• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Η φωτό ΔΕΝ είναι αποτέλεσμα photoshop
Γιατι τρολλαρουν ετσι τον πορδυπουργο ρε;

Κανονικα θα επρεπε να βαλουν την ταινια pizza shop

Αλλα που να καταλαβουν απο πιτσα που σκιζει τα ανθρωπακια της ΔΤ και της ΝΟVA

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μόνο εγώ έχω πάθει σοκ, ρε παιδια; Τι ειν' τούτο που μας έρχεται;
http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...n_eisodhmata_kai_akinhta_to_2014.2573197.html
Εγω το 'χα παθει περυσι οταν τα εμαθα.Μετα ομως τη δυνατοτητα που εδωσαν να παραχορουμε ακινητα για να πληρωσουμε τα χρεη το φιλοσοφησα και ησυχασα. Καθε δυο χρονια θα τους δινω ενα ακινητο για να ξεχρεωνω. Μεχρι να μου τα παρουν ολα υπολογιζω πως θα εχω πεθανει.

thessaris

Member
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Για μένα με μισθό κάτω από χιλιάρικο και χωρίς ακίνητο στα ίδια με βλέπω. Για τους μισθωτούς-συνταξιούχους γενικά ελάχιστες διαφορές. Για όσους έχουν χαμηλό μέχρι και λίγο πάνω από το μέσο ακίνητο θα έχουν λιγότερο φόρο από τον ΕΝΦΙΑ σε σχέση με το χαράτσι της ΔΕΗ.

Θέμα παίζει για ελεύθερους επαγγελματίες που φορολογούνται από το πρώτο ευρώ (να πληρώσουν και αυτοί κάτι εδώ που τα λέμε) και για όσους έχουν πολλά και ακριβά ακίνητα.

Panos_65

Member

piccolo_mondo

Member
Αυτα που αναφερει για τους ελευθερους επαγγελματιες εχουν ηδη εφαρμοστει απο το 2013 (αν δεν κανω λαθος).

paefstra

Member
Κόβονται όλες οι φοροαπαλλαγές για παιδιά, ενοίκια πρώτης κατοικίας, φροντιστήρια, ασφάλιστρα ζωής και σχεδόν όλες για ιατρικές δαπάνες. Χαλαρούς σας βρίσκω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτα που αναφερει για τους ελευθερους επαγγελματιες εχουν ηδη εφαρμοστει απο το 2013 (αν δεν κανω λαθος).
Για τα εισοδηματα του 2013 θα εφαρμοστουν πρωτη φορα με τη δηλωση που θα γινει φετος.

Κόβονται όλες οι φοροαπαλλαγές για παιδιά, ενοίκια πρώτης κατοικίας, φροντιστήρια, ασφάλιστρα ζωής και σχεδόν όλες για ιατρικές δαπάνες. Χαλαρούς σας βρίσκω...
Βρε συ τι να τις κανεις τις φοροαπαλλαγες; Αφου οσοι εχουν εισοδηματα μεχρι 9550 € δεν θα πληρωσουν ουτε ενα ευρω φορο.

piccolo_mondo

Member
Για τα εισοδηματα του 2013 θα εφαρμοστουν πρωτη φορα με τη δηλωση που θα γινει φετος..
Εχω την αισθηση οτι το 26% κ το μηδενικο αφορολογητο εφαρμοστηκαν ηδη στην δηλωση του 2013 για τα εισοδηματα του 2012, για ελευθερους επαγγελματιες. Κανω λαθος;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχω την αισθηση οτι το 26% κ το μηδενικο αφορολογητο εφαρμοστηκαν ηδη στην δηλωση του 2013 για τα εισοδηματα του 2012, για ελευθερους επαγγελματιες. Κανω λαθος;
Λαθος κανεις. Εγω απο το 2013 αρχισα να φοροδιαφευγω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic