Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Εγώ λοιπόν που δεν έχω πάει ακόμη, σε θερμοευχαριστώ για τον αναλυτικό οδηγό και την όμορφη ιστορία
....τέλος του μήνα συνήθως βγάζουν τα τσίπουρα της χρονιάς
Παιδιά με γλυκάνυσο η γράπα που λένε στα μέρη μου ......αν και γω λόγω διαμονής στο Βόλο έχω συνηθίσει το τσίπουρο με γλυκάνυσο αλλά άμα δεν υπάρχει πίνω και γράπα βέβαια...
καθαρό σταφυλάκι και μια και έχουν ανοίξει και τα κυνήγια , ο πιο συνηθισμένος μεζές είναι το αγριογούρουνο ( εγώ βέβαια είμαι οικολόγος και δεν τα αγγίζω αυτά)!!!!!Oχι φιλε μου γλυκάνισο,,,,ιεροσυλία ,γλυκίζει πολύ και χάνει αρκετά την αρχική του γεύση,,,
Kαθαρό σταφυλάκι,, ,
Οριστε 2 σε 1 και ομορφα μερη και τσιπουρα τι αλλο θελει ενας ταξιδιωτης?ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν....τέλος του μήνα συνήθως βγάζουν τα τσίπουρα της χρονιάς στα χωριά αυτά (απόσταξη με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο)..... είναι και η 28η Οκτωβρίου κοντά οπότε έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία και μια πολύ καλή δικαιολογία για ταξιδάκι !!!!!!!!!
δεν εχεις δικιο και με γλυλανισο λεει πολλα...Κατι ξερει ο βολιοτηςOχι φιλε μου γλυκάνισο,,,,ιεροσυλία ,γλυκίζει πολύ και χάνει αρκετά την αρχική του γεύση,,,
Kαθαρό σταφυλάκι,, ,