• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Βρε συ τι να τις κανεις τις φοροαπαλλαγες; Αφου οσοι εχουν εισοδηματα μεχρι 9550 € δεν θα πληρωσουν ουτε ενα ευρω φορο.
Βασικά η εξάλειψη των φοροαπαλλαγών για την υγεία μου τη δίνει περισσότερο. Στο χώρο δουλειάς μου έρχομαι σε επαφή και με το χώρο της ειδικής αγωγής. Τα μηνιαία έξοδα αρκετών περιστατικών κυμαίνονται στα 300 με 500 το μήνα και οι οικογένειες δυσκολεύονται πολύ. Κρίμα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βασικά η εξάλειψη των φοροαπαλλαγών για την υγεία μου τη δίνει περισσότερο. Στο χώρο δουλειάς μου έρχομαι σε επαφή και με το χώρο της ειδικής αγωγής. Τα μηνιαία έξοδα αρκετών περιστατικών κυμαίνονται στα 300 με 500 το μήνα και οι οικογένειες δυσκολεύονται πολύ. Κρίμα.
Αντε παλι... Αφου μεχρι 9550 € δεν θα πληρωσουν τιποτα.

GTS

Member
Για το αφορολόγητο που καταργείται και για μισθωτούς & συνταξιούχους δε λέτε τίποτα.....φόρο από το πρώτο ευρώ λοιπόν και γι αυτούς!

paefstra

Member
Νομίζω οτι μισθωτοι/σνταξιούχοι έχουν ακόμη αφορολόγητο 5000 Ευρώ.
Δεν θα έχουν για 2014. Επίσης καταργείται το αφορολόγητο 3χίλιαρο για παιδιά. Νομίζω ότι θα έρθουν γερές λυπητερές στους μισθωτούς.

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Θα ποστάρω κι αυτό...
Φιλμάκι στα πλαίσια του 6oυ Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών του «Πάμε Σινεμά;» για το 2013

thessaris

Member
Το αφορολόγητο των 5.000 καταργείται αλλά υπάρχει επιστροφή φόρου (έκπτωση ουσιαστικά) σε εισοδήματα μέχρι 21.000 €. Με βάση τους υπολογισμούς υπάρχει αφορολόγητο σχεδόν 9,5 χιλιάρικα. Επίσης για τις ιατρικές δαπάνες καταργείται η φοροαπαλλαγή για όσες δαπάνες καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία. (πχ εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ). Επίσης ισχύουν τα επιδόματα τέκνων σε αντικατάσταση των φοροαπαλλαγών για παιδιά με βάση εισοδηματικά κριτήρια.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το αφορολόγητο των 5.000 καταργείται αλλά υπάρχει επιστροφή φόρου (έκπτωση ουσιαστικά) σε εισοδήματα μέχρι 21.000 €. Με βάση τους υπολογισμούς υπάρχει αφορολόγητο σχεδόν 9,5 χιλιάρικα. Επίσης για τις ιατρικές δαπάνες καταργείται η φοροαπαλλαγή για όσες δαπάνες καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία. (πχ εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ). Επίσης ισχύουν τα επιδόματα τέκνων σε αντικατάσταση των φοροαπαλλαγών για παιδιά με βάση εισοδηματικά κριτήρια.
Αρα ολα καλα στην Ελλαδα, να μην ανησυχω...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic