• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη? Όχι! όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
αληθεια εχετε σκεφτει να ανοιξετε γραφειο ταξιδιων?
σας βρηκα και το ονομα "Γκιούλιβερ τραβελ"
:shark:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
αληθεια εχετε σκεφτει να ανοιξετε γραφειο ταξιδιων?
σας βρηκα και το ονομα "Γκιούλιβερ τραβελ"
:shark:
Φυσικά!!! Τα χαρτιά ετοιμάζουμε. Ειδικότητά μας τα ξενοδοχεία. Και τώρα άστα αυτά και ψάξε την λύση του μυστηρίου. Πραγματικά μας κοιτάζαν....... Γιατίιιιιιιιιι?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμ θα αναρωτιόντουσαν γιατί ο Γκιουλιβερ κουβάλησε ταπεράκι από το σπίτι του αντί να δοκιμάσει τα εξωτικά φρούτα και τους πλείστους ΄σους χυμούς της Ταυλάνδης!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Οχι ακριβώς, αλλά πλησιάζεις.... Εχεις βρει το θέμα , (και δεν ειμαι ταπεράκι:bleh: στην Ταυλάνδη αναβαθμίστηκα σε .... κάτι άλλο)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Από την αρχή με παραξένεψε η επιλογή σου να πάτε Παπάγια: Δεν ήξερες? Χλωμό. Ήθελες να υποβάλεις τον Γκιούλιβερ σε τεστ πίστης και νομιμοφροσύνης? Πιθανό. Είσαι μυστική συνεργάτις του "Εξάντα"? Το πιθανότερο!

Ως γνωστόν, η Ταϋλάνδη φημίζεται για πολλά πράγματα, αλλά η μεγαλύτερη βιομηχανία της (ο τουρισμός) - στηρίζεται μεν σε 2 πόδια αλλά το ένα απ' αυτά δεν είναι και τόσο αθώο. Και, αν κοπεί το άλλο, θα επιβιώσει, αν κοπεί αυτό θα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οχι ακριβώς, αλλά πλησιάζεις.... Εχεις βρει το θέμα , (και δεν ειμαι ταπεράκι:bleh: στην Ταυλάνδη αναβαθμίστηκα σε .... κάτι άλλο)
Αχά! Πρόκειται για την τρίτη γωνία του τριγώνου;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Οσο για εσένα φίλε babaduma νομίζω ότι ήμουν σαφής. Μίλησα πολύ ξεκάθαρα για μαγιό και όχι για σκελέα!
?????? Αυτό ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα. Διπλωματικές σχέσεις με εκπροσώπους τέτοιου είδους εσώρ-ρουχου δεν είχα ποτέ - ούτε κάν στο στρατό!

Περιμένω λοιπόν να αλλάξεις (να μην γίνεις και ρεζίλι με τέτοια αμφίεση), να φορέσεις το μαγιό σου , να πάρεις και το κουβαδάκι για την παραλία και να έρθεις μαζί μας.....
:haha::haha: Ωραίο ανέκδοτο: Μπάνιο στην Πατάγια! Κάπου χώλαινε η πληροφόρησή σου για την περιοχή. Εκτός κι αν εννοούσες κάτι διαφορετικό - σε εσωτερικούς χώρους. Εκεί, το κουβαδάκι μπορώ να το φανταστώ μέσα στο πλάνο, για το μαγιώ δυσκολεύομαι λιγάκι... :rolleyes:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Από την αρχή με παραξένεψε η επιλογή σου να πάτε Παπάγια: Δεν ήξερες? Χλωμό. Ήθελες να υποβάλεις τον Γκιούλιβερ σε τεστ πίστης και νομιμοφροσύνης? Πιθανό. Είσαι μυστική συνεργάτις του "Εξάντα"? Το πιθανότερο!

Ως γνωστόν, η Ταϋλάνδη φημίζεται για πολλά πράγματα, αλλά η μεγαλύτερη βιομηχανία της (ο τουρισμός) - στηρίζεται μεν σε 2 πόδια αλλά το ένα απ' αυτά δεν είναι και τόσο αθώο. Και, αν κοπεί το άλλο, θα επιβιώσει, αν κοπεί αυτό θα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο....
Η Πατάγια -έχει ξεκαθαριστεί- ΔΕΝ ήταν δική μας επιλογή. Καλύτερα να έσπαγα το πόδι μου, όπως θα φανεί και στην συνέχεια της ιστορίας παρά να πήγαινα. Οι φίλοι μας την επέλεξαν. Εχουμε πολλά μειονεκτήματα αλλά ο μαζοχισμός δεν συγκαταλέγεται σε αυτά. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πρώτον δεν απαντάς στον γρίφο (γιατί μας κοιτάν?) και δεύτερο αν και πόσο ντρέπεσαι που κυκλοφορείς με την σκελέα ακόμα, ενώ δώθηκε ρητή εντολή να την αλλάξεις με μαγιό.... Υποθέτω ότι ήταν κληρονομιά του παππού και έχει συναισθηματική αξία...Και για να απάντήσω στην ερώτηση του τεστ πίστης προς τον Γκιούλιβερ, φυσικά και όχι. Εχει αποδείξει αξία, πίστη και αντοχές Λεγεωνάριου αφού δεν έχει υπάρξει διαζύγιο ακόμη ....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αχά! Πρόκειται για την τρίτη γωνία του τριγώνου;
Δεν μπορω Ερση να δώσω περισσότερες πληροφορίες... Ο γρίφος πάντως είναι ξεκάθαρος........:haha::haha: Ασε τα τάπερ και την Γεωμετρία και σκέψου. Μην σε μπερδεύει το γεγονός ότι μας κοιτάν και στην Κόρινθο. Εγκειται σε άλλους λόγους....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μα νομίζω ότι έχω ήδη απαντήσει: Τους φαινόταν πολύ αταίριαστο εκεί ένα κανονικό ζευγάρι. Όπως μου συνέβαινε και μένα στην Μπανγκόκ, με τη φίλη μου απ' το Βιετνάμ, που όλοι της μιλούσαν Ταϋλανδέζικα!

ΥΓ. Αυτό με τη σκελέα εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω. Ίσως έχω χάσει επεισόδιο, δεν ξέρω, αλλά δεν....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μα νομίζω ότι έχω ήδη απαντήσει: Τους φαινόταν πολύ αταίριαστο εκεί ένα κανονικό ζευγάρι. Όπως μου συνέβαινε και μένα στην Μπανγκόκ, με τη φίλη μου απ' το Βιετνάμ, που όλοι της μιλούσαν Ταϋλανδέζικα!

ΥΓ. Αυτό με τη σκελέα εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω. Ίσως έχω χάσει επεισόδιο, δεν ξέρω, αλλά δεν....
Ενα κανονικό ζευγάρι?????? Τέτοια προσβολή δεν την περίμενα. Αναρτώ την συνέχεια της ιστορίας για να κλείσω στόματα.. (Η σκελέα είναι ξεκάθαρη και δεν έχεις χάσει επεισόδια, Ειπαμε μαγιώ και εσύ κυκλοφορείς με αυτήν λες και είσαι στον πόλεμο του 40. Πόσο πιο ξακάθαρη να γίνω?)

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Τωρα αυτο που κανεις ειναι σωστο?
Που ειναι η συνεχεια?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα