• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Απαγόρευση Κομμουνιστικού Κόμματος, κατάργηση νόμου που ποινικοποιεί την ναζιστική προπαγάνδα, καθώς και κατάργηση νόμου που αναγνωρίζει την χρήση μειονοτικών γλωσσών στην Ουκρανία.
Στις γλώσσες αυτές, εκτός από τα ρωσικά, συμπεριλαμβάνονται τα ρουμάνικα, τα ουγγρικά, και τα ελληνικά.

Μίλα ουκρανικά ή ψόφα.
Αν σου λέει κάτι, όλα αυτά είναι μια παπαριά που ξεκίνησε η iskra και δεν ισχύουν... δεν έχει αποφασιστεί τίποτε από όλα αυτά και δεν θα μπορούσε να αποφασιστεί τίποτε γιατί τα πάντα είναι ρευστά... και για να σε προσγειώσω τα ίδια λένε και τα λεβεντόπεδα με τα μαύρα μπλουζάκια...
http://www.protothema.gr/politics/a...mos-kindunos-gia-ton-ellinismo-stin-oukrania/

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί προέκυψαν τόσοι Ρωσόφιλοι στη χώρα μας... και ο Πούτιν αλλά και ο χασάπης-Γιανουκόβιτς παίζουν τα ίδια παιχνίδια με τους φιλοδυτικούς φασίστες σε βάρος του Ουκρανικού λαού... ή μήπως σοβαρά πιστεύετε στη δημοκρατία του Πούτιν να αρχίσω να ξεκαρδίζομαι...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει τους Ναζί του Σβόμποντα είναι Πουτινόφιλος ή κολλητός του Γιανούκοβιτς;
Για σύνελθε,έχεις ισοπεδώσει κάθε έννοια λογικής.
Επίσης δεν ήξερα ότι το in.gr αναπαράγει άρθρα της Ίσκρα.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231299212

Traveller

Member
Δηλαδή όποιος δεν γουστάρει τους Ναζί του Σβόμποντα είναι Πουτινόφιλος ή κολλητός του Γιανούκοβιτς;
Για σύνελθε,έχεις ισοπεδώσει κάθε έννοια λογικής.
Επίσης δεν ήξερα ότι το in.gr αναπαράγει άρθρα της Ίσκρα.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231299212
Προφανώς ξέρεις ότι σε συμφέρει σύντροφε...
http://www.iskra.gr/index.php?optio...38:di-kosmos&Itemid=173#.Uw0K8f9SuPM.facebook

Η iskra ανέβασε στις 25/2 αυτή την παπαριά που όλοι, αστοί, αριστεριστές, κομμουνιστές, αναρχικοί και φασίστες χρυσαυγίτες αναπαράγουν... το άρθρο που μου μοστράρεις της in.gr έχει ημερομηνία 27/2... πιστεύω λοιπόν τώρα να έμαθες...

Το ερώτημα παραμένει όμως, όντως είναι ισοπεδωτικό και φυσικά δεν αφορά ούτε εσένα ούτε τον liopyr... αφορά όλους τους όψιμους δημοκράτες που τόσο καιρό δεν έβλεπαν τι εστί χασάπης- Γιανούκοβιτς και ανακάλυψαν την Ουκρανία επειδή κινδυνεύει(!!) η Ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Ισχυρίζεσαι ότι ο Λαμπράκης δύο μέρες μετά την ανάρτηση της Ίσκρα,αναπαράγει το άρθρο της;

Vasileti

Member
Τέλος καλοκαιριού, σε μια επίσκεψη στο pinchuk artcentre, κοντά στην πλατεία, ξαφνιάστηκα από το έργο ενός ουκρανού καλλιτέχνη που κοσμούσε παράδοξα την είσοδο. "Διαμελισμένο" το γλυπτό σε τρία κομμάτια, τεχνηέντως πως εκτίθετο στην είσοδο, εμποδίζοντας και επιτρέποντας την ταυτόχρονα. Δυστυχώς δεν έχω καλύτερη φωτό του στρατιωτικού ή ό,τι θέλετε συμβόλου.

Attachments

Borealis

Member
Πολύ ωραία συζήτηση αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί είμαστε σε λάθος θέμα. Αν θέλει κάποιος διαχειριστές ας αποσπάσει τις τελευταίες σελίδες και να ανοίξει ένα νέο θέμα.

Vasileti

Member
Έχω πληρώσει τρία ευρώ στη bluestar ferries για το Internet για να αφιερώσω τη φωτό-ιδιαίτερης ουσίας νομίζω- στα μέλη του τόπικ, είμαι καθοδόν για το κίεβο κι εσύ θυμήθηκες ότι ο "τύπος" δεν είναι καλός συνοδός της "ουσίας". Τι απάντηση να δώσει ο ναύτης που λέει ότι δεν είναι δουλειά του η διάσωση και τι φαγητό έχουμε σήμερα ενώ το καράβι βυθίζεται.

D

Delmem9770

Guest
Έχω πληρώσει τρία ευρώ στη bluestar ferries για το Internet για να αφιερώσω τη φωτό-ιδιαίτερης ουσίας νομίζω- στα μέλη του τόπικ, είμαι καθοδόν για το κίεβο κι εσύ θυμήθηκες ότι ο "τύπος" δεν είναι καλός συνοδός της "ουσίας". Τι απάντηση να δώσει ο ναύτης που λέει ότι δεν είναι δουλειά του η διάσωση και τι φαγητό έχουμε σήμερα ενώ το καράβι βυθίζεται.
Αγαητε συμφρουμιτη συγχωρεσε με αλλα απο οσα γραφεις ως τωρα αυτην την ημερα δεν εχω καταλαβει τιποτα.

D

Delmem9770

Guest

Εβλεπα τυχαια κατι βιντεακια στο youtube και ειλικρινα απορω ποσους σας εκφραζουν ατομα σαν τον φοιτητη που μιλαει? Εμενα μου φαινονται πολυ λαικιστικες και κλαψιαρικες αυτες οι τοποθετησεις που γινονται στις εκπομπες του χατζηνικολαου.

Borealis

Member
Τι δουλειά έχει ο ναύτης με το καράβι που βυθίζεται δεν ξέρω, ας το σκεφτεί ο καπετάνιος του και αυτοί που πνίγονται. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι κορώνες σου χάνονται σε λάθος τόπικ και είναι κρίμα γιατί επαναλαμβάνω είναι ενδιαφέρον θέμα και θα μπορούσες να βοηθήσεις στην ανάπτυξή του σε κατάλληλο τόπικ.
Αν μη τι άλλο, το λιγότερο, θα έδειχνε σεβασμό στον συμφορουμίτη που ξεκίνησε το προυπάρχον θέμα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic