athens8
Member
Ότι μπορείς αποφεύγειςΘεωρητικά έχεις δίκαιο και για τα παγάκια και για όλα, αλλά στην πράξη όλο και κάτι θα σου ξεφύγει...
Εκτός πια και αν αποφασίσεις να γίνεις αποστειρωμένος αλλά μετά χάνεις και το νόημα της εκάστοτε εκδρομής...
Γίνεται ας πούμε να μην πιείς ένα κοκτέιλ στην παραλία? Γίνεται να μην πιείς έναν χυμό με τα δικά τους φρούτα? Άσε που αν είσαι έστω και λίγο ευαίσθητος ακόμα και στο ελάχιστο καυτερό που πραγματικά δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί υπάρχει παντού, την πατάς...
Δυστυχώς την πατήσαμε και πέρσι στις Σεϋχέλλες και πριν μερικά χρόνια στις Μαλδίβες εγώ και φέτος πάλι...
Είναι να μην είσαι τυχερός μάλλον...! ;-)
Όσο μπορείς αποφεύγεις τα βασικά... κρίμα να σε πιάσει εκεί τέτοιο πράμα..Και μπορεί να το περάσεις σε χειρότερη μορφή.. εκεί στο ιατρείο πόσο παει η επίσκεψη ???? Χαχαχα να ξέρω γιατί είμαι ευαίσθητη στα καυτερα και έχω αλεργια στον ήλιο!!!!!!Θεωρητικά έχεις δίκαιο και για τα παγάκια και για όλα, αλλά στην πράξη όλο και κάτι θα σου ξεφύγει...
Εκτός πια και αν αποφασίσεις να γίνεις αποστειρωμένος αλλά μετά χάνεις και το νόημα της εκάστοτε εκδρομής...
Γίνεται ας πούμε να μην πιείς ένα κοκτέιλ στην παραλία? Γίνεται να μην πιείς έναν χυμό με τα δικά τους φρούτα? Άσε που αν είσαι έστω και λίγο ευαίσθητος ακόμα και στο ελάχιστο καυτερό που πραγματικά δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί υπάρχει παντού, την πατάς...
Δυστυχώς την πατήσαμε και πέρσι στις Σεϋχέλλες και πριν μερικά χρόνια στις Μαλδίβες εγώ και φέτος πάλι...
Είναι να μην είσαι τυχερός μάλλον...! ;-)