Ξαναλέγω τι Είπα: "υπάρχει μια πιθανότητα η ρευστότητα της Ουκρανίας να σκάσει μύτη οπουδήποτε αλλού". Δεν είπα τίποτε για Ελλάδα, ούτε προσπάθησα τίποτε, άλλο κι αυτό! Ανεπίτρεπτη έκφραση διατύπωσες και ευνόητα υπέχεις την ευθύνη της αλλοίωσης, ίσως και του αυτοφοβίζεσθαι.
Θα μπορούσες πχ να πεις "άν έμμεσα αυτό εννοείς".
Για να ανατμήσω με θετική πρόθεση τις παρερμηνείες σου, αν μου επιτρέπεις να εκφράσω γνώμη έτσι που σε βλέπω,
1) θεωρώ ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε άλλη οικονομική δεξαμενή και τυχόν αναταράξεις θα επαχθούν ίσως σε ισχυρούς της Ευρώπης.
Αν και έχω μεγαλώσει πολύ, σοφός τόσο δεν έγινα ώστε να ψυχολογήσω τις Ρωσίδες μάνες, θα αναρωτιόμουν όμως μη τυχόν υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω, πχ χρηματοπιστωτικά ανοίγματα μεγάλα της Γερμανίας στις Ανατολικές χώρες, διέξοδοι σε μεγάλες εταιρείες για έργα υποδομής κοντινών αγορών..
2) στη δική σου άτυχη έκφραση να θυμίσω: Φοβούνται ωρέ τα παλληκάρια;
3) να θυμίσω και το άλλο: πονάν ωρέ τα παλληκάρια;

Μην απαντήσεις τώρα σε παρακαλώ, θα χρειασθώ και άλλο τρίευρο.
Διάβασε, γέλασε ενοχλημένα, αλλά μη το κάνουμε ρινγκ, (όχι ότι μου είναι δύσκολο), φόρουμ είμαστε, τι στην ευχή! Ραντεβού το Μάη.

liopyr

Member
Αν σου λέει κάτι, όλα αυτά είναι μια παπαριά που ξεκίνησε η iskra και δεν ισχύουν... δεν έχει αποφασιστεί τίποτε από όλα αυτά και δεν θα μπορούσε να αποφασιστεί τίποτε γιατί τα πάντα είναι ρευστά... και για να σε προσγειώσω τα ίδια λένε και τα λεβεντόπεδα με τα μαύρα μπλουζάκια...
http://www.protothema.gr/politics/a...mos-kindunos-gia-ton-ellinismo-stin-oukrania/

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί προέκυψαν τόσοι Ρωσόφιλοι στη χώρα μας... και ο Πούτιν αλλά και ο χασάπης-Γιανουκόβιτς παίζουν τα ίδια παιχνίδια με τους φιλοδυτικούς φασίστες σε βάρος του Ουκρανικού λαού... ή μήπως σοβαρά πιστεύετε στη δημοκρατία του Πούτιν να αρχίσω να ξεκαρδίζομαι...
Δηλαδή ρε τράβελερ, εσύ από πού ενημερώνεσαι, έχεις δικούς σου απεσταλμένους;
Είναι μία είδηση που γράφτηκε παντού, σε σοβαρά και μη, ειδησεογραφικά.
Τα "λεβεντόπαιδα" της συμμορίας έχουν βραχυκυκλώσει με τους ομοϊδεάτες τους στην Ουκρανία και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Το αρχικό μου ποστ εκεί απευθυνόταν, στον μέσο εκκολαπτόμενο μισάνθρωπο που τους στηρίζει, δείχνοντας την αντίφαση τις πραγματικότητας με την προπαγάνδα τους.

Από κει και πέρα, προφανώς και τα πάντα είναι ρευστά, αλλά αλήθεια, αυτό σε καθησυχάζει;
Φάση κάτσε να δούμε τους φούρνους πρώτα και μετά βλέπουμε τι κάνουμε, άλλωστε και ο άλλος χασάπης είναι, άρα χασάπης - φούρνοι 0-1;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν υπάρχει ναζιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη που να μην έχει διψήφια εκλογικά νούμερα.
Nα σου αραδιάσω εγώ καμιά εικοσαριά; ΟΚ, σε άνοδο είναι και ανησυχητική κιόλας, αλλά η υπερβολή δε βοηθάει ούτε στην εκτίμηση ούτε στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Traveller

Member
Δηλαδή ρε τράβελερ, εσύ από πού ενημερώνεσαι, έχεις δικούς σου απεσταλμένους;
Είναι μία είδηση που γράφτηκε παντού, σε σοβαρά και μη, ειδησεογραφικά.
Τα "λεβεντόπαιδα" της συμμορίας έχουν βραχυκυκλώσει με τους ομοϊδεάτες τους στην Ουκρανία και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Το αρχικό μου ποστ εκεί απευθυνόταν, στον μέσο εκκολαπτόμενο μισάνθρωπο που τους στηρίζει, δείχνοντας την αντίφαση τις πραγματικότητας με την προπαγάνδα τους.

Από κει και πέρα, προφανώς και τα πάντα είναι ρευστά, αλλά αλήθεια, αυτό σε καθησυχάζει;
Φάση κάτσε να δούμε τους φούρνους πρώτα και μετά βλέπουμε τι κάνουμε, άλλωστε και ο άλλος χασάπης είναι, άρα χασάπης - φούρνοι 0-1;
Το θέμα χωρίς καμιά αμφιβολία το ξεκίνησε η Iskra και το κοπιάρισαν όλοι οι άλλοι... τώρα έχω σοβαρές αμφιβολίες αν όντως είναι αλήθεια ή η Iskra γράφει ότι την συμφέρει... δεν ξέρω για σας σύντροφοι αλλά ότι γράφει η Iskra δεν είναι για μένα ευαγγέλιο...

Τα "λεβεντόπαιδα" κανένα βραχυκύκλωμα δεν έπαθαν, αντίθετα το θεώρησαν χρυσή ευκαιρία και σπεκουλάρουν αναίσχυντα με κάθε τρόπο... πιστοί στην εθνικιστική τους υστερία βρίσκουν ευκαιρία να το παίξουν προστάτες των απανταχού Έλληνων(!!) , ρίχνουν γέφυρες σε Ρωσόφιλους κλείνοντας το μάτι στον Πούτιν και φυσικά προσπαθούν να ξεπλύνουν την Ναζιστική τους βρώμα, φλομώνοντας το πόπολο στο σότο... εμάς λέτε Ναζί? εμείς καταδικάζουμε με κάθε τρόπο τους πραγματικούς Ουκρανούς Ναζί...

Το τελευταίο που γράφεις δεν νομίζω ότι χρήζει σοβαρού σχολιασμού... μα πραγματικά πιστεύετε ότι στην Ουκρανία, που τόσα διεθνή συμφέροντα διακυβεύονται, θα επικρατήσει ένα Ναζιστικό καθεστώς που θα εξολοθρεύσει τις μειονότητες, θα κηρύξει παράνομο το όποιο κομμουνιστικό κόμμα και θα ανοίξει στρατόπεδα συγκέντωσης? Σύντροφοι σοβαρευτείτε παρακαλώ... τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά... ο Γιανουκόβιτς ήταν ένας χασάπης του κερατά που αναμφισβήτητα καταπίεζε τον Ουκρανικό λαό... οι ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκαν αυτή την υπαρκτή δυσαρέσκεια την υποδαύλισαν τον ανέτρεψαν και θέλουν να εγκαταστήσουν μια δικιά τους Αμερικανόφιλη κυβέρνηση... λογικό είναι την κατάσταση να σπεύσουν να εκμεταλλευτούν ναζιστικοί εφιάλτες και οικονομικά παράσιτα του παρελθόντος, αλλά ως εκεί... οι ΗΠΑ θέλουν βολικούς δουλικούς λακέδες και όχι να μπλέξουν με ναζιστικά αποβράσματα... αμοραλιστές είναι όχι ηλίθιοι...

Traveller

Member
Παίζουμε με τις λέξεις τώρα... τα Ναζιστικά αποβράσματα είναι οι τελευταίες εφεδρείες του συστήματος και όχι οι μαριονέτες του...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic