panpan
Member
Εδώ γύρω θα είμαστε να το κουβεντιάσουμε τότε.Μακάρι να πετάξεις.Τέτοιες τιμέςΌντως θα μου κάνει έκπληξη εάν πετάξει την συγκεκριμένη ημερομηνία χωρίς αλλαγές.
είναι ευκαιρία.
Εδώ γύρω θα είμαστε να το κουβεντιάσουμε τότε.Μακάρι να πετάξεις.Τέτοιες τιμέςΌντως θα μου κάνει έκπληξη εάν πετάξει την συγκεκριμένη ημερομηνία χωρίς αλλαγές.
Σαντορινι 9ευρω στα μεσα Ιουνιου
Καλυτερα φυσικα τιποτα να μην ειχε γινει απο ολα αυτα και ας μην εκλεινα ποτε τετοια τιμη.
Ψαχνω και για Ροδο και ισως Ηρακλειο, με Volotea.
Εαν δεν παω απο κορονοιο θα παω απο Volotea
ΥΓ Επρεπε να ειχα γινει δασκαλος.
Να δούμε και καμία ιστορία στη ροή πλέον το μόνο που βλέπουμε είναι ειδήσεις για τον ιό κ ακύρωση εισητηρίων!Στα θετικά είναι ότι θα τελειώσουμε όλες τις ανολοκλήρωτες ταξιδιωτικές Ιστορίες.
Και όμως υπάρχουμε ακόμη μερικοί "γραφικοί" που δεν ασχολούμαστε με τον ιό και ανεβάζουμε καινούριες ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά εκτός από κάποιους φίλους πιστούς αναγνώστες δε βλέπω δυστυχώς να ασχολείται, να διαβάζει ή να σχολιάζει κανείς άλλος.Να δούμε και καμία ιστορία στη ροή πλέον το μόνο που βλέπουμε είναι ειδήσεις για τον ιό κ ακύρωση εισητηρίων!
Ως ταξιδιωτικό φόρουμ μπήκαμε κ μεις σε καραντίνα..
Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις δάσκαλος, αλλά να το σκεφτείς καλά πριν γίνεις, εσύ ή τα παιδιά σου!!! Εγώ σαν δάσκαλος αυτό συμβουλεύω τους μαθητές μου που θέλουν να γίνουν δάκαλοι - εκπαιδευτικοί. Να το σκεφτούν καλά πριν γίνουν.Κι εγώ σου εύχομαι να πας.
Δεν είχες ξεκινήσει πόλεμο σε όσους μέσα στον χαμό σκέφτονται τα ταξίδια; Τι άλλαξε;
Και όμως υπάρχουμε ακόμη μερικοί "γραφικοί" που δεν ασχολούμαστε με τον ιό και ανεβάζουμε καινούριες ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά εκτός από κάποιους φίλους πιστούς αναγνώστες δε βλέπω δυστυχώς να ασχολείται, να διαβάζει ή να σχολιάζει κανείς άλλος.
Αυτό είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί. Αν μέσα στο 2020 ο αριθμός όσων πεθάνουν απ' τον κορόνα στην Ελλάδα είναι ίσος με τον αριθμό όσων πεθάνουν απ' την κοινή γρίπη ή καλύτερα το άθροισμα όσων πεθάνουν απ' τον κορόνα και την κοινή γρίπη να είναι στο μέσο όρο όσων πέθαιναν απ' τη γρίπη τα προηγούμενα χρόνια, τότε ο κορόνα ήταν μια γριπούλα.Οσονουπω και οι "μια γριπουλα ειναι".
Αργεί λίγο αλλά θα έρθει και αυτό το κεφάλαιο.Περιμένω να γράψεις το κομμάτι με την Δουνκέρκη και θα γράψω κατεβατό!
Μην ανησυχεις, μολις ακουν τον μισθο του πρωτοδιοριστου, αλλαζουν γνωμη.Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις δάσκαλος, αλλά να το σκεφτείς καλά πριν γίνεις, εσύ ή τα παιδιά σου!!! Εγώ σαν δάσκαλος αυτό συμβουλεύω τους μαθητές μου που θέλουν να γίνουν δάκαλοι - εκπαιδευτικοί. Να το σκεφτούν καλά πριν γίνουν.
Παρολα αυτα, εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα οτι δεν θα βρισκεις κρεβατι σε νοσοκομειο. Θεωρητικα μπορει να ειναι ετσι, αλλα πρακτικα ενω δεν κινδυνευω απο οποιαδηποτε γριπη (την κανονικη επειδη εμβολιαστηκα), θα παω ακλαφτη αν παθω αλλο ατυχημα την επομενη περιοδο που θα κρασαρουν ολα απο το πληθος των πνευμονιων, για Ελλαδα παντα.Αυτό είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί. Αν μέσα στο 2020 ο αριθμός όσων πεθάνουν απ' τον κορόνα στην Ελλάδα είναι ίσος με τον αριθμό όσων πεθάνουν απ' την κοινή γρίπη ή καλύτερα το άθροισμα όσων πεθάνουν απ' τον κορόνα και την κοινή γρίπη να είναι στο μέσο όρο όσων πέθαιναν απ' τη γρίπη τα προηγούμενα χρόνια, τότε ο κορόνα ήταν μια γριπούλα.